Coronasavar

Aman boşver ışığı falan çizdir gitsin :) ben adeta ilkokul çocuğu gibi boyuyorum. Bir de ışık mı düşüneyim şu garip günlerde.

Bana biçilen rolü protesto ediyorum. Kendi hassasiyetini hikayeye yansıtmış, arya ve bana onlarca karakter yazabilecekken buradan gitmişsin. Veto ediyorum ben

Onun adı random random
Neden minik oldugum anlaşılıyor
Kuşak çatışması

Direkt aklıma gelen sahne:

2.00-2.12 arası bana dün geceki salatalık, havuc, patlıcan 3lemesini hatırlatsa da

Nickimi yabanelmadan arlıyabana çevireceğim
Bana yine mutfak layık görülmüş ama olsun ya Lyanna Mormont ın yerinde olsaydım, varlığın teselli oldu benim için canım varol

Kabiledeki herkes sürtünazcilege cok sey borçluymuş. Kendisi sayesinde sürtünme ile ateşi keşfetmişler.
Böylelikle geceler artık daha sıcak, daha ateşliymis. Herkes bu ateş nasıl sönecek biliyor ama cizengangsta nin korkusundan susuyormuş.
Sadece absolutlican açık yüreklilikle ac da görek diyelim, bir ölçelim, tartalım, test sürüşü yapalım diyebilmiş.
Bu cılız sesi bastıran son dük düşene yemini bozulur mu?
Bilinmez.
Ama absolutlican in tarihin akışını değiştirdiği kesin.

cilek.yagmuru
AbsolutPromise

Bence sonu şöyle olsun burada adım düklüye çıktığı için asıl dük bendeymiş gıbısıne djjdjdjjdkd

Nickimi yabanelmadan arlıyabana çevireceğim
Bana yine mutfak layık görülmüş ama olsun ya Lyanna Mormont ın yerinde olsaydım, varlığın teselli oldu benim için canım varol
Ben raadım valla, bak şu an ayaklarımı uzattım bir şeylere bakınıyorum misler gibi
Sen dua et idrak yazmış hikayeyi. Yokuspokus yazsaydı tam tersi olurdu her şey, o da benden

Aha bak yakaladınnnnnnnn sen de kullanıyorsun
Randomu bulmusum yarabbimmm
Film de üremekten anlıyor
Yalniz seninkiler random değil.
Cdcdcdcd diye random mi olur?
Hem de her kelime arasına?
Nabion odtululere mesaj mi gönderiyorsun anlamıyoruz ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…