Coronasavar

Çok geçmiş olsun kuzum.

Cook geçmis olsun. Ne diyecegimi bilemedim. Iyi sonuçlanmasina tabiki sevindim fakat hepiniz, annende çok kötü olmussunuzdur. Ah bu günler cabuk gitse bitse
Sağol canım. Annem babamdan sakladık bir süre açıkcası. Hepimiz farklı şehirlerdeyiz bir de. Gitmek isteseler gidemezler. Ben de uzaktayım. Elimiz kolumuz bağlı kaldı resmen. O kadar kötü bir dönem ki. Şu karantinanın en kötü tarafı bu tip şeyler işte. Elin kolun bağlı. Yapacak hiçbir şeyin yok.

Kararından emin demek ki. Sen hiç beklemediğin anda böyle bir şey geldiği için çok şaşkınsın şu an ama onun zaten aklında olduğu için daha emin olması normal.
İkiniz için de hayırlısı olsun, bundan sonra sen de önüne bakacaksın demek ki.

Şükür korkulan şey çıkmamış. Peki hemen çalışmaya geri dönecek mi, raporlu mu? Yani astımı olan doktorlara farklı bir politika uygulanmıyor mu ya? Corona da direkt nereyi etkiliyor malum, bunu düşünmüyorlar mı? Allah korusun kardeşini, bütün sağlık çalışanlarını da...

Derin bir nefes al, biraz su için. Kendine iyi gelecek birseyler yap ve kafan dagilsin. Yoksa ayni seyler aklina gelirse dahada üzülürsün. Pozitif olmaya çalis. Hiçbirseyi yokmus. Birazda yorgunluk/pskikolojik olabilir kardesinin, onca vaka gördügü için.

Annenlerden saklamak ile iyi etmissiniz ama. Onlar dahada kahr olurdu duyunca, kendilerini duduramayip yola çikarlardi.

Annem rahatsız koah hastası, 1 ay yoğun bakımda kaldı oradan palyatife aldılar 2 haftada orada kaldı .
Şimdi evde geöen gün ambulans çağırmış abim müdahale edilsin diye,hastaneye götürmek istememişler giderse hayatını kaybeder orada demişler.Durumu çok ta iyi değil ben burada aynen bişi yapamıyorum pazartesi kaymakamlığa gideceğim izin alabilirsem gidecem yanına.
Bu yaşananlar herkesin elini kounu bağladı maalesef.

Çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bir daha o korkuyu. Hiç kimse yaşamasın dilerim.
Şu günleri bir an önce atlatırız umarım

Astım hastası değil aslında bildiğimiz kadarıyla, ama hep alerjik bir bünyesi vardı. Sonradan da ortaya çıkabiliyor tabi.
Nöbetli çalışıyorlar zaten, bugünki nöbetini başkasıyla değiştirecek sanırım. Ama bildiğim kadarıyla kronik rahatsızlığı bile olsa sağlık çalışanlarına izin yok maalesef.

Buradayım, yazdıklarınıza gülerek hayatıma devam ediyordum ama canım sıkkın şu an.
Dün görüşmeye gittiğim iş olmadı, yeni öğrendim. Oysa sabah paracıklarımı hayal ederek gözümü açmıştım
Boşu boşuna karantinamı bozdum bir de

Allah şifa versin anneciğine Uzakta olmak insanı daha çok üzüyor maalesef.

Ah ne diyecegimi bilemedim. Seni sevdigimden dolayi içimdeki onu pataklama hisi halen yogun.

Ancak adam iliskide bir sekilde mutsuz ise, tabiki iliskiye devam edemez. Tek yön ile yürümüyor sende biliyorsun. Su an isin sokundasin sen. Gelecek hafta daha zor olur alismak, daha farkina varacaksin fakat ondan sonra iyilesme süreci baslar. Alisacaksin yokluguna ve dahasi, mutlulugu tekrar bulacaksin. Ya yanliz basina, ya baska birisi ile.

Bu ille bir son olmak zorunda degil, baska seylerin baslangicida olabilir. Annemin dedigi gibi, baze ser bildigin seylerde hayir vardir ve hayir bildigin seylerde ser vardir.

Ve cidden öyle. Kendine iyi bak bu siralar Absolut. Kendine ne iyi geliyorsa onu yap. Biz burdayiz, ihtiyacin oldugunda adama söverizde, aklini dagitirizda.

Astımla ilgili bilgim yoktu. Ya kim bilir ne yoğun çalışıyorlar da, yorgunluktan vücut alarm vermeye başladı işte. Mecbur iyi tarafından bakmalısın Never, çok şükür virüs kapmamış, biraz dinlenince iyice toparlayacak... Ama kardeşini koruyup, kollama içgüdünle neler hissettiğini de çok iyi anlıyorum. Umarım en kolay şekilde atlatır kardeşin bu sıkınltılı dönemi.

Geçmis olsun Bu zamanlarin zaten en kötü tarafi o, sadece sevdiklerini görmemek degil, isler kötüye gittigindede halen görememek. Umarim annen düzelir yada en azindan kaymakamlik sana izin verir yanina gitmen için.

Geçmis olsun Bu zamanlarin zaten en kötü tarafi o, sadece sevdiklerini görmemek degil, isler kötüye gittigindede halen görememek. Umarim annen düzelir yada en azindan kaymakamlik sana izin verir yanina gitmen için.

Çok teşekkürler aryacım sağol,2 kere rüyama girdi kabus gibiydi eşim uyandırdı artık .
Şu andada sadece vefatlara izin var,yasak olayı yarın bitiