Coronasavar

Teşekkür ederim çilek
Ben bu yaşadığımızı 2. part olarak görüyordum. Ona da söylemiştim hatta barışırken bunun bir ikincisi olmaz bende diye. Şu an ne kadar dönsün istesem de ilişkiye olan güvenim birden sıfırın altına indi. Bunu da geri çıkartıcak kişi ben değilim.

Bana da bahane gibi geliyor çünkü az az her şeyden koymuş ama bir bütün etmiyor. Yine de canımı çok yakıyor.
Daha 10 gün önce bir konuşması üzerine psikologa mı gitsen diye öneride bulunmuştum ona. Belki gerçekten kafası karışık kendi de bilmiyor saçmaladı. Ama bu kalbimi kırdığı gerçeğini değiştirmeyecek.

1-2 aydır düşünüyorum diyen adam neden son yanıma gelişinde kıyafetlerini bırakır ki. Bunlar burada kalsın her seferinde taşımayayım diye. İlk gelişi de değildi

Biraz zaman ver kendine. Hissettiğin şeyleri de sonuna kadar yaşa. Rahatlayacaksan böğürerek ağla, yastıkları yumrukla, bize anlat, içine atma yani.
Şu anki kırgınlığını, yıkılan güveninin hissettirdiklerini, hayal kırıklığını inan çok iyi anlıyorum.
O yüzden konuşacaksanız kendini toparladığında konuşun bence.
İçinden ne geçiyorsa da söyle. İstersen ağla, istersen bağır. Hiçbirinden de pişman olma. "Keşke ağlamasaydım, keşke şunu söylemeseydim, keşke öyle yapmasaydım" deme.
Barışsanız da barışmasanız da geçerli bu söylediğim. İki durum için de iyileşmeyi kolaylaştırır.
Ben bunu kırgınlığım, hayal kırıklığım biraz olsun soğumadan yapmıştım, ortalığı sktm attım resmen her şey daha kötü oldu. Ama pişman değilim, aklım hala yapamadıklarımda

O yüzden sen biraz durulmayı bekle bence. Hem senin kırgınlığın dinsin biraz hem de kafalarınız netleşsin.
Sonra böyle bitirmeye karar verirseniz de için daha rahat devam edersin yoluna.

En azından pazara kadar kafamı toplamayı umuyorum. Sesim titremeden kendimi ifade edebilsem yeter. Bizim kızlara soracağım şimdi bir şeyler duydular mı eşlerinden diye. Elimi sağlamlaştırmadan konuşmayacağım

Gidip anlatmayacaklarından emin olduklarına sor ama.
Böyle durumlarda taraf seçiyor bazıları. İnsanın iyice moralini bozuyorlar

AbsolutPromise haberi aldım koşa koşa geldim. Hakkında hayırlısı olsun bebişim.

Şimdi bdv’nin cadı ablası ve Lyanna Mormont ile Estraven in açık sözlü dümdük kankası (onlara neler yaptığımı az çok biliyorsun) olarak yazacağım.

Özelden her konuştuğumuzda sana tepkilerini kontrol etmeni, adamın bunalacağını, ilişkini kendi elinle bitireceğini söyledim. Daha bikaç hafta önce arkadaş konusunda da söyledim. Adam biriktirdi biriktirdi en sonunda çok basit bir şeyden bardak taştı muhtemelen.

Evet bahanelerin arkasına sığınıyor, bu sorunların tek sebebi de sen değilsin eminim ama senin davranışlarının da onu bu yöne ittiğini kabul edersin sanıyorum.

Söylenecek diğer her şeyi diğer arkadaşlar söylemiş zaten,büyük kısmına katılıyorum tekrar tekrar yazmayayım. Sadece farklı bir bakış açısı da gör istedim.

Her türlü gömeriz adamı tabi ki. Canına okuruz

Şunu devam ettireyim diye geldim baktım konu bambaşka yerlere gitmiş. Yine de yapacağım ama AbsolutPromise ve cilek.yagmuru affınıza sığınıyorum.

Kabilenin düklülere olan düşmanlığını fırsata çevirerek Fantaazi iç giyim ve erotik shop işleten cileklirüyalar, ortağı kaslıaslı ile boy boy düklü posterleri ve ev yapımı dük satışları ile köşeyi dönmüşler.

Kabilenin güvenliğinden sorumlu güçlüabsolute ise, içeri sızmaya çalışan düklüleri engellemek adına “elle ve gözle” kontroller sağlayarak kabile üzerinde dük uçurtmuyormuş...

Gidip anlatmayacaklarından emin olduklarına sor ama.
Böyle durumlarda taraf seçiyor bazıları. İnsanın iyice moralini bozuyorlar
Yok sağlam kızlar. Şimdiden bilmediğim şeyler öğrendim sayılır.
O zaman senin şımarıklığına tahammül edemiyorum diyip bitirseydi. Böyle kaçak dövüşmesine gerek yoktu

Yok sağlam kızlar. Şimdiden bilmediğim şeyler öğrendim sayılır.

