- 18 Ekim 2018
- 8.200
- 33.992
- 548
6 aydır uzak mesafeydi evet. Ama bu sorun olmak yerine bizi daha bile bağlamıştı.Kırmızı olan yerler ilginç nedense,hayattan beklediğimiz ,yaşamlarımız farklı diye düşünüyorsa 2 sene boyunca aklı neredeydi diye adama sorarlar önce.
Hayatta istediği kariyer neydi ki bu kadar hırsanmış,kariyer yine yapılır eğer azimliyse bunuda başarabilecek potansiyelde birisiyle zaten sorun olmaz.
Burada en can alıcı cümleside seni seviyorum diyemem olmuş.
Kısacası ex kişisi şımarıklık yapıp bunların arkasına sığınmak olmuş.
Herhalde ilişkinizuzak ara mesafe değilmi,bu bile erkeği ilişkiden koparmaya yetiyor maalesef.
6 aydır uzak mesafeydi evet. Ama bu sorun olmak yerine bizi daha bile bağlamıştı.
O konuyu bende sordum. Benim için değişen sen değilsin diyorsun. E kaç yaşında adamsın(31) sen nasıl değişiyorsun sürekli ben değişmem diyip duruyordun dedim. Cevap veremedi. Ağladığım için anlamadım falan dedi
Bende o cümleyi aşamıyorum işte. Daha geçen hafta sevdiğini söylemişti.O halde bana çok kusara bakma ama sevgilin bildiginiz salaga benziyor. Sanki 4 kisinin yaptigini yapinca, emekleri görülcek mi? Hayir, ama ego tatmini isti. "Bak ben neler yapabiliyorum" ve "Ben olmasam bu is yere batar" gibi ama çok vizyonlu, çok ileriye gidecegi gibi durmuyor.
Benim esimdede az bu duygu var. Bende diyordum "birak, sensiz is yeri batmaz iste" diye, israr ile dinlemezdi sonra aylar sonra bana hak vermeler felan ama yipranan yiprandi.
Ya gittikçe his hoslanmamaya basladim bu çoçuktan
Zor olacak fakat önüne bak Absolutçim, o ne ya hiç bir neden yokken "seni sevdigimi söyleyemem" demesi. Bu nasil vicdansizlik.
Bugün mü? Hayır. Benim birkaç gün kendimi toparlayıp o duygusal yoğunluktan çıkmam lazım önce. Konuşsam da ayrılık zaten belli bitti yani.
Bende o cümleyi aşamıyorum işte. Daha geçen hafta sevdiğini söylemişti.
Ama dün gece ayrılık konuşmasında da yalan söylemedim hiç diyor.
Benim için bir sevgiliden fazlası olduğu için yalan söylediğini de düşünmüyorum. Birkaç gün önce ailemle tartışmıştım gel bizde kal da dedi. Sürekli aklıma bunu hissetmeseydi şunu demezdi diye düşünüyorum.
Günaydiiiin! Kiz bügün bende, sabah saat 7den beri ayaktayim
Bu kiz niye bana çekmedi, uyku halbuki ne kaa güzeeel
Ama bizim ilişkinin sorunlusu benım ama siz yine de onu pataklayın
Başka biri olsaydı bunu yüzüme söyleyecek realistlikte bir adam diyeyim sen anla.Bdv'lik bir tepki vermek istemiyorum, ayni zamanda senin dahada kirilmani istemiyorum fakat aklimda ve paylasmaya mecbur his ediyorum. Acaba hayatinda baska biri mi var?
Yani sadece o sekilde hep bahanelerin arkasinda siginmasini açiklar. Aldattigini söyleyemeyecegine göre, bahaneler ile ayrilmaya çalisiyor. Seni neden sevmedigini de açiklar.
Adam tabiki yalan söylemis iste. "Bir müddet birseylerin kötü gittigini his etmis" ve ne hikmetse sana bundan bahs etmedi bile. Bak geçen hafta sana seni sevdigini söylemis bile. Böyle seyler saklanmamali. Tekrar gerçekten sevseydi senin ile bunlari paylasip, savasmayi seçerdi. Ayy çoçuk önümde olsayda ahanda böyle pataklardim
Günaydın. Valla mis gibi 5'te kalkmışım. Kahvemi yapmışım, Along Came a Spider diye bir film izlemişim. O yüzden ben sizi var anlamamak.Günaydın,bende uyusam hiç uyanmasam diyorum:))
Vanderi mi alayım konuşmaya? ,AbsolutPromise görüşecekseniz de bence konferans görüşmesiyle arkadaşı bu ekibe yönlendir. Doğduğuna doğacağına pişman olmak için iki dakika veriyorum kendisine.
Günaydın. Valla mis gibi 5'te kalkmışım. Kahvemi yapmışım, Along Came a Spider diye bir film izlemişim. O yüzden ben sizi var anlamamak.
Aşk olsunVanderi mi alayım konuşmaya? ,
Teşekkür ederim yorumun için.Günaydın kızlar
AbsolutPromise canım mesajını okudum, uzun uzun yazmak isterdim ben de arkadaşlar gibi ama ben düşüncelerimi yazıya dökmeye çalışırken aynı anda 27734782 düşünce daha çıkıyor ve sonsuza kadar yazacakmışım gibi geliyor o yüzden baştan bırakıyorum.
Şunu söylemek istiyorum sadece, yaşadıkların bana tanıdık geldi ve erkek arkadaşın hakkında hiç hoş şeyler düşünmüyorum. Umarım en kısa sürede atlatırsın ve aramıza eski neşenle dönersin.
Ya Vander yeterince çaçaron değil, azıcık daha büyümesi lazım. =P Arya ve bana bırak sen o arızayı. Çenemle insanı yaşlandırırım.Vanderi mi alayım konuşmaya? ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?