Bana göre komik hikayeler ama dkdkdkdkdkBu konuyu BDV'de açsan, her kadın aldatılmıştır, çünkü her erkek aldatır, aldatmayan da henüz fırsatını bulamamıştır masalını dinlerdik ne güzel. Niye burada heba ediyorsun ki?
3 aya nerden çıkardın hemen. Tamam ayrıldık ama bizim de bir saygınlığımız varBen de kaşınıyorum hahahahahah
Absolute 3 ay
Vander 3 ay
arya 3 ay
Lyanna 3 ay
çilek sevgilisini gördü
karantşnayı dikkate alıyorum
utanın utanınnnnn ne haldeyiz
Abla sen 55 yaşındamısın
Şey yani merak ettim
Hayır, tam tersi, çocuklar olmadan evin sessizliğinin tadını çıkarabildiğim ender zamanlar olduğu için sabahın köründe kalkmak benim için bir zevk.
Yok canım yaşlı sayılmıyor ki 55Evet maalesef sitenin en yaşlı üyelerindenim birde torun sahibiyim:))
Bir Bdv atasözü der ki, her erkek aldatır aldatmayan henüz fırsatını bulamamıştır VandercimHadi hayatınız hiç aldatıldınız mı?
Benım boynuzlar arşa değiyor da sizi merak ettim
Nevi şahsına münhasır diyelim bence.Bu konuda sen bir dahi misin yada deli misin çikartamadim
Beni hiç bir güç, saat 5te uyandiramaz.
Ben aldatılıp öğrensem bile bdv ye konu açmamBir Bdv atasözü der ki, her erkek aldatır aldatmayan henüz fırsatını bulamamıştır Vandercim
Yok canım yaşlı sayılmıyor ki 55
Ben de en küçüğüyüm bu topiğin
Ayrıca en aklı başında
Ablalarını hep ama hep iyiye yonlendıren kişiyim
Yoda'dan sonraki mentorumsun Vander. Yaşı küçük aklı büyük bilge kişi... Selam sana...Yok canım yaşlı sayılmıyor ki 55
Ben de en küçüğüyüm bu topiğin
Ayrıca en aklı başında
Ablalarını hep ama hep iyiye yonlendıren kişiyim
Dur daha erken. Top patlayınca söylerim ben.Şimdi sövebilir miyiz absolute
Biliyorum ama bence yine genç ruh yaşına bakıyorum benSite genelinde demiştim,yoksa 55 yaş artık genç sayılıyor.
Bazen keşke bende küçülsem diyorum:))
Aile kızıyla ne demek istedin Vandercığım? Mentorum olduğun için soruyorum. Bizi de ormanda kurtlar bulup yetiştirmedi de. =))Biliyorum ama bence yine genç ruh yaşına bakıyorum ben
Ben de aile kızıyım
Biliyorum ama bence yine genç ruh yaşına bakıyorum ben
Ben de aile kızıyım
Bilge Loreth diyelim biz onaNevi şahsına münhasır diyelim bence.Deli mi dahi mi diye oylamaya sunsak, deli ağır basacak çünkü biliyorum.
Yok ya, herşeyi google'lıyorum, itiraf ediyorum.Bilge Loreth diyelim biz ona
Beni rezil etmeyın hanımkeleşimigetir e herkes begensin ablalarımı iyiye yonlendırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?