Coronasavar

Tükenmiş değildik işte. Spoiler vereyim.
Birbirimizi tüketmeden erken müdahalede bulunmak istemiş beyfendi.
Çok yeni. Yanlış bişey de yazmak istemiyorum. Umarım yarın aklı başına gelmiş bi şekilde uyanır. Üzülme olur mu herşey olacağına varır

Sakince yazdığımda hep beraber söveriz şu an o kısma gelemedim. Önce gerçeklik sinsin bir otursun. Muhtemelen karman çorman uzun bir mesajla açıklarım buraya
Ne zaman istersen söveriz.
Sen kendi temponda yaşa bu süreci, biz sana senin istediğin gibi ayak uydururuz.
İstediğin zaman buradayım biliyorsun.

Çok uzun yazmamaya çalışacağım ama alışık olmadığım için muhtemelen lafı dolandırıp duracağım. Beni gazlamak için yorum yapmayın onun yerine objektif olursanız daha yardımcı olur bana. Öfke duygusu kırgınlığımın önüne geçerse hep beraber atar tutarız zaten sıkıntı yok.

Mümkün olduğunca açık yazacağım ki konuşmaları fikir veren olmak isterse yardımcı olur.

Artık biliyorsunuz zaten ilişkimiz nasıl başladı. Daha doğrusu nasıl tanıştık ettik.
Biz belli bir süre resmi olarak sevgili olmadık çünkü etiketlerden korkan tiplerdik. Buna rağmen bir festivalde beni arkadaşlarıyla tanıştırdı. O festival boyunca komün gibi hep beraber hareket ettik bende bundan rahatsız oldum ve kısa bir süre de olsa yalnız vakit geçiremez miyiz diye sorduğumda, buraya hep beraber geldik ayrı takılırsak ayıp olur dedi. Ben bundan dolayı alınganlık gösterdim, üzerine gittim vs festivalin son günü gitmedim. Sonrasında da ayrılmak için buluştuk. Bana "hayattan beklentilerimiz farklı, yaşam tarzlarımız farklı" vs bir şeyler geveledi. Ben kafamı dinlemeye istanbula gittim. Ertesi gün beni aradı pişman oldum bilmem ne. O hafta iş stresim çok yoğundu, harici iş de yapıyordum sende öyle davranınca haksız olarak sana patladı stresim dedi. Bir hafta süren çabalarından sonra barıştık ve official olduk. Bu 2 sene öncesi...

Geçen akşamki sudan tartışma sebebi cidden sudan. Evet ben abarttım, şımarıkça davrandım vs orası önemli değil. Bir gün boyunca sessiz kaldıktan sonra aradı önce normal konuştuk ne yaptın bugün nasılsın vs. Sonra derin bir sessizlik ve... Ben çok düşündüm ayrılmaya karar verdim dedi. Bundan sonra ben iptalim zaten konuşma boyunca ağlıyorum, arada anlaşılayım diye sümüklerimi siliyorum. Neden ağladım çünkü yapı gereği çok duygusal ve ağlak bir insanım.

Neyse şoku atlattıktan sonra neden diye sordum. Cevabı " hayattan beklentilerimiz bence artık aynı değil"
Bu nereden çıktı şimdi durup dururken diye sordum. Korona boyunca yalnız kalıp düşünme fırsatı bulmuş. Zaten 1-2 aydır kendiyle iç muhasebe ediyormuş.
Arada ufak şeyler hissettiğimde sana sorduğumda neden söylemedin dedim, kendimden emin olmaya çalışıyordum dedi. Benim için çok zor bir karar oldu ama uzun vadede ikimiz içinde en iyisi bu olacak. Sende zamanla bana hak vereceksin. Durup düşünürsen sende göreceksin vs dedi.
Biz her zaman birbirimize dürüst olacaktık, en ufak bir pürüzde birbirimizi yoklayıp o sorun büyümeden konuşacaktık, neden konuşmadık diye sordum. Belli bir kırılma anı yok. Bir süredir hissettiğim bir durum bu.
Kariyer planımız farklı dedi.
Nasıl farklı ikimizde benzer şeyleri istiyoruz. İşimizde başarılı olup, çok para kazanmak. Gelecek desen sürekli aynı hayalleri konuşuyorduk diye cevap verdim.

Bu seferki hamlesi ortak payda bulamamaya başladım. Konuşacak şeylerimiz azaldı falan dedi.
Azalan bir şey de yoktu. Sadece mesajla konuşmak yerine kaliteli sohbeti yüz yüze yapmaya saklıyorum ben.
Uzak mesafe ilişkisi mi zor geldi, başta konuştuk bunu diyorum. Yok o sorun değil diyor. E beni eskisi kadar çekici bulmuyor musun. Hayır öyle bir şey asla yok sende biliyorsun ten uyumunuz zor yakalanacak bir şeydi.
Peki beni artık sevmiyor musun diye sordum. Şu an seviyorum diyemem dedi...
Hadi gelecek, kariyer vs bunları düşündün taşındın sorun ettin ama bu süreçte nasıl bitiyor sevgi bunu anlamıyorum diyorum. Öyle birden biten bir şey değil. O sorgulamaya girince bazı şeyler değişiyor dedi.

Genel olarak doğru düzgün şudur diyemedi. Kariyer kariyer diyip durduğu da ben daha risksiz seçimler yapmasını söylüyordum. Veya çok fazla çalışıp kendini yıpratmamasını. Bu yani.

Helalleşip kapattık telefonu. Ben kapatmadan bunun benim için çok ani olduğunu ve tekrar konuşmamız gerektiğini söyledim.

Soru sorabilirsiniz. Hepsi aklıma gelmedi yazarken çünkü kafam hala çorba gibi.
Birkaç gün sonra yazacaktım ama hazır sözler daha tazeyken hatırlarken yazayım dedim nasıl olsa uyku da tutmadı.

Yeni uyananları biraz tatsız mesaj bekliyor ama kusura bakmayın.

Ahaha bayıldım! Ay sen hiç normal değilsin idrak ve bu seni daha muhteşem yapıyor. En çok kendi rolümü sevdim tabi ki. Bu hikayeyi saklayacağım. Bir gün yüzük kardeşliğimiz bozulacak gibi olursa hemen bunu okur, yeniden birbirimize yapışırız bence.

Estağfurullah AbsolutPromise ciğim burada hemi gırgır yapmak hemi sorunlarımızı konuşmak için burdayız bence

seni pek tanımıyorum burada gordugum kadarıyla çocugu da tanımıyorum ama nacizane fikrimi belirtmek isterim
Seni tanıyan insanlar elbette daha objektif şeyler söyleyecektir

şimdiden söyleyeyim yazı uzun olacak

Kendi adıma konuşayım tartışma olmayan ilişkileri doğru bulmuyorum
İnsan olmanın tüm defolarını kullanmayı seviyorum
Evet olması gereken kesınlıkle en ufak pürüzde konuşup halletmek ama insan için bunu yapmak kolay olmayabılıyor bazen

Her ne kadar bilmesenizde ilişkimde bazı zamanlar şımarıkça davranmayı seven aynı zamanda karşımdaki kişiyi de şımartabilen biriyim hanı ben böyleyim
Şımarıkça davranma hakkın olmayacak mı

Yeri geldıgınde çokça bagırdıgımda oluyor o da bana bagırıyor ara sıra ama gunun sonunda hala onu seviyor olabiliyorum

Bana göre eski sevgilin konforlu yaşamayı seven biri mantıksal bakarak sonradan kendini yıpratmak istemıyor ve bu muhasebe sevgiyi bence bir anda bitirebilir
Eğer kendı istekleri daha galip çıkıyorsa bu muhasebeden

Bütün sebepleri boşver absolut senı seviyorum diyemem demiş
İşte bu en buyuk sebep
Dedıgım gıbı sizi tanımıyorum ama senı seviyorum diyemem diyen biriyle zaten olmaz artık

İlişki bence insan olmanın bütün defolarını kullandıkça güzel (uç şeyleri kast etmiyorum)

Ve bana nedense ya en ufak sorunda konuşalım insan evladı için doğru ama uygulanması zor bir
durum gibi geliyor

Aynı oldugunu zannettıgınız farklı insanlarsınız bence

Gelecek planlarım demiş mesela 2 insanın kariyer planları farklıyken bile birbirini destekleyebılıyor
Acı ama gerçek sanırım şuan seviyorum diyememesi en buyuk sebep bence

kendine iyi bakkkkkk
Konusursanız istersen yazarsın
Bir ilişki böyle püfffff diye en ufak esintide gidecekse bırak gitsin
Mükemmel ilişkileri sevmiyorum ya hahah
Allahaşkına 2 insanın kurdugu bu sevgılılık bile olsa hahahah nasıl böyle müko olabilir

Belki de büyüdükçe daha mantıksal bakıyorsunuz
Bugun daha guzel bir gun olacak

Bütün sebepleri boşver absolut senı seviyorum diyemem demiş
İşte bu en buyuk sebep
Bende bunu aşamıyorum zaten. Döner diyorlar beklemiyorum ama dönse de bu sözü aşabileceğimi sanmıyorum.

