- 20 Kasım 2018
- 14.525
- 55.250
- 598
- 35
Çok geçmiş olsun kuzum.Son 4 saatim nasıl geçti bilmiyorum kızlar. Öğlene doğru kardeşimin fenalaşıp nefes alamıyorum diye ambulansla hastaneye gittiği haberini aldığımdan beri kendimde değilim. Öldüm öldüm dirildim. 5 dk önce taburcu olup eve gittiğini öğrendim çok şükür. Alerjik astım nöbetiymişşüphesi bile çok korkunçmuş allahım sen koru
Sağol canım. Annem babamdan sakladık bir süre açıkcası. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz bir de. Gitmek isteseler gidemezler. Ben de uzaktayım.Cook geçmis olsun. Ne diyecegimi bilemedim. Iyi sonuçlanmasina tabiki sevindim fakat hepiniz, annende çok kötü olmussunuzdur. Ah bu günler cabuk gitse bitse
Kararından emin demek ki. Sen hiç beklemediğin anda böyle bir şey geldiği için çok şaşkınsın şu an ama onun zaten aklında olduğu için daha emin olması normal.3nity Lyanna Mormont @KudrAlobar @Vander A Arya_Stark01 @GangstaWalk @Yabanelma cilek.yagmuru Loreth NeverOne
Hepinize çok teşekkür ederim.
Az önce otoparkta buluşup konuştuk. Hazır değilmişim henüz bu konuşmaya çünkü yine tutamadım kendimi.
Aklımdakileri sordum cevap hala aynı.
Kariyer konusunda farklı bakıyormuşuz hayata. Uzun zamandır zaten kendisine vakit ayırıp düşünemiyormuş. Bu korona sürecinde düşünmeye yalnız kalmaya vakti olmuş bu kararı vermiş. Benim için de kolay olmadı diyor ama uzun vadede ikimiz için de ama özellikle senin için daha mutlu olacağın bir karar bu bence dedi. İşiyle evlenmeyi planlıyormuş diye anladım ben bunu.
Sevgili olsa da adımız ben ilişkimizi daha derin gördüm her zaman imza olmasına gerek yok bir evlilik bağı gibiydi böyle düşündüm karar verdim diyince bitiyor mu dedim. Bende öyle görüyordum ilişkiyi ama çok çabaladım olmuyor artık dedi. Bana senin için ilişkimiz için şunu şunu yaptım de koy ortaya diyorum. Somut bir örneğim yok diyor. Psikolojisinin bozulduğunu o da kabul ediyor. Ama böyle işte.
Çok üzgünüm kırgınım. Yazdıklarınız objektif bakınca çok haklı. Ama beni sevdiğini biliyorum. En azından bitene kadar. O yüzden de yalan söylemediğine güvenmek istiyorum. İnkar içinde değilim. Hayatımdaki yerini anlatamıyorum o benim pusulamdı. Belki de bu yüzden yalan söylemediğine güveniyorum.
Vedalaştık evlere dağıldık.
Acı veriyor şu an biliyorum ama kısmet değilmiş işte. Birbirimize kattıklarımız için belki de birbirimizin hayatına girdik.
ikimiz de çok değiştik çünkü zamanla. Olumlu yönler açısından.
Kızamıyorum. Henüz değil...
Ya ben sporu es geçtim, müthiş bir baş ağrım başladı. Koltuğa çakıldım. Artık kesin uyuyamaz, çünkü bazı aktivitelerin baş ağrısına iyi geldiği bilimsel bir gerçek.Aman dikkat et eşin uyumasın yine kızını uyuturken
Şükür korkulan şey çıkmamış. Peki hemen çalışmaya geri dönecek mi, raporlu mu? Yani astımı olan doktorlara farklı bir politika uygulanmıyor mu ya? Corona da direkt nereyi etkiliyor malum, bunu düşünmüyorlar mı? Allah korusun kardeşini, bütün sağlık çalışanlarını da...Hayır Loreth ilk defa oldu böyle bir şey. Ondan korktuk zaten. Kardeşim doktor benim, covidlilerle temas halinde devamlıBir de mesleği gereği hani ufak bi şeyden pimpiriklenecek biri de değil. O yüzden Ambulans çağırıp gitmesi korkunç bi seviye benim için. Cidden kötü oldu demek diyorum.
Sağol canım. Annem babamdan sakladık bir süre açıkcası. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz bir de. Gitmek isteseler gidemezler. Ben de uzaktayım.Elimiz kolumuz bağlı kaldı resmen. O kadar kötü bir dönem ki. Şu karantinanın en kötü tarafı bu tip şeyler işte. Elin kolun bağlı. Yapacak hiçbir şeyin yok.
Sağol canım. Annem babamdan sakladık bir süre açıkcası. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz bir de. Gitmek isteseler gidemezler. Ben de uzaktayım.Elimiz kolumuz bağlı kaldı resmen. O kadar kötü bir dönem ki. Şu karantinanın en kötü tarafı bu tip şeyler işte. Elin kolun bağlı. Yapacak hiçbir şeyin yok.
Son 4 saatim nasıl geçti bilmiyorum kızlar. Öğlene doğru kardeşimin fenalaşıp nefes alamıyorum diye ambulansla hastaneye gittiği haberini aldığımdan beri kendimde değilim. Öldüm öldüm dirildim. 5 dk önce taburcu olup eve gittiğini öğrendim çok şükür. Alerjik astım nöbetiymişşüphesi bile çok korkunçmuş allahım sen koru
Astım hastası değil aslında bildiğimiz kadarıyla, ama hep alerjik bir bünyesi vardı. Sonradan da ortaya çıkabiliyor tabi.Şükür korkulan şey çıkmamış. Peki hemen çalışmaya geri dönecek mi, raporlu mu? Yani astımı olan doktorlara farklı bir politika uygulanmıyor mu ya? Corona da direkt nereyi etkiliyor malum, bunu düşünmüyorlar mı? Allah korusun kardeşini, bütün sağlık çalışanlarını da...
Yalnız herkes nereye kayboldu?
Çok şüpheli şeyler dönüyor @GangstaWalkLoreth farkında mısınız?
3nity cilek.yagmuru @Yabanelma @Alicja @Vander @Idrakyollariiltihabi NeverOne
Özellikle never çok şüpheli, çok.
Allah şifa versin anneciğineAnnem rahatsız koah hastası, 1 ay yoğun bakımda kaldı oradan palyatife aldılar 2 haftada orada kaldı .
Şimdi evde geöen gün ambulans çağırmış abim müdahale edilsin diye,hastaneye götürmek istememişler giderse hayatını kaybeder orada demişler.Durumu çok ta iyi değil ben burada aynen bişi yapamıyorum pazartesi kaymakamlığa gideceğim izin alabilirsem gidecem yanına.
Bu yaşananlar herkesin elini kounu bağladı maalesef.
Amin çileğim aminÇok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir daha o korkuyu. Hiç kimse yaşamasın dilerim.
Şu günleri bir an önce atlatırız umarım
3nity Lyanna Mormont @KudrAlobar @Vander A Arya_Stark01 @GangstaWalk @Yabanelma cilek.yagmuru Loreth NeverOne
Az önce otoparkta buluşup konuştuk. Hazır değilmişim henüz bu konuşmaya çünkü yine tutamadım kendimi.
Kariyer konusunda farklı bakıyormuşuz hayata. Uzun zamandır zaten kendisine vakit ayırıp düşünemiyormuş. Bu korona sürecinde düşünmeye yalnız kalmaya vakti olmuş bu kararı vermiş. Benim için de kolay olmadı diyor ama uzun vadede ikimiz için de ama özellikle senin için daha mutlu olacağın bir karar bu bence dedi. İşiyle evlenmeyi planlıyormuş diye anladım ben bunu.
Sevgili olsa da adımız ben ilişkimizi daha derin gördüm her zaman imza olmasına gerek yok bir evlilik bağı gibiydi böyle düşündüm karar verdim diyince bitiyor mu dedim. Bende öyle görüyordum ilişkiyi ama çok çabaladım olmuyor artık dedi. Bana senin için ilişkimiz için şunu şunu yaptım de koy ortaya diyorum. Somut bir örneğim yok diyor. Psikolojisinin bozulduğunu o da kabul ediyor. Ama böyle işte.
Çok üzgünüm kırgınım. Yazdıklarınız objektif bakınca çok haklı. Ama beni sevdiğini biliyorum. En azından bitene kadar. O yüzden de yalan söylemediğine güvenmek istiyorum. İnkar içinde değilim. Hayatımdaki yerini anlatamıyorum o benim pusulamdı. Belki de bu yüzden yalan söylemediğine güveniyorum.
Acı veriyor şu an biliyorum ama kısmet değilmiş işte. Birbirimize kattıklarımız için belki de birbirimizin hayatına girdik.
Allah şifa versin anneciğineUzakta olmak insanı daha çok üzüyor maalesef.
Astımla ilgili bilgim yoktu. Ya kim bilir ne yoğun çalışıyorlar da, yorgunluktan vücut alarm vermeye başladı işte. Mecbur iyi tarafından bakmalısın Never, çok şükür virüs kapmamış, biraz dinlenince iyice toparlayacak... Ama kardeşini koruyup, kollama içgüdünle neler hissettiğini de çok iyi anlıyorum. Umarım en kolay şekilde atlatır kardeşin bu sıkınltılı dönemi.Astım hastası değil aslında bildiğimiz kadarıyla, ama hep alerjik bir bünyesi vardı. Sonradan da ortaya çıkabiliyor tabi.
Nöbetli çalışıyorlar zaten, bugünki nöbetini başkasıyla değiştirecek sanırım. Ama bildiğim kadarıyla kronik rahatsızlığı bile olsa sağlık çalışanlarına izin yok maalesef.
Annem rahatsız koah hastası, 1 ay yoğun bakımda kaldı oradan palyatife aldılar 2 haftada orada kaldı .
Şimdi evde geöen gün ambulans çağırmış abim müdahale edilsin diye,hastaneye götürmek istememişler giderse hayatını kaybeder orada demişler.Durumu çok ta iyi değil ben burada aynen bişi yapamıyorum pazartesi kaymakamlığa gideceğim izin alabilirsem gidecem yanına.
Bu yaşananlar herkesin elini kounu bağladı maalesef.
Geçmis olsunBu zamanlarin zaten en kötü tarafi o, sadece sevdiklerini görmemek degil, isler kötüye gittigindede halen görememek. Umarim annen düzelir yada en azindan kaymakamlik sana izin verir yanina gitmen için.
3nity Lyanna Mormont @KudrAlobar @Vander A Arya_Stark01 @GangstaWalk @Yabanelma cilek.yagmuru Loreth NeverOne
İnşallah kuzum sağol.Astımla ilgili bilgim yoktu. Ya kim bilir ne yoğun çalışıyorlar da, yorgunluktan vücut alarm vermeye başladı işte. Mecbur iyi tarafından bakmalısın Never, çok şükür virüs kapmamış, biraz dinlenince iyice toparlayacak... Ama kardeşini koruyup, kollama içgüdünle neler hissettiğini de çok iyi anlıyorum. Umarım en kolay şekilde atlatır kardeşin bu sıkınltılı dönemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?