Coronasavar

Ayol ne naz kaprisi, tam aksine. Küçük de olur diyorum, illa büyük boy aramıyorum diyorum. Ben daha ne yapayım çikolata endüstrisi için
Toblerone seviyorum, ondan bozuldum.
Ne yapıyor olabilirler en fazla? Coronasız bir paralel evrene kapı bulmadılarsa tabi. Seviş, kitap oku, TV izle, yemek yap, seviş, temizlik yap, yemek yap, TV izle... Of of... Ben de spor yapacağım şimdi. Akşama bazı programlarım var zira.
 

Normal değilsin iltifat olarak mı alayım bilemedim ahsjsjs. Karşim ben böyle hayatta kalıyorum karşim. Kimse devam ettirmedi ama ben en iyisi her gece tek bölümlük hikaye yazayım ajsjsn
 
Son 4 saatim nasıl geçti bilmiyorum kızlar. Öğlene doğru kardeşimin fenalaşıp nefes alamıyorum diye ambulansla hastaneye gittiği haberini aldığımdan beri kendimde değilim. Öldüm öldüm dirildim. 5 dk önce taburcu olup eve gittiğini öğrendim çok şükür. Alerjik astım nöbetiymiş şüphesi bile çok korkunçmuş allahım sen koru
 

Çok şükür en azından korona değilmiş. Hastanede dikkat etseydi ellemeseydi bir yerleri. İyi mi şimdi
 
Geçmiş olsun Never. Ne desem bilemedim. Sık mı oluyor böyle nöbetler?
 

Çok geçmiş olsun,şimdi nasıl iyimi kardeşin.
İlk akla gelen tahmin bile etmek ne kadar korkunç .
 

Üniversite zamani bazen Guylian, ama çogu zaman muadilini alirdim, kilolarimi o merete borçluyum.

Bu arada bilmeyenler için

 
Geçmiş olsun Never. Ne desem bilemedim. Sık mı oluyor böyle nöbetler?
Hayır Loreth ilk defa oldu böyle bir şey. Ondan korktuk zaten. Kardeşim doktor benim, covidlilerle temas halinde devamlı Bir de mesleği gereği hani ufak bi şeyden pimpiriklenecek biri de değil. O yüzden Ambulans çağırıp gitmesi korkunç bi seviye benim için. Cidden kötü oldu demek diyorum.
 
Aman dikkat et eşin uyumasın yine kızını uyuturken
 
3nity Lyanna Mormont KudrAlobar @Vander A Arya_Stark01 Yokuspokus Yabanelma cilek.yagmuru Loreth NeverOne
Hepinize çok teşekkür ederim.

Az önce otoparkta buluşup konuştuk. Hazır değilmişim henüz bu konuşmaya çünkü yine tutamadım kendimi.
Aklımdakileri sordum cevap hala aynı.
Kariyer konusunda farklı bakıyormuşuz hayata. Uzun zamandır zaten kendisine vakit ayırıp düşünemiyormuş. Bu korona sürecinde düşünmeye yalnız kalmaya vakti olmuş bu kararı vermiş. Benim için de kolay olmadı diyor ama uzun vadede ikimiz için de ama özellikle senin için daha mutlu olacağın bir karar bu bence dedi. İşiyle evlenmeyi planlıyormuş diye anladım ben bunu.
Sevgili olsa da adımız ben ilişkimizi daha derin gördüm her zaman imza olmasına gerek yok bir evlilik bağı gibiydi böyle düşündüm karar verdim diyince bitiyor mu dedim. Bende öyle görüyordum ilişkiyi ama çok çabaladım olmuyor artık dedi. Bana senin için ilişkimiz için şunu şunu yaptım de koy ortaya diyorum. Somut bir örneğim yok diyor. Psikolojisinin bozulduğunu o da kabul ediyor. Ama böyle işte.

Çok üzgünüm kırgınım. Yazdıklarınız objektif bakınca çok haklı. Ama beni sevdiğini biliyorum. En azından bitene kadar. O yüzden de yalan söylemediğine güvenmek istiyorum. İnkar içinde değilim. Hayatımdaki yerini anlatamıyorum o benim pusulamdı. Belki de bu yüzden yalan söylemediğine güveniyorum.
Vedalaştık evlere dağıldık.
Acı veriyor şu an biliyorum ama kısmet değilmiş işte. Birbirimize kattıklarımız için belki de birbirimizin hayatına girdik.
ikimiz de çok değiştik çünkü zamanla. Olumlu yönler açısından.

Kızamıyorum. Henüz değil...
 

Cook geçmis olsun. Ne diyecegimi bilemedim. Iyi sonuçlanmasina tabiki sevindim fakat hepiniz, annende çok kötü olmussunuzdur. Ah bu günler cabuk gitse bitse
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…