Tartışmasız ilişki derken bizim de pürüzlerimiz oluyordu. Konuşup hallediyorduk, tolere ediyorduk veya.
Benim için dediğin tarzda bir ilişki uygun değil zaten. O ses yükseliyorsa bitmiş demektir.

Aynı değildik hiçbir zaman. Ben duygusal o mantıklı. Ben çocuksu o olgun ama başbaşayken benimle çocuk olan. Ben optimist o realist. Bunlar başından beri bilinen şeylerdi.
Aynı değildik ama hayattan beklentilerimiz aynıydı. Kurduğumuz planlar aynıydı. Ama değilmiş işte...

Günaydın Absolut, yeni okuyabildim.
Biraz bahanelerin arkasına sığınıyormuş gibi bir izlenim bıraktı bende. Kariyer hedefi dediği şey henüz başına gelmemiş, olacak mı o bile belli olmayan bilinmez bir toz bulutu. Bunun için ayrıldığını söylüyorsa, ben duygusal anlamda hissettiği boşluklardan dolayı ayrıldığını düşünürüm. Bu seni üzer mi bilmiyorum, düşündüğümü yazdım. =( İçinde büyük sevgi besleyen insanlar, dener, çabalar, tırmalar, her yolu denemesine rağmen baktı olmuyor, ancak o zaman vazgeçer, yenilgiyi kabul eder bana göre. Bu adam daha yolunda çark etmiş. Birlikte güzel zaman geçiriyordunuz, bunu bir büyüsü vardı, seviyordur da eminim... Ama sevmenin de levelları var, çeşitleri var. Aranızdaki ilişkiye şahit olmadığım için yazdıklarım elbette belli bir önyargı da barındırıyor. Belki de senden uzak kalmak sinirini bozmaya başladı, eehhh mıçarım böyle işe tepkisiyle, ani bir karar verdi. Durum buysa birkaç güne, daha öncekine benzer bir pişmanlıkla iletişime geçecektir zaten. Lakin şöyle bir şey var; eğer böyle gel-gitli bir insansa, bu da çok yıpratıcı.

Haaa olay yok, sadece senin koçisçiligin tuttu demek

Loreth kos kiz, biri senden "en kocisçi kisi" ünvanini senden almak istiyooor
Bayrağı Yabanelma 'ya geri devretmiştim ya, o ne yaptı ki kayıp mı etti? "Bayım, ne kadar ekmek, o kadar köfte bayrağı"mı geri aldım ben yine.

Ay forumda dengesizin biri var, bana kafayı takmış, salak saçma yerlere beğenmedim atıyor. =) Bu tepkiyi anlayamıyorum cidden. Beğenmedim basayım da kahrolsun, sinirinden ölsün, cezasını bulsun diye düşünüyorlar herhalde. Çok haklılar ama şuan depresyona girdim.

Hikaye muhtesem olmus! Ben ile Lyanna Mormont u grubu pisleri olarak ilan etmen ile kizayim mi, gururmu duyayim bilemedim

Beni üzse de objektif yorumlar duymak istiyorum.
Seven insan çabalar evet. Çok fazla olmazımı tolere etti sabır gösterdi bunları yazmadım. Hep bu ilişki biterse benim histerikliğimden biter diye düşünüyordum.
Ama genel olarak da büyük şeyler için savaşamayacak yapıda biriydi. Bunu hep söylerdi.
Geri döner mi bilmiyorum ama duyduklarımdan sonra ben tekrar güvenebilir miyim işte asıl problem burada.

