Uzaktan bakınca bende öyle görüyorum. Yakına inince her şey karışıyor. Ama o öyle değil bu böyle değil diyorumAbsolutPromise , sevgilin bana hiç samimi gelmedi açıkçası. 1-2 aydır kendisiyle iç muhasebe yapıyor ama sen bundan bir habersin sonra ben ayrılmaya karar verdim diye net bir cümle kuruyor. Madem 2 yıllık güzel bir birlikteliğiniz vardı aklında ki soru işaretlerini seninle paylaşıp ilk önce çözüm bulmaya çalışıp sonra en yine olmuyorsa beraber bir ayrılık kararı vermeniz gerekirdi. Tavrı çok bencilce, seviyorum diyemem diyerek de herşeyi bitirmiş zaten.
Şuan duygusal yoğunluk yaşaman, ağlaman çok normal zaten ama kendi kendine 2 yıllık ilişkiyi bitiren biriyle uzun soluklu bir ilişki olmazmış zaten. Bencil ve ukala bir adam gördüm yazdıklarından.
He bak o konuda haklısınYa Vander yeterince çaçaron değil, azıcık daha büyümesi lazım. =P Arya ve bana bırak sen o arızayı. Çenemle insanı yaşlandırırım. @GangstaWalk ve @Idrakyollariiltihabi 'ndan da kesinlikle o enerjiyi alıyorum ama aksiyona hep sonradan katılıyorlar malum. =))
Hayır, tam tersi, çocuklar olmadan evin sessizliğinin tadını çıkarabildiğim ender zamanlar olduğu için sabahın köründe kalkmak benim için bir zevk.Günaydın,sabahın 5'i yani nye o kadar erkenn niye çocuklarmı yoksa ..
Kırgınlıktan kızgınlığa geçince salarım sizi üstüneYa Vander yeterince çaçaron değil, azıcık daha büyümesi lazım. =P Arya ve bana bırak sen o arızayı. Çenemle insanı yaşlandırırım. @GangstaWalk ve @Idrakyollariiltihabi 'ndan da kesinlikle o enerjiyi alıyorum ama aksiyona hep sonradan katılıyorlar malum. =))
Hayır, tam tersi, çocuklar olmadan evin sessizliğinin tadını çıkarabildiğim ender zamanlar olduğu için sabahın köründe kalkmak benim için bir zevk.
Bekliyorum canım. Çetemizin bir üyesine yapılan yamuk, hepimize yapılmış sayılır.Kırgınlıktan kızgınlığa geçince salarım sizi üstüne
Uyuyorlardı, 7'de kalkarlar genelde. İşte 2 saat özgürlüğün tadını çıkarıyorum sabahları. Şuan küçük yeniden uyudu, büyüğün çizgi film saati. En sevdiğim ikinci zaman dilimi. =))Çocuklar nerdeki peki,öyleyse o zevki yaşamak muhteşemdir
Ben elendimBir şey yazacama ama densizlik etmiş olmam umarım
Bekarlar olatak düşüşe geçtik ahanda
Şimdi listeyi yenılıcez
uzakta olan dükleri de kaybedicezzzz
Tek umudum aryanın kendine sevgılı bulması
Uyuyorlardı, 7'de kalkarlar genelde. İşte 2 saat özgürlüğün tadını çıkarıyorum sabahları. Şuan küçük yeniden uyudu, büyüğün çizgi film saati. En sevdiğim ikinci zaman dilimi. =))
Ben çocugun hayatında biri oldugunu dusunmuyorum
Bazen sorguladıgın şeylerin içinden büyük şeyler çıkarabılıyorsun kendince
ve acaba emin miyim diye tekrar tekrar sorgulamaya girebiliyorsun
Kadınlar olarak sevıyoruz ya felaket senaryolarını
Başka biri olsaydı bunu yüzüme söyleyecek realistlikte bir adam diyeyim sen anla.
Ben de kaşınıyorum hahahahahahBen elendim
Erken kalkmak benim için bir yaşam şekli.Saat 7 bile erken aslında,şöyle 9 gibi filan uyansalar keşke sende uyursun birazcık daha.
Erken kalkmayı seviyorsun herhalde:))
3 haftada 1700 sayfa yazmışız bu başlıkta. Diğer başlıklara baktım, 2018'de açılan konu bile 2700 sayfa.
Az zamanda çok işler başardık diyoruz biz buna. Ya da corona işsizliği...
Erken kalkmak benim için bir yaşam şekli.Çocuklar olmadan önce de böyleydim, genetik herhalde.Eskiden sinirimi bozarı, şimdiyse şükrediyorum böyle olmasına. Çocuklarım erken uyuyorlar, 8:30'da ikisi de uyumuş oluyor, o yüzden erken kalkıyorlar. Erken yatmaları da işime geliyor, en azından eşimle zaman geçiriyoruz diye. Böyle yani durumlar. =)
Bu konuyu BDV'de açsan, her kadın aldatılmıştır, çünkü her erkek aldatır, aldatmayan da henüz fırsatını bulamamıştır masalını dinlerdik ne güzel. Niye burada heba ediyorsun ki?Hadi hayatınız hiç aldatıldınız mı?
Benım boynuzlar arşa değiyor da sizi merak ettim
Şımarma konusunda kendimi suçlamıyorum zaten. Baştan beri buyum ben.Realist bir adam ilk önce iliskini sorguladiginida anlatmaliydi. Madem duygularinda bu kadar açik ve transparan bir adam! Yani yerinde olsam, o kadar güvenmezdim "bana söylerdi" olayina.
Hatta anlattiklarindan yola çikarsak, bir iki ay sonra face'te nisanlanma fotolari paylasirsa, hiç sasirmam. Ayrilirken bile sana karsi dürüst davranmiyor. Mantiksiz olan bahanelerin arkasina siginiyor. Bir dedigi, digerini tutmuyor.
Tabi tüm bunlar onu sevdgini, kalbinin kirildigini degistirmiyor. Tabiki yas tutacaksin, üzeleceksin, aglayacaksin. Ama tek birsey yapma, oda kendini sakin suçlama. Simdi "ben simarmasaydim.." gibi cümleler kurmak istersin. Sakin. Bu ayrilma senin simarman ile alakali degil. Adamin ukalaligi ile alakali.
Abla sen 55 yaşındamısınAslında en sağlıklı olanıda buda,bazen saatler kayıyor .
Çocuklarda erken yatınca sende dinlenmek için fırsatın oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?