Coronasavar

Bu konuyu BDV'de açsan, her kadın aldatılmıştır, çünkü her erkek aldatır, aldatmayan da henüz fırsatını bulamamıştır masalını dinlerdik ne güzel. Niye burada heba ediyorsun ki?
Bana göre komik hikayeler ama dkdkdkdkdk
Şuan hala hatırladıgımds gülüyorum

Hayır, tam tersi, çocuklar olmadan evin sessizliğinin tadını çıkarabildiğim ender zamanlar olduğu için sabahın köründe kalkmak benim için bir zevk.

Bu konuda sen bir dahi misin yada deli misin çikartamadim

Beni hiç bir güç, saat 5te uyandiramaz.

Yok canım yaşlı sayılmıyor ki 55
Ben de en küçüğüyüm bu topiğin
Ayrıca en aklı başında
Ablalarını hep ama hep iyiye yonlendıren kişiyim

Site genelinde demiştim,yoksa 55 yaş artık genç sayılıyor.
Bazen keşke bende küçülsem diyorum:))

Günaydın.
AbsolutPromise çok şaşırdım, hakkında hayırlısı osun. Söyleyeceklerime üzülmezsin umarım.
Benim anladığım sevgilin bile bilmiyor şu an neden bittiğini. Hani sen ilişkinin neden bittiğini anlamlandırmaya çalışıyorsun ya, o da hisleriyle ilgili aynı karmaşayı yaşıyor sanırım. Hislerinin bittiğini söylüyor ama sebebini bilmiyor.

Belki uzak mesafe etkisi, belki bir şeyler birikti, sebebi bilemiyorum ama sevgilinin içinde bir şeyler kopmuş. Loreth'in dediği gibi bu illa sevmiyor demek değil ama sevgisi ilişkiye devam etmek için ona yeterli gelmeyen bir seviyeye geçmiş.
Kariyer, ortak payda vs diyerek kendine mantıklı sebepler bulmaya çalışmış.
Ama bazen öylece bitiyor ve erkekler bitişe giden süreç ve noktayı koyma konusunda çok kötüler maalesef.

Çok benzerini yaşadığım için bunun önyargısıyla ve kendi ayılığımla konuşuyor olabilirim bilmiyorum ama bu şekilde bittikten sonra toparlamak zor oluyor, bir şeyler iki taraf için de eksik kalıyor.
O yüzden konuşup tekrar denemek isterseniz iyi düşün derim. 2. partın sonu çok daha yıpratıcı oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…