Beni sevdiğini hissediyordum. Hatta ona da sordum çok mu güvendim ben bu hisse seni cepte mi gördüm de rahat bıraktım ilişkiyi diye. Bahane bulmuyorum ama bu adam mantık ve realistin uç seviyelerinde biri. O yüzden hissiz davranmış gibi gelebilir. Ama yine de bende duygusundan şüphe etme evrelerini yaşıyorum şu an.

Konfordan kastım buydu
E normal

Bu iliskide sanki bastan beri saçmalama hakkin yokmus gibi duruyor. Hani anlattiklarindan. En küçük birseyde beyefendi ayriliyor. Bu iki yilda sen daha çokmu alttan aldin?

Bilmiyorum Absolut, söyledigi seyler çok agir. Senin yaptigin simariklak ile orantili degil. Ve Loreth'ede katiliyorum çok sevseydi en azindan tahamir etmeyi, savasmayi seçerdi. Pat diye senin kalbini kirmak, 2 yillik emegi hiçe saymak..

Kariyer kariyer deyip duruyor sanki basbakan olacakmis gibi. Ki olsa bile sanki ille sevgilisi basbakan yardimcisi olmak zorundaymis gibi. Yani ikinizinde gayet farkli hayallerin ve kariyeriniz olabilir. Bu bir iliski için hiç engel degil ki.

Bu yazdiklarindan çoçuktan pek hoslanmadim. Ukela birine benziyor. Kendini elit gösterip fakat aslinda ukela biri gibi duruyor. Mantik dedigi sey bile mantikli degil.

Bu süreçte yasini tutar, biraz istediginde bize takil kafani dagitirsin. Seni tanimadan bu tavsiyeyi verebilirmiyim bilmiyorum fakat ola ki pisman olursa, geri birlesme. Sen deneme tahtasi degil yada stress topu degilsin onun. Böyle agir bir konusmanin sonuçlari olur. Gerçekten daha iyilerine layiksin Absolut, senin duygularini anlayan, ve 2 yil sonra dimdizlak seni ortada birakmayan sebebsiz!

Ayy umarim çoçuk ilerde çöpçü olurd görür gününü!

Ay sonunda güldüm :)
Kariyer kariyer diyip durduğu şey şu o iş konusunda daha hırslı. Yoksa ortak bir alanda çalışmıyoruz.
İşkolik desem değil ama işinde mükemmelliyetçi bir yapısı var. Kendi şirketi gibi çalışıyor şirkette, 4 kişilik işi tek başına üstleniyor başkaları beceremez vs diye. Bende hep işini yap çık niye kendini paralıyorsun derdim.
Veya sürekli çalışmaktan bahsedince, zengin olduktan sonra yanımda sen olmadıktan sonra ne yapayım ben o parayı beraber yiyemedikten sonra derdim. Yatırım yaptığı zaman riskli şeyler yapmasını istemezdim falan. Bu konuda ki farklılıktan bahsediyor.
Bende uzun vadede düşündüğümde bu adamın işi benim önüme geçer mi diye sorguluyordum ama ben başında aşık olduğum özelliklerinden biri buydu. Ayrıca ne kadar yoğun da çalışsa beni hep el üstünde hissettiriyordu. O yüzden ileride bunu tolere ederim diyordum kendime.

Ben genel olarak low maintenance bir insan olsam da sorun çıkartıp duran, tolere edilen bendim. Yani o konuda hakkını yiyemem çok sabretti, iyileştirdiği şeyler oldu. Daha çok alttan alan oydu yani. Ama evet ukela da biri. Bunu kendi de biliyor.

Mantık ve realitenin doruklarındaysa, günü birlik ilişkiler yaşasın, bütün hayatını oturttuktan sonra kendiyle aynı yolun yolcusu birini bulsun o zaman. Mantık bunu gerektirir çünkü. Hayatını inşa etme aşamasında yollar belirsizliklerle dolu, neyin garantisi var ki?

