Coronasavar

Bıraksam sigarayı ben de istiyorum da, şu dönem olmaz; eve tıkılmışken olmaz yani. Kurs açılacak yine, ben bisikletim üstüne geçeceğim, arada koşuya spora da vuracağım kendimi de anca yani.
Bırak lütfen, kabile reisi olarak daha iyi bir örnek teşkil etmen lazım. Ve bisiklet, ah ah, benim için aşktır. Çocuklardan sonra pek fırsatımız olmadı ama ondan önce pisikletli çok maceram var. :.(

Şunun verdiği haz hiçbir şeyde yok abi. Bi de arada sırada başka şeyde var da onu karıştırmayalım şimdi.
Guylian var, Belçika çikiletası. Onun deniz kabuğu serisi var. Orgazmik lezzet tanımı benim için o. Yerken tövbe estağfurullah bişiler oluyor bana. Böyle kendimden geçiyorum, mırıl mırıl, bir ımm yeah yapmalar.
Toplum içinde yiyemiyorum verdiğim tepkilerden ötürü

Haaa gulliyan, bilmez miyim ya... Bizim bakkal Rüstem her hafta getirir köy bakkalına, metroların, albenilerin hemen yanına dizer boy boy.

Bırak lütfen, kabile reisi olarak daha iyi bir örnek teşkil etmen lazım. Ve bisiklet, ah ah, benim için aşktır. Çocuklardan sonra pek fırsatımız olmadı ama ondan önce pisikletli çok maceram var. :.(

Tam dikiş tutturmuştum işte kursa gidiyordum bisikletle. Rahat 5-6 km bisiklet yapıyordum haftada 3 kere. Sigara azalıyordu filan. Sonra Corona muhabbetine kaldık yarıda. Yoksa bana da iyi geliyordu. Yollar boyu kulağımda şarkılar... Aslında yine kullanabilirim, maskemi takar temas etmem kimseye ama amaç yok. Yani nereye gideceğim, nerede durup ne için. Spora pek isteksizim ben ya, resim için oluyordu.

Ayrıca kabile reisi niye benim olm? Neden beni topa oturttunuz, tanrılar beni mi kurban istedi ne bu yav?

Senin oturmanı uygun bulduk. Tahta.

Ücra bir mekan yok mu açık hava oralarda? Oraya pedallasan, insanlardan uzak resim yapsan?
Sen güzel çekip çeviriyorsun bizi ya. Laf cambazlığı yapıp, sorumluluklarından kaçmaya çalışma.

Aslında keşke karantina için stoklasaydım eve.
Madem dük bulamıyorum çikolatayla mutlu olurdum
Karantina bize küçük şeylerle de mutlu olunabileceğini göstermeli, öğretmeli bence. (Küçük çikolatalarla yani. Her şeyin küçüğüyle değil.) Git mis gibi tadelleni ye, otur işte.

Ücra bir mekan yok mu açık hava oralarda? Oraya pedallasan, insanlardan uzak resim yapsan?
Sen güzel çekip çeviriyorsun bizi ya. Laf cambazlığı yapıp, sorumluluklarından kaçmaya çalışma.

Cıks, her yer kapalı, şeritli. Belediye iyi çalışıyor.
Yav bi ben miyim herkes yapıyor, tutuyor çekiyor oturuyor, benim adımı çıkarıyoğnuz.

Karantina bize küçük şeylerle de mutlu olunabileceğini göstermeli, öğretmeli bence. (Küçük çikolatalarla yani. Her şeyin küçüğüyle değil.) Git mis gibi tadelleni ye, otur işte.
Mutluluğu hiç büyük şeylerde aramadım, küçük şeylerle de mutlu olmayı bilirim. Ama Tadelle de değil yani. 1,5 dakikada bitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…