Coronasavar

Ben de bulaşıkları yıkadım

Ay daha bulaşıklar var benim, dursun akşama makineye atar çalıştırırım.
Çay içiyom. Kahvaltıyı yeni yaptım, sabah beri tatlı yiyordum kerhane tatlısı mı ne dün denk getirip aldımdı kv dönüşü, midem börttü. Vücudumun benden ayrı bir dili olsaydı, sülaleme söverdi sanırım "Havyan evladı, insan gibi yesene" diye.

Zeytin yemem ki ben, tadını sevmiyorum mecbur kalmadıkça yemem, pizzada bile seçerim.
Domateslerden gelecek başıma, ya da peynirlerden.
Peynir de olur bak. Kaç yıllık hukukum var onlarla, bu intikamı almak boyunlarının borcu artık

İdrak okumasın bunları, seni kabilenin başından alıp sonuna koyar insan benden söylemesi

Küçük zibidiyi uyuttum, tam spor yapacağım, üst katta matkap ve çekiçle birileri apartmana girişti. Böyle bir gürültü yok. Sizin de bazen insanların münasip bir yerlerini matkaplayasınız geliyor mu? Bitmiyor tadilat işleri, bitmiyor ağzını kırdığımın manyaklarının. Acilen spor yapıp, pozitif enerji yüklenmem lazım ama sinirden konsantrasyonum kalmadı. Biriniz, geçecek Loreth, bugünler de geçecek, yeşil kırlarda, sadece inek mölemeleri arasında zıplayacağın günler de gelecek diyerek sırtımı pışpışlayabilir mi? İlgi istiyorum. Kocam işe döndü. Ve bazen duygu durumumu ifade edecek doğru emojiyi bulamıyorum. Bu emojiler neden güncellenmiyor, yüzyıllardır aynı? Bir yerlere dilekçe mi yazmak gerekiyor? Gitti kalan %1 konsantrasyon da.

Günahtır, bir tane de adama bıraktım artık yesin. (Bu kap sabah doluydu )
Eki Görüntüle 2621011
Eşimle sevdiğimiz bir çikolata var çoklu paket aldık. Gidip kutuyu saklamış, akşamları bana birer birer veriyor çünkü biliyor o kutu ortalıkta olsa iki güne bitmisti bana karşı böyle bir yöntem geliştirdi artık

Şunun verdiği haz hiçbir şeyde yok abi. Bi de arada sırada başka şeyde var da onu karıştırmayalım şimdi.
Yalnız o koca kutuyu ben bitirsem, şuan kulaklarımdan ejderha alevi fışkırıyordu. Sende durum nedir? Kocanı bambaşka bir gözle görmeye başladın mı?

Senin küçük zibidi kaç aylıktı ikide bir uyuyor benim zibidi günde birkez yarım saat uyuyor yakını. Artık onu da bırakacağım zor şer uyutup yarım saat sonra kalkınca asabim bozuluyor

Senin küçük zibidi kaç aylıktı ikide bir uyuyor benim zibidi günde birkez yarım saat uyuyor yakını. Artık onu da bırakacağım zor şer uyutup yarım saat sonra kalkınca asabim bozuluyor
16 ayı geçti biraz, günde iki uykusu var, 45 dk-1 saat arası sürüyor. Benimkiler uykuyu seviyor gibi. İki arkadaşımın aynı ebatlarda birer çocuğu var, onlar tek uykuya geçti. Ben bir hafta tek uyku deneyeyim dedim, ağzıma mıçtı. Akşam 5'ten sonra taze et görmüş zombi gibi üstüme saldırıp, suratımı yalıyor uyutayım diye. O yüzden bir süre daha böyle devam edeceğiz.

Bizde her zula, patlatılmaya mahkumdur yavrım, bu şahin gözlerden, ahtapot kollardan kaçmaz.
Aha karton sigara almış geçen gün zulalamış, patlattım:

Dayanmaz bana dayanmaz, adamın ayağındaki donunu alırım, donunu!!111!!!

Kamu spotu olsun diye üzgün surat attım sana.
Dün attık biz o enerjiyi deermişim.
Bana işlemiyor yav, ancak kendime geliyorum.
Yarasın arkadaşıma, enerjiniz bol olsun.

Kamu spotu olsun diye üzgün surat attım sana.

Yarasın arkadaşıma, enerjiniz bol olsun.

Bıraksam sigarayı ben de istiyorum da, şu dönem olmaz; eve tıkılmışken olmaz yani. Kurs açılacak yine, ben bisikletim üstüne geçeceğim, arada koşuya spora da vuracağım kendimi de anca yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…