Seni sevmiyor diyemem zaten, kendine göre seviyordur ama öyle elinde mantık bayrağıyla koşan insanların sevme kapasitelerini de abartmamak gerektiğini düşünüyorum. Duygusal dünyalarında bir kıtlık oluyor genelde, gözlemlerim bu yönde. Ha hepimizin ağır basan bir tarafı vardır; mantık ve duygular cephesinde. Ama bunları harmanlamaya, ikisini de göz önünde bulundurmaya çalışırız genelde. Bak eşim de mantıklı bir insandır, hayatı genelde matematik işlemi gibi görür, veriler belliyse, sonuç da bellidir gibi ya da bir şeye ulaşmak istiyorsan, yapılacaklar bellidir, yaparsan, ulaşırsın gibi. Bense ona göre çok daha duygusal bir insanım. O matematikse, ben edebiyat olabilirim. Kurgular, hayaller had safhada. Ama iş bir şeye karar verme aşamasına gelince, ben biraz mantığımı karıştırıyorum işe, o da duygularını. Mükemmel sonuçlar yakaladığımızı iddia edemem ama en azından çabalıyoruz. Zamanla daha uyumlu hale geldik. Benim biraz daha mantığa ihtiyacım varmış, onun da biraz daha duygusal olmaya. Yani aslında sizin farkınız ayrılmanız için bir sebep olmayabilirdi, tam tersi birbirinizi tamamlayabilirdiniz. Tartışmalar filan o uyum sürecinin sancısı olur aslında. Ama işte temelde güçlü bir sevgi olması gerekiyor bana göre.

Bence bu adam duygusal açıdan kıt. Yan yana gelseniz muhtemelen ilişkiniz yine devam eder, çünkü senin aurana kapılıyor. Ama şimdi kapsama alnından çıktığı için kendi kıt duygularının dünyasına geri döndü. Ya, kusura bakma, üslubum bazen sert oluyor, yumuşatmaya çalışıyorum. Bozulduğun yer olursa yüzüme vur.

Daha fazla ne kadar bozulabilir ki. Yok iyi geliyor böylesi yorumlar.

Duygusal açıdan kıt mı bilemiyorum. Benim duygularım aşırı aşırı yoğun bir insan olduğumdan kendimde kıyaslamak istemedim hiç.
Yani ben duygusal biriyim ama ikimizin de kıt kabız olduğu noktalar vardı. Sevgimizi kendimize ait sözcüklerle, jest mimikle hareketlerimizle anlatırdık. Öyle asla birbirimize aşkım güzellemeleri yapmadık. Ben seni seviyorum u zor diyen bir insanım duygusallığıma rağmen.

Bdv kadını gibi bahane aramaya çalışmıyorum ama yakın bir zamanda ortak arkadaşlarımız boşanma kararı aldı. Boşanacak olan tarafın erkek kişisiyle baştan beri elektriğimiz tutmadı bizim çünkü adam kendini bekar sanıyordu hep. Bu konuda benimki beni asla yanıltmadı üzmedi ama bu son zamanlarda sık görüşür oldular. Artı işte benden uzaklaşması falan. Aklına girilmiş gibi hissediyorum. Ama kabul edemiyorum bunu da çünkü bu kadar salak bir insan olamaz o.
Sabaha kadar uyuyamadım sürekli bir olasılık düşünüyorum.

Kırmızı olan yerler ilginç nedense,hayattan beklediğimiz ,yaşamlarımız farklı diye düşünüyorsa 2 sene boyunca aklı neredeydi diye adama sorarlar önce.
Hayatta istediği kariyer neydi ki bu kadar hırsanmış,kariyer yine yapılır eğer azimliyse bunuda başarabilecek potansiyelde birisiyle zaten sorun olmaz.
Burada en can alıcı cümleside seni seviyorum diyemem olmuş.

Kısacası ex kişisi şımarıklık yapıp bunların arkasına sığınmak olmuş.
Herhalde ilişkinizuzak ara mesafe değilmi,bu bile erkeği ilişkiden koparmaya yetiyor maalesef.

O halde bana çok kusara bakma ama sevgilin bildiginiz salaga benziyor. Sanki 4 kisinin yaptigini yapinca, emekleri görülcek mi? Hayir, ama ego tatmini isti. "Bak ben neler yapabiliyorum" ve "Ben olmasam bu is yere batar" gibi ama çok vizyonlu, çok ileriye gidecegi gibi durmuyor.

Benim esimdede az bu duygu var. Bende diyordum "birak, sensiz is yeri batmaz iste" diye, israr ile dinlemezdi sonra aylar sonra bana hak vermeler felan ama yipranan yiprandi.

Ya gittikçe his hoslanmamaya basladim bu çoçuktan

Zor olacak fakat önüne bak Absolutçim, o ne ya hiç bir neden yokken "seni sevdigimi söyleyemem" demesi. Bu nasil vicdansizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…