Daha birkaç sayfa önce yorumum var yav nereye gidebilirim ben şüpheli şeyler için vakit çok erken.
NeverOne için saat farketmez ama bence de şüpheli
Birkaç sayfada çok şey değişir yabanımDaha birkaç sayfa önce yorumum var yav nereye gidebilirim ben şüpheli şeyler için vakit çok erken.
NeverOne için saat farketmez ama bence de şüpheli
Yemeklerden sonra tok karnına..Vakti de mi var?
O Nasıl şey
Evet evet evde odadan odaya koşan iki çocukla müthiş bi değişim yaşayabiliriz tâbiBirkaç sayfada çok şey değişir yabanım
Yemeklerden sonra tok karnına..
Yok ya tok karnına zor
Aç da zor.
Ay bilemedim
Toblerone seviyorum, ondan bozuldum.Ayol ne naz kaprisi, tam aksine. Küçük de olur diyorum, illa büyük boy aramıyorum diyorum. Ben daha ne yapayım çikolata endüstrisi için
Ne yapıyor olabilirler en fazla? Coronasız bir paralel evrene kapı bulmadılarsa tabi. Seviş, kitap oku, TV izle, yemek yap, seviş, temizlik yap, yemek yap, TV izle... Of of...Yalnız herkes nereye kayboldu?
Çok şüpheli şeyler dönüyorYokuspokus Loreth farkında mısınız?
3nity cilek.yagmuru Yabanelma @Alicja @Vander Idrakyollariiltihabi NeverOne
Özellikle never çok şüpheli, çok.
Ahaha bayıldım! Ay sen hiç normal değilsin idrak ve bu seni daha muhteşem yapıyor.En çok kendi rolümü sevdim tabi ki. Bu hikayeyi saklayacağım. Bir gün yüzük kardeşliğimiz bozulacak gibi olursa hemen bunu okur, yeniden birbirimize yapışırız bence.
Hikaye muhtesem olmus! Ben ileLyanna Mormont u grubu pisleri olarak ilan etmen ile kizayim mi, gururmu duyayim bilemedim
Son 4 saatim nasıl geçti bilmiyorum kızlar. Öğlene doğru kardeşimin fenalaşıp nefes alamıyorum diye ambulansla hastaneye gittiği haberini aldığımdan beri kendimde değilim. Öldüm öldüm dirildim. 5 dk önce taburcu olup eve gittiğini öğrendim çok şükür. Alerjik astım nöbetiymişşüphesi bile çok korkunçmuş allahım sen koru
Geçmiş olsun Never. Ne desem bilemedim. Sık mı oluyor böyle nöbetler?Son 4 saatim nasıl geçti bilmiyorum kızlar. Öğlene doğru kardeşimin fenalaşıp nefes alamıyorum diye ambulansla hastaneye gittiği haberini aldığımdan beri kendimde değilim. Öldüm öldüm dirildim. 5 dk önce taburcu olup eve gittiğini öğrendim çok şükür. Alerjik astım nöbetiymişşüphesi bile çok korkunçmuş allahım sen koru
Daha iyiymiş evet. Yorgun baya. Serum bağlanmışlar direkt, tomografi çekmişler şüphe sebebiyle. Çok şükür temiz çıkmış.Çok şükür en azından korona değilmiş. Hastanede dikkat etseydi ellemeseydi bir yerleri. İyi mi şimdi
Son 4 saatim nasıl geçti bilmiyorum kızlar. Öğlene doğru kardeşimin fenalaşıp nefes alamıyorum diye ambulansla hastaneye gittiği haberini aldığımdan beri kendimde değilim. Öldüm öldüm dirildim. 5 dk önce taburcu olup eve gittiğini öğrendim çok şükür. Alerjik astım nöbetiymişşüphesi bile çok korkunçmuş allahım sen koru
Guylian var, Belçika çikiletası. Onun deniz kabuğu serisi var. Orgazmik lezzet tanımı benim için o. Yerken tövbe estağfurullah bişiler oluyor bana. Böyle kendimden geçiyorum, mırıl mırıl, bir ımm yeah yapmalar.
Toplum içinde yiyemiyorum verdiğim tepkilerden ötürü
Hayır Loreth ilk defa oldu böyle bir şey. Ondan korktuk zaten. Kardeşim doktor benim, covidlilerle temas halinde devamlıGeçmiş olsun Never. Ne desem bilemedim. Sık mı oluyor böyle nöbetler?
Üniversite zamani bazen Guylian, ama çogu zaman muadilini alirdim, kilolarimi o merete borçluyum.
Bu arada bilmeyenler için
Eki Görüntüle 2621098 Eki Görüntüle 2621098
Evet abla öyle vallahiÇok geçmiş olsun,şimdi nasıl iyimi kardeşin.
İlk akla gelen tahmin bile etmek ne kadar korkunç .
Aman dikkat et eşin uyumasın yine kızını uyuturkenToblerone seviyorum, ondan bozuldum.
Ne yapıyor olabilirler en fazla? Coronasız bir paralel evrene kapı bulmadılarsa tabi. Seviş, kitap oku, TV izle, yemek yap, seviş, temizlik yap, yemek yap, TV izle... Of of...Ben de spor yapacağım şimdi. Akşama bazı programlarım var zira.
Evet abla öyle vallahiÇok sağol. İyiymiş, eve gidiyormuş. Onu duyunca rahatladım.
Çok geçmiş olsun canım.Daha iyiymiş evet. Yorgun baya. Serum bağlanmışlar direkt, tomografi çekmişler şüphe sebebiyle. Çok şükür temiz çıkmış.
Hayır Loreth ilk defa oldu böyle bir şey. Ondan korktuk zaten. Kardeşim doktor benim, covidlilerle temas halinde devamlıBir de mesleği gereği hani ufak bi şeyden pimpiriklenecek biri de değil. O yüzden Ambulans çağırıp gitmesi korkunç bi seviye benim için. Cidden kötü oldu demek diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?