- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Aman totom ajsjsjd
Idrak saka bir yana kitap olmasa da yaz.Aman totom ajsjsjd
Ancak söyle birsey var, annemler ülkenin diger ucunda. Bende orda is buldum. Yani tasiniyorum. Esim tabiki tasinmami istemiyor yoksa kizi ile arasinda 1.5 saat olacak. Burdaki kanunlarda hemen velayeti anneyi vermiyor. Babaninda birçok hakki var. Yani durum davaya kaldi. Hakem seyde diyebilir "kizi o kadar uzaga götürmezsin, ortada bir yerde is bulmak zorundasin" diye. O halde moku yemis olurum. Ancak avukatim iyi, umarim davayi kazanirim iste.
Valla simdi o kadar bilgi verdim ki, fotosuz bile desifre olma ihtimal yüksek oldu
Surda bir kaç satir ile esimi çözmüssün. Buda senin ne kadar bilgili ve donanimli oldugunun bir kaniti.
Evet bende ayni seyleri umut ediyorum. Annemlerden ayri yasayacagim zaten (ayni evde kalirsak o evden kan çikar kan). Kendi yolumu çizerim iste :)
Neyse benim dramimdan uzaklasalim, tekrar seviyeyi düsürelim. Sahi,Yokuspokus nerede?
Bu süreç benim de bir çok şeyime balta vurduğu halde (can ve mal hariç) optimistik bir insan olarak en azından bundan yararlanmaya çalışıyorum. O hippilerden biri ben miyim acaba
Sürekli bir koşturma, yetememe hali içindeydim. Şimdi durup dinleniyorum, günümü vicdan azabı çekmeden boş boş geçirebiliyorum. Uzun zamandır beklediğim bir oyun vardı Martta çıktı onu aldım. Saatlerimi ona verebiliyorum. Kaybettiklerim yerine elime geçen fırsatlara seviniyorum
Hasbinallah gadın ille makak gtünü aç diyor bana yav.
Ne okudum ben? Üstüme iyilik saglik! Benim gibi mutaasip, namisli hanim apla bunlari okuyamaz!
Gözelerimi sirke ile yikamaya gidiyorum ben
Karbonat da sür.
Kayın annişime giderken neşe içindeki ben:
kiz YETMIYOR YETMIYOOOR.
Halen makat kelimesi beynimde zonkluyor.
Artik hiçbirsey eskisi gibi degil ve olmayacak
1705. Sayfada geldiysen sen dönülmez akşamın ufkuna, diyecek bir şey bulamıyorum
Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı 50. Sayfada falan belli oldu
İçimdeki şeytanı karantinaya aldık conım. Ancak burada minnak kötülükler yapabilirim. Görümce dedikodusu gibi.
Sorun yok guzum ben benimkini yanımda getirdim, onu kullanırız.
kiz YETMIYOR YETMIYOOOR.
Halen makat kelimesi beynimde zonkluyor.
Artik hiçbirsey eskisi gibi degil ve olmayacak
Aslında tam olarak 29. sayfada böyle başladı:
Dışarıdan kulağa hoş geliyor ama.Senin gibi insanlara imreniyorum. Ben sürekli "aha mok oldu, aha mok olacak, zaten moktu hersey" diye takiliyorum.
Dışarıdan kulağa hoş geliyor ama.
Hayatın gerçek sorunlarını görmüyorsun, her şey toz pembe değil diyorlar bana sık sık
Ha yok patladı derken bana bi şey dediği yok, beni kırmadı yani. Ben üzülüyorum onun için elimden bir şey gelmiyor diye. Yoksa sakin sakin takılıyor minnoş kocişimO halde biraz uzak dur ondan. Biraz yanliz kalsin, kafasini toparlasin ve seni kirdiysa, senden özür dilesin.
Dedigin dogru sonuçta, senin durumun daha zor. Tabiki bu demek degil ki o sürekli iyi olmak zorunda diye, ama en azindan eger patlarsa, bir özür dilemek zorunda.
Ha yok patladı derken bana bi şey dediği yok, beni kırmadı yani. Ben üzülüyorum onun için elimden bir şey gelmiyor diye. Yoksa sakin sakin takılıyor minnoş kocişim
Ee o zaman ne dersin Aryacım zamanı geldi mi... göstermenin?Eh ben sanirim 1100üncü sayfadami ne baslamistim.
Ne bilebilirdim ki.
@Vander bacim, bende masum degilim artik. Hepsi bu konu yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?