- 12 Haziran 2019
- 19.723
- 121.619
- 598
- 37
Gangsta benimle ilgili, göbekten zeytin yemeye bağlardı konuyu kesinBen raadım valla, bak şu an ayaklarımı uzattım bir şeylere bakınıyorum misler gibi
Sen dua et idrak yazmış hikayeyi. @GangstaWalk yazsaydı tam tersi olurdu her şey, o da benden
Hikayede bile diyor kuşak çatışması ayy gelmeyin üstüme haaaaaaYalniz seninkiler random değil.
Cdcdcdcd diye random mi olur?
Hen de her kelime arasına?
Nabion odtululere mesaj mi gönderiyorsun anlamıyoruz ki.
Nickimi yabanelmadan arlıyabana çevireceğim
Bana yine mutfak layık görülmüş ama olsunya Lyanna Mormont ın yerinde olsaydım, varlığın teselli oldu benim için canım varol
Yeni yeni alıştım ben Vanderin mesajlarına khkhkhkYalniz seninkiler random değil.
Ahaha ben gayet mutluyum valla, kafam rahat oh mis
Şu anda tezgahta akşam yemeğinin tabakları var, anlatıp huzursuz edem mi seni ahfhah
Ahahfha buraya bayıldım turuncuKabiledeki herkes sürtünazcilege cok sey borçluymuş. Kendisi sayesinde sürtünme ile ateşi keşfetmişler.
Ahahahaha Odtülülere mesajYalniz seninkiler random değil.
İki saatte bir şey olmuyorKurtlanıcaksın.
Idrakyollariiltihabi aklımdan geçmiştin ama etiket yapamadım. Kayınannesinin gözlerini belerterek baktığı üyemiz geri dönmüştü yeni konularıyla. Tam senlikti
Kukukukuku diye random atacaktın ya khkh neYeni yeni alıştım ben Vanderin mesajlarına khkhkhk
İki saatte bir şey olmuyorTabaklar da yaşıyor ben de, denedim
Herkes ya çkçkçkçkçk
Ya da dkdkdkdkdk diye random atacak kabilemizin randomu
Ya da pipipipipi diye
Kukukukuku diye random atacaktın ya khkh ne
İzin formu oluşturalım, iki üyenin onayı yeterli olsun.Buradaki kabile üyeleri bdv ye yazınca fetöcü muamelesi yapıyorlar. Buradan başka bir yere yazınca vicdan azabı çekmeye başladık acayip bir şey oldu. Yazabilir miyim başka yere diye izin alma ihtiyacı hissediyorum ben şöyan.
Yok be en fazla ertesi sabahı beklettimAtma o iki saat değildir. Kurtulanmaya ramak kala yıkıyorsun sen pis.
Anlatmaya gerek yok.
Görüyorsunuz
Lyanna Mormont
@Vander Kuşak çatışması konusunda haklisin, 10 yılda dünya değişti çekirge
Ben yakalayamayanlardanim.
Sen benim mutfağımın şuan ki halini görsen beni kesin hikayenin asci kısmından alır Lyannanın yanına gönderirdinLyanna Mormont pissin demiş miydim?
Mutfak neden dağıldı? Kesin fantezik şeylerden dolayıSen benim mutfağımın şuan ki halini görsen beni kesin hikayenin asci kısmından alır Lyannanın yanına gönderirdin
Oh be, bizim kampa bir kişi daha geldi.Sen benim mutfağımın şuan ki halini görsen beni kesin hikayenin asci kısmından alır Lyannanın yanına gönderirdin
Sen benim mutfağımın şuan ki halini görsen beni kesin hikayenin asci kısmından alır Lyannanın yanına gönderirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?