- 12 Haziran 2019
- 19.680
- 121.259
- 598
- 37
O zaman ben önce buraya gelip sorayım. Destur var mı idrağı bdv ye çağırıcam diyeyimBuradaki kabile üyeleri bdv ye yazınca fetöcü muamelesi yapıyorlar. Buradan başka bir yere yazınca vicdan azabı çekmeye başladık acayip bir şey oldu. Yazabilir miyim başka yere diye izin alma ihtiyacı hissediyorum ben şöyan.
Şuan ben de şok oldumÇu an hayalkırıklığı yaşıyorum. Sen de mi pissin
Yok direkt pis demeyelim de kontrollü pis diyelimÇu an hayalkırıklığı yaşıyorum. Sen de mi pissin
Arkadaşım olaya niye kocayı karıştıyorsun ?Bırak bacım bırak. Hem ar yok bunlarda hem pisler. Kocaları nasıl boşamıyor anlamıyorum. Ellerinde oyuncak etmişler adamları oyuncaaak
Kızlar biz ayrıldık. Kafamı net bir şekilde toparlayabildiğim zaman basın açıklaması yaparım
Dedim ya bizde öyle ani kararlar olmuyor. Tartışma ise ayrılıktandır. Öyleymiş. Bitti.Aaa ayrılma değildir o ya dur bakalım hele ani karardır öfkedir. Çat diye ayrılır mı insan
Dedim ya bizde öyle ani kararlar olmuyor. Tartışma ise ayrılıktandır. Öyleymiş. Bitti.
2 senedir beraberiz. Ayrılma konuşmasını daha detaylı sakinken yazacağım. Belki çekiştirmek iyi bile gelir. Ama şu an pişman olacağım bir şey yazmak istemiyorum bu duyguyla.Kafanı topla da bir yaz hele niye kavga çıktı neden ayrıldınız ne kadar süredir birlikteydiniz?
2 senedir beraberiz. Ayrılma konuşmasını daha detaylı sakinken yazacağım. Belki çekiştirmek iyi bile gelir. Ama şu an pişman olacağım bir şey yazmak istemiyorum bu duyguyla.
Bizim öyle ayrıl barış bir ilişkimiz olmadı. Tartışma nedir bilmeyen bir çifttik. O yüzden barışacağımızı düşünmüyorum
Hayırlısı olsun absolut, biraz kafa dinleyip çözülebilecek şeylerse çözülür umarım. Tükenmiş bir ilişkiyse ayrılık başka güzellikleri kaçırmaya engel oluyor, süreci atlatınca bambaşka güzel bir hayat gelir belli mi olur :)2 senedir beraberiz. Ayrılma konuşmasını daha detaylı sakinken yazacağım. Belki çekiştirmek iyi bile gelir. Ama şu an pişman olacağım bir şey yazmak istemiyorum bu duyguyla.
Bizim öyle ayrıl barış bir ilişkimiz olmadı. Tartışma nedir bilmeyen bir çifttik. O yüzden barışacağımızı düşünmüyorum
İşte onu bende şu an anlayamadığım için çok kötüyüm. Sabah uyanacağım bir rüyanın içinde gibiyimNasılsın peki? Bu kadar iyi giden bir ilişki ise nasıl bir anda bitebilir ki?
Kuzum şu an şoktasın sen o yüzden normal bu kadar şaşkın olman.2 senedir beraberiz. Ayrılma konuşmasını daha detaylı sakinken yazacağım. Belki çekiştirmek iyi bile gelir. Ama şu an pişman olacağım bir şey yazmak istemiyorum bu duyguyla.
Tükenmiş değildik işte. Spoiler vereyim.Hayırlısı olsun absolut, biraz kafa dinleyip çözülebilecek şeylerse çözülür umarım. Tükenmiş bir ilişkiyse ayrılık başka güzellikleri kaçırmaya engel oluyor, süreci atlatınca bambaşka güzel bir hayat gelir belli mi olur :)
Neler atlatmadık bunu da aşarım da beklemediğim bir yerden geldi:)Kuzum şu an şoktasın sen o yüzden normal bu kadar şaşkın olman.
Hele bir sindir şu olup biteni.
İnsanoğlu neler atlatıyor, nelere alışıyor, bu da neymiş diyeceksin. Ama şu an hiç beklemediğin bir şey oldu, o yüzden duyguların normal.
Ben bile beklemiyordum, senin beklememen çok normal.Neler atlatmadık bunu da aşarım da beklemediğim bir yerden geldi:)
Problemleri konuşup çözüm arayışına girmeden ayrılığa mı getirdi konuyu? Tuhaf bir abimizmiş. Biraz bekle sular durulsun, ikiniz de kendinizi dinleyin bakalım konuşup anlaşırsınız belki.Tükenmiş değildik işte. Spoiler vereyim.
Birbirimizi tüketmeden erken müdahalede bulunmak istemiş beyfendi.
İşte onu bende şu an anlayamadığım için çok kötüyüm. Sabah uyanacağım bir rüyanın içinde gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?