O zaman senin şımarıklığına tahammül edemiyorum diyip bitirseydi. Böyle kaçak dövüşmesine gerek yoktu

Öyle bir dünya yok ki ama. Hepimiz bir şeylere tahammül ediyoruz, tolere ediyoruz hayatımız boyunca sevdiğimiz insanlar için. Öyle ilk sıkıntıda pes edip kaçan kaç insan vardır ki? Şımarıklık olarak nitelemiyorum ben senin tavırlarını bu arada. Kontrolcülük bence. İşlerin senin istediğin çizginin dışına çıkmasına tahammül edemiyorsun. Bunlar törpülenebilir şeyler, adam da törpüleyebileceğini düşündü belki. Mantıkla hareket eden bir adam diyorsun, böyle davranması normal.

Dükkanın adı da kaslıdüklürüyalar olsun o zaman
Logo çalışmamızı ulu çizengangsta yapabilir. Düklülere karşıymış gibi görünüp el altından bizi finanse eder. Çünkü her liderin bir düşmana ihtiyacı vardır

Bunu kabul edebilirim. Ama bahane bulmasaydı bana o zaman

Kuzum, ben ayrılık tesellilerinde bok gibi bir insan olduğum için yorumdan biraz kaçmaya çalıştım ama anlattıklarından gördüğüm "Tutku" konusunda aynı ayarda olamadığınız.

Benim vaktinde böyle bir sevgilim vardı, biraz da anneci bir tipti işin açığı; kariyer hedefleri, osu busu, planlı giden biriydi... Ben ona nazaran daha deli dolu kalıyordum. Ten uyumu bilmem nesi ok her şeyi, ama aramızda tutku oluşmuyordu, fazla realistlik tutkuyu öldürüyor.

Kavga edebilmek dahi bir şeyleri nasıl diyeyim ateşler; çok sakin, realist adam beni ekstra manyak ederdi.
Atıyorum bir duygusalsam sanki karşımdaki yerine de görev almış gibi dört, beş duygusal hale gelir kendimi tanıyamazdım ve kendime haksızlık da ederdim.
Denge biraz böyle bir şey. Şımarıklık diye nitelendirme yaptıklarını, kime şımaracaksın şu dünyada? Kaç kişiye? İnsan sevgilisine şımarmayacak da ne yapacak allasen? Ona arada trip de atarsın, ilgini de alırsın; ilişkilerin güzel yanı, iki yetişkinin, birbiri karşısında bazen çocuk olabilme lüksünü kullanabilmesidir.

Gençlikte biraz daha böyle oluyor cilvelenme olayları, istediğin kadar önünüzü görün, adı üzerinde "Duygusal, özel ilişki" ve herkesle olan ilişkinden farklı olarak içinde çocuk yönlerini de barındırdığın bir serüven olacak. "Seviyorum" diyebilen adam her halinle sevecek ki adı "Tutkulu" olsun. Bu cinsellikle ilintili bir şey değil, tutku daha ayrı bir şey. Ve bunu yakalamak bir ilişkide gayet önemli (Bence). Hakkında hayırlısı olsun diyorum, mantık her zaman kullanılır bir şey değil bunu söyleyeyim de, insan doğası arada mantıksızlığı, mantıksız bir sarılmayı, mantıksız-zamansız bir "Seni seviyorum"u da ister, bunu en yalnız, en tekil kaldığın anlarda hissedersin. Bundan sonrası için ya bir dönüşüm, değişimle kapını çalar ve bu olay bir yenilenme süreci olur ikiniz için de umarım, ya da artık yeni ufuklara yelken... Kalbini, ruhunu sıkma; hayırlısı, güzeli olsun diliyorum.

Benim şımarmalarım öyle tatlı şımarıklık değildi. Onları zaten sevimli bulup cilveleşiyorduk. Onlar harici bir de şöförü olan zengin kız şımarıklığı triplerim vardı. Kudranın da bahsettiği onlar.

Adam robot da değildi mantıklı, realist tamam ama başbaşa kalınca aramızdaki uyum anlatamayacağım bir şeydi. O konuda dengeliyorduk birbirimizi.

Arkadaşlarımızla konuştum şimdi çok şaşırdılar. Bahane bulduğuna ve psikolojisinin bozuk olduğuna inanıyorlar. Ben neye inanacağım şaşırdım. Bir saate yüz yüze konuşacağız. Midem ağzımda sürekli. Stres midemi tetikliyor. Aksi gibi midemi de bozdum karizmalı bir çıkış yapamayacağım

Konuya mıçmış gibi olmayayım siz geyiğe devam edin lütfen

Öyle düşünme, arada böyle gazımızı da alacağız, anlatacağız tabi ki konuya mışmış olmuyorsun; yine güler oynarız sen de kendini çekme geri, gir. Anlatmak istediklerini anlat, biz aklımıza gelenleri kendi tecrübelerimizce yazmaya çalışırız. Sonra döner dolaşır yine Dük de dük deriz sen orasını düşünme. ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…