Coronasavar

O zaman ben önce buraya gelip sorayım. Destur var mı idrağı bdv ye çağırıcam diyeyim

Çu an hayalkırıklığı yaşıyorum. Sen de mi pissin
Yok direkt pis demeyelim de kontrollü pis diyelim ara ara bazı bazı illallah edip o günü pas geçip ertesi gün mok vardı bu kadar salacak uğraş dur simdi diye kendime kızıp iki kat temizlik yapıyorum

Bırak bacım bırak. Hem ar yok bunlarda hem pisler. Kocaları nasıl boşamıyor anlamıyorum. Ellerinde oyuncak etmişler adamları oyuncaaak
Arkadaşım olaya niye kocayı karıştıyorsun ?
Koca hassas noktam lütfen beyimle olan mikemmel ilişkimi bu konuya dahil etmeyin

Kafanı topla da bir yaz hele niye kavga çıktı neden ayrıldınız ne kadar süredir birlikteydiniz?
2 senedir beraberiz. Ayrılma konuşmasını daha detaylı sakinken yazacağım. Belki çekiştirmek iyi bile gelir. Ama şu an pişman olacağım bir şey yazmak istemiyorum bu duyguyla.
Bizim öyle ayrıl barış bir ilişkimiz olmadı. Tartışma nedir bilmeyen bir çifttik. O yüzden barışacağımızı düşünmüyorum

Nasılsın peki? Bu kadar iyi giden bir ilişki ise nasıl bir anda bitebilir ki?

Hayırlısı olsun absolut, biraz kafa dinleyip çözülebilecek şeylerse çözülür umarım. Tükenmiş bir ilişkiyse ayrılık başka güzellikleri kaçırmaya engel oluyor, süreci atlatınca bambaşka güzel bir hayat gelir belli mi olur :)

Kuzum şu an şoktasın sen o yüzden normal bu kadar şaşkın olman.
Hele bir sindir şu olup biteni.
İnsanoğlu neler atlatıyor, nelere alışıyor, bu da neymiş diyeceksin. Ama şu an hiç beklemediğin bir şey oldu, o yüzden duyguların normal.

Tükenmiş değildik işte. Spoiler vereyim.
Birbirimizi tüketmeden erken müdahalede bulunmak istemiş beyfendi.

Neler atlatmadık bunu da aşarım da beklemediğim bir yerden geldi:)

Tükenmiş değildik işte. Spoiler vereyim.
Birbirimizi tüketmeden erken müdahalede bulunmak istemiş beyfendi.
Problemleri konuşup çözüm arayışına girmeden ayrılığa mı getirdi konuyu? Tuhaf bir abimizmiş. Biraz bekle sular durulsun, ikiniz de kendinizi dinleyin bakalım konuşup anlaşırsınız belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…