- 18 Ekim 2018
- 8.200
- 33.991
- 548
İyi ki varsınız :)Öyle düşünme, arada böyle gazımızı da alacağız, anlatacağız tabi ki konuya mışmış olmuyorsun; yine güler oynarız sen de kendini çekme geri, gir. Anlatmak istediklerini anlat, biz aklımıza gelenleri kendi tecrübelerimizce yazmaya çalışırız. Sonra döner dolaşır yine Dük de dük deriz sen orasını düşünme. ^_^
Konu ne ki, mıçmış olalım? Konu hayatın türlü atraksiyonlarına karşı kafayı yememek için birbirimizi didiklemek, kızdırmak, güldürmek falan filan. Hala konudayız bu durumda.Konuya mıçmış gibi olmayayım siz geyiğe devam edin lütfen
Kuzum biliyorsun neredeyse bütün sürtüşmelerinizde ben hep sevgiline daha yakın duruyordum çünkü ona biraz daha fazla hak veriyordum.Bunu kabul edebilirim. Ama bahane bulmasaydı bana o zaman
Söylemek istediğin konu başlıklarını not alİlginç gelişmeler var başka bir arkadaşın özel hayatı dahil olduğu için açamıyorum o kısmını. Bakalım konuşacağız bugün. Sakin kalabilecek miyim. İçimdekileri söyleyebilecek miyim. Az önce konuştuk telefonda sanki ayrılan biz değiliz gibi cevap veriyor bana. 8:30 ta uyumuş o da oh olsun
Beni tanıyor. Yani konu öyle de böyle de uzayacaktı. Seanslar halinde kapatabilirim ancaKuzum biliyorsun neredeyse bütün sürtüşmelerinizde ben hep sevgiline daha yakın duruyordum çünkü ona biraz daha fazla hak veriyordum.
O nedenle bu bahane bulma olayına yine kendimden yola çıkarak iki ihtimalle yaklaşıyorum.
Birincisi, her ne kadar sevgili olarak aşkı kalmamışsa da (kendi dediğine göre), bu seni kırmak istediği anlamına gelmez. Birine ayrılırken "senin kaprislerinden, triplerinden bıktım, şımarıksın, ben ayrılıyorum" demek çok kırıcı ve suçu tamamen karşıya yükleyen bir şey. Bunu yapmamak için kariyer vs diye daha soft ve seni karakter, kişilik vs bakımından kırmayacak bir şeyley söylemiş olabilir.
İkincisi de, bunu ben yaptım mesela, olay uzamasın diye gerçek nedeni söylemektense daha hafif ve karşıdakinin bir şey diyemeyeceği sebep göstermek. Sizinki gibi çok yıllık bir ilişki falan değildi tabii ki ama kendi çapımda o zamanlar değer verdiğim biriydi. Onun davranışlarından ötürü bitiriyordum görüşmeyi ama bunu ona söylesem konu uzayacak, başka yerlere kayacaktı. Değiştiremeyeceği bir şeyi söyleyip bitirdim, böylece olayın uzamasını engelledim. "Sen şunu şunu yaptığın için ben bitirmek istiyorum" deseydim bir sürü karşılık verecekti, ben bitirmeye kararlıydım, o yüzden o topa girmedim hiç.
Sabaha kadar uyumadım zaten not defterine yazdım. Az önce yazdığınız yorumları da bir daha okudum iyice net olayım diye. Muhtemelen düşündüğümün %40 ını anca anlatacağım ama bakalım.Söylemek istediğin konu başlıklarını not al
Ciddiyim, ağlamaya başlarsan unutursun diyeceklerini hep. En azından aklındakileri yaz ki bakınca aklına gelsin.
Yüz yüze deyince ben kamera açacaksınız filan sandım ya, o yüzden sakinim. Şimdi nerenden yolmaya başlıyoruz seni?Sabaha kadar uyumadım zaten not defterine yazdım. Az önce yazdığınız yorumları da bir daha okudum iyice net olayım diye. Muhtemelen düşündüğümün %40 ını anca anlatacağım ama bakalım.
