- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ee o zaman ne dersin Aryacım zamanı geldi mi... göstermenin?
Biz şey miyiz?Yok kiz, gösteremem beennn, namisli aplayim unuttunmu?
Biz şey miyiz?
Ay ben sıkıldım artık ya ilk başta komikti de aynı aynı şeyler kendini tekrarlıyorBu kiz harika bir troll yaa
inşallah herkes hamile kalir cunku burama kadar geldi
önceki hesabima giris yapamadigim icin yeni hesap acmak zorunda kaldim ben cavidan bildiniz gibi 7 haftalik hamileyim ve ilk annelik heycani yasayan herkes gibi hatta biraz daha fazlasi kadariyla ozenli dikkatli gerekli okuma ve arastirmalari yaparak bilinci bir gebelik gecirmeye calisiyorum...www.kadinlarkulubu.com
Ay ben sıkıldım artık ya ilk başta komikti de aynı aynı şeyler kendini tekrarlıyor
Başlığı görünce coronada bebek yapanlara atarlanan biri sanmıştım başta
Gördüm.Her defasina "karnimi tutarak" demesi hep beni güldürüyor.
Ve hep ciddi yorumlarin gelmeside çok komik.
Etiketeri gördünmü? Anal fissur ve masum gelin
Gördüm.Ya böyle drama queen tipler var gerçekten de ama bunu sahteliği aşırı bariz. İlki komikti hadi güldük eğlendik de ben daha çok böyle fake mi gerçek mi emin olamadığım arada kalmış konuları daha çok seviyorum
Ya su arkadaşı çaktırmadan bizim basliga cagirsak yaBu kiz harika bir troll yaa
inşallah herkes hamile kalir cunku burama kadar geldi
önceki hesabima giris yapamadigim icin yeni hesap acmak zorunda kaldim ben cavidan bildiniz gibi 7 haftalik hamileyim ve ilk annelik heycani yasayan herkes gibi hatta biraz daha fazlasi kadariyla ozenli dikkatli gerekli okuma ve arastirmalari yaparak bilinci bir gebelik gecirmeye calisiyorum...www.kadinlarkulubu.com
Misyonlu troll.Ay ben sıkıldım artık ya ilk başta komikti de aynı aynı şeyler kendini tekrarlıyor
Başlığı görünce coronada bebek yapanlara atarlanan biri sanmıştım başta
Ahhaha erseri instagramlık poz veriyor
Geçemediğim bölümle beraber 3 bölüm geçtim; tarzım farqım. : p
Eki Görüntüle 2620820
Bu ne ki?
Idrak saka bir yana kitap olmasa da yaz.
Blog, sosyal medya, bir yerden başla.
Her şey en mükemmeli olmak zorunda değil
Biraz acemi ol, biraz yanlış yap, biraz elestirsinler.
Eki Görüntüle 2620823
Şu an çok önemli işler peşindeyim turuncu. Bu muhteşem boyama yeteneğimi köreltip yazıya yönelemem.
Eki Görüntüle 2620823
Şu an çok önemli işler peşindeyim turuncu. Bu muhteşem boyama yeteneğimi köreltip yazıya yönelemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?