Bırak lütfen, kabile reisi olarak daha iyi bir örnek teşkil etmen lazım. Ve bisiklet, ah ah, benim için aşktır. Çocuklardan sonra pek fırsatımız olmadı ama ondan önce pisikletli çok maceram var. :.(Bıraksam sigarayı ben de istiyorum da, şu dönem olmaz; eve tıkılmışken olmaz yani. Kurs açılacak yine, ben bisikletim üstüne geçeceğim, arada koşuya spora da vuracağım kendimi de anca yani.
Guylian var, Belçika çikiletası. Onun deniz kabuğu serisi var. Orgazmik lezzet tanımı benim için o. Yerken tövbe estağfurullah bişiler oluyor bana. Böyle kendimden geçiyorum, mırıl mırıl, bir ımm yeah yapmalar.Şunun verdiği haz hiçbir şeyde yok abi. Bi de arada sırada başka şeyde var da onu karıştırmayalım şimdi.
Yazma böyle şeyler Lyanna üzülüyorDuvardan duvara
Haaa gulliyan, bilmez miyim ya... Bizim bakkal Rüstem her hafta getirir köy bakkalına, metroların, albenilerin hemen yanına dizer boy boy.Guylian var, Belçika çikiletası. Onun deniz kabuğu serisi var. Orgazmik lezzet tanımı benim için o. Yerken tövbe estağfurullah bişiler oluyor bana. Böyle kendimden geçiyorum, mırıl mırıl, bir ımm yeah yapmalar.
Toplum içinde yiyemiyorum verdiğim tepkilerden ötürü
Bırak lütfen, kabile reisi olarak daha iyi bir örnek teşkil etmen lazım. Ve bisiklet, ah ah, benim için aşktır. Çocuklardan sonra pek fırsatımız olmadı ama ondan önce pisikletli çok maceram var. :.(
Senin oturmanı uygun bulduk. Tahta.Tam dikiş tutturmuştum işte kursa gidiyordum bisikletle. Rahat 5-6 km bisiklet yapıyordum haftada 3 kere. Sigara azalıyordu filan. Sonra Corona muhabbetine kaldık yarıda. Yoksa bana da iyi geliyordu. Yollar boyu kulağımda şarkılar... Aslında yine kullanabilirim, maskemi takar temas etmem kimseye ama amaç yok. Yani nereye gideceğim, nerede durup ne için. Spora pek isteksizim ben ya, resim için oluyordu.
Ayrıca kabile reisi niye benim olm? Neden beni topa oturttunuz, tanrılar beni mi kurban istedi ne bu yav?
Aslında keşke karantina için stoklasaydım eve.Haaa gulliyan, bilmez miyim ya... Bizim bakkal Rüstem her hafta getirir köy bakkalına, metroların, albenilerin hemen yanına dizer boy boy.
Ücra bir mekan yok mu açık hava oralarda? Oraya pedallasan, insanlardan uzak resim yapsan?Tam dikiş tutturmuştum işte kursa gidiyordum bisikletle. Rahat 5-6 km bisiklet yapıyordum haftada 3 kere. Sigara azalıyordu filan. Sonra Corona muhabbetine kaldık yarıda. Yoksa bana da iyi geliyordu. Yollar boyu kulağımda şarkılar... Aslında yine kullanabilirim, maskemi takar temas etmem kimseye ama amaç yok. Yani nereye gideceğim, nerede durup ne için. Spora pek isteksizim ben ya, resim için oluyordu.
Ayrıca kabile reisi niye benim olm? Neden beni topa oturttunuz, tanrılar beni mi kurban istedi ne bu yav?
Senin oturmanı uygun bulduk. Tahta.
Karantina bize küçük şeylerle de mutlu olunabileceğini göstermeli, öğretmeli bence. (Küçük çikolatalarla yani. Her şeyin küçüğüyle değil.) Git mis gibi tadelleni ye, otur işte.Aslında keşke karantina için stoklasaydım eve.
Madem dük bulamıyorum çikolatayla mutlu olurdum
Ücra bir mekan yok mu açık hava oralarda? Oraya pedallasan, insanlardan uzak resim yapsan?
Sen güzel çekip çeviriyorsun bizi ya. Laf cambazlığı yapıp, sorumluluklarından kaçmaya çalışma.
Mutluluğu hiç büyük şeylerde aramadım, küçük şeylerle de mutlu olmayı bilirim. Ama Tadelle de değil yani. 1,5 dakikada bitmesinKarantina bize küçük şeylerle de mutlu olunabileceğini göstermeli, öğretmeli bence. (Küçük çikolatalarla yani. Her şeyin küçüğüyle değil.) Git mis gibi tadelleni ye, otur işte.
O zaman sana Toblerone XXL yazıyorum arkadaşım. Hadi git şimdi.Mutluluğu hiç büyük şeylerde aramadım, küçük şeylerle de mutlu olmayı bilirim. Ama Tadelle de değil yani. 1,5 dakikada bitmesin
Hadi gitmiş, nereye gideyim, KORONO VAR KORONOOO zaman sana Toblerone XXL yazıyorum arkadaşım. Hadi git şimdi.
Üff naz, kapris, bu ne ya? Böyle yaptığın için şuan çikolatan yok, anlıyor musun, çikolatan yok. Ama bende var.Hadi gitmiş, nereye gideyim, KORONO VAR KORONOO
Yoksa xxlda falan gözüm yok. O ne zaten, insan boyu olsun. Çikolata yani.
Ayol ne naz kaprisi, tam aksine. Küçük de olur diyorum, illa büyük boy aramıyorum diyorum. Ben daha ne yapayım çikolata endüstrisi içinÜff naz, kapris, bu ne ya? Böyle yaptığın için şuan çikolatan yok, anlıyor musun, çikolatan yok. Ama bende var.
Varisim sensin ağaca sçan Lyanna.
Xxl da gözün yok ama çikolatadan da vazgeçmiyorsun.Hadi gitmiş, nereye gideyim, KORONO VAR KORONOO
Yoksa xxlda falan gözüm yok. O ne zaten, insan boyu olsun. Çikolata yani.
Daha birkaç sayfa önce yorumum var yav nereye gidebilirim ben şüpheli şeyler için vakit çok erken.Yalnız herkes nereye kayboldu?
Çok şüpheli şeyler dönüyorYokuspokus Loreth farkında mısınız?
3nity cilek.yagmuru Yabanelma Alicja @Vander Idrakyollariiltihabi NeverOne
Özellikle never çok şüpheli, çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?