Bu arada kızmıyor musunuz bana korona var korona ne görüşmesi duyarı yemedim
Sabaha kadar uyumadım zaten not defterine yazdım. Az önce yazdığınız yorumları da bir daha okudum iyice net olayım diye. Muhtemelen düşündüğümün %40 ını anca anlatacağım ama bakalım.
Yüz yüze deyince ben kamera açacaksınız filan sandım ya, o yüzden sakinim. Şimdi nerenden yolmaya başlıyoruz seni?
Uzamasının yanısıra bir ilişkiyi bitirirken bütün suçu karşıya yükleyerek bitirmek ağır bir şey. Ben sevgilinin sana değer verdiğinden yana şüphe duymuyorum. Ama adamın yorulduğunu düşünüyorum. Evet büyük kavganız tartışmanız olmadı çünkü adam alttan aldı, bir şekilde senin triplerini, kaprislerini kabullenip çözmeye çalıştı. Ben bile seni frenlemeye çalıştım biliyorsun. Bunlar ilişki içinde devamlı olunca yoran şeyler. Sevgisinin bitip bitmediğini bilemem ama fikrim adamın ilişkiden yorulduğu yönünde. Sen duygusal tarafın ağır bastığı için olayları abartma veya uzatma eğilimindesin. Sevgilin de bunu tolore ettiği için sorun yoktu, sonuçta sen de onun bazı şeylerini tolore ediyorsun. İlişki bu neticede. Ama bir yerden sonra adam dolduysa iş bu noktaya gelmiştir. Yanlış anlama bunları seni üzmek, kırmak için söylemiyorum. Ama arkadaşım olarak görüyorsam - ki görüyorum- bunları da söylemem gerek diye düşünüyorum.Beni tanıyor. Yani konu öyle de böyle de uzayacaktı. Seanslar halinde kapatabilirim anca
Evli olmamamız bitti diyince defteri dürüp gitmek değil benim için çünkü ben toplumu geç ailemin sıkıntısı olmasa ve ben ankaraya taşınmamış olsam beraber yaşardık ve evlenmeye ihtiyaç duymazdım uzun süre.
Aa ben de dışarıda görüşeceğinizi düşünmedim.Sabaha kadar uyumadım zaten not defterine yazdım. Az önce yazdığınız yorumları da bir daha okudum iyice net olayım diye. Muhtemelen düşündüğümün %40 ını anca anlatacağım ama bakalım.
Çoğumuz telefonla görüntülü görüşeceksiniz sanmışız, sene niye suyu bulandırıyorsunSabaha kadar uyumadım zaten not defterine yazdım. Az önce yazdığınız yorumları da bir daha okudum iyice net olayım diye. Muhtemelen düşündüğümün %40 ını anca anlatacağım ama bakalım.
Yazık ayol dürüst bir deÇoğumuz telefonla görüntülü görüşeksiniz sanmışız, sene niye suyu bulandırıyorsun
Başka biri olsaydı bunu yüzüme söyleyecek realistlikte bir adam diyeyim sen anla.
Bunlar iyi günlerin gör bak daha neler gelecek başınaYabanelma ah mı ettin gız, az önce bi çeri domates ısırdım, içi olduğu gibi mutfak duvarına fışkırdı, kırk saat oraları sildim.
Bunlar iyi günlerin gör bak daha neler gelecek başınaözellikle zeytinlerden bir atak bekliyorum senin için
Ben de bulaşıkları yıkadımYabanelma ah mı ettin gız, az önce bi çeri domates ısırdım, içi olduğu gibi mutfak duvarına fışkırdı, kırk saat oraları sildim.
https://giphy.com/D6OczJJeWvxIIZeytin yemem ki ben, tadını sevmiyorum mecbur kalmadıkça yemem, pizzada bile seçerim.
Domateslerden gelecek başıma, ya da peynirlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?