Coronasavar

6 aydır uzak mesafeydi evet. Ama bu sorun olmak yerine bizi daha bile bağlamıştı.

O konuyu bende sordum. Benim için değişen sen değilsin diyorsun. E kaç yaşında adamsın(31) sen nasıl değişiyorsun sürekli ben değişmem diyip duruyordun dedim. Cevap veremedi. Ağladığım için anlamadım falan dedi

Uydurmuş sallamış hemen,seven adam ayrılma gerekçelerinin arkasında kapı gibi duracak.

Bende o cümleyi aşamıyorum işte. Daha geçen hafta sevdiğini söylemişti.
Ama dün gece ayrılık konuşmasında da yalan söylemedim hiç diyor.
Benim için bir sevgiliden fazlası olduğu için yalan söylediğini de düşünmüyorum. Birkaç gün önce ailemle tartışmıştım gel bizde kal da dedi. Sürekli aklıma bunu hissetmeseydi şunu demezdi diye düşünüyorum.

Bdv'lik bir tepki vermek istemiyorum, ayni zamanda senin dahada kirilmani istemiyorum fakat aklimda ve paylasmaya mecbur his ediyorum. Acaba hayatinda baska biri mi var?

Yani sadece o sekilde hep bahanelerin arkasinda siginmasini açiklar. Aldattigini söyleyemeyecegine göre, bahaneler ile ayrilmaya çalisiyor. Seni neden sevmedigini de açiklar.

Adam tabiki yalan söylemis iste. "Bir müddet birseylerin kötü gittigini his etmis" ve ne hikmetse sana bundan bahs etmedi bile. Bak geçen hafta sana seni sevdigini söylemis bile. Böyle seyler saklanmamali. Tekrar gerçekten sevseydi senin ile bunlari paylasip, savasmayi seçerdi. Ayy çoçuk önümde olsayda ahanda böyle pataklardim

Günaydın kızlar
AbsolutPromise canım mesajını okudum, uzun uzun yazmak isterdim ben de arkadaşlar gibi ama ben düşüncelerimi yazıya dökmeye çalışırken aynı anda 27734782 düşünce daha çıkıyor ve sonsuza kadar yazacakmışım gibi geliyor o yüzden baştan bırakıyorum.
Şunu söylemek istiyorum sadece, yaşadıkların bana tanıdık geldi ve erkek arkadaşın hakkında hiç hoş şeyler düşünmüyorum. Umarım en kısa sürede atlatırsın ve aramıza eski neşenle dönersin.

Başka biri olsaydı bunu yüzüme söyleyecek realistlikte bir adam diyeyim sen anla.

AbsolutPromise , sevgilin bana hiç samimi gelmedi açıkçası. 1-2 aydır kendisiyle iç muhasebe yapıyor ama sen bundan bir habersin sonra ben ayrılmaya karar verdim diye net bir cümle kuruyor. Madem 2 yıllık güzel bir birlikteliğiniz vardı aklında ki soru işaretlerini seninle paylaşıp ilk önce çözüm bulmaya çalışıp sonra en son yine olmuyorsa beraber bir ayrılık kararı vermeniz gerekirdi. Tavrı çok bencilce, seviyorum diyemem diyerek de herşeyi bitirmiş zaten.

Şuan duygusal yoğunluk yaşaman, ağlaman çok normal ama kendi kendine 2 yıllık ilişkiyi bitiren biriyle uzun soluklu bir ilişki olmazmış. Bencil ve ukala bir adam gördüm yazdıklarından.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumun için.
Diğer yorum yazanlara da teşekkür ederim tabii ki')

Kısmet diyorum. Hayatımdaki rolü buymuş demek ki diye düşünmeye çalışıyorum ama henüz erken galiba o kabullenişe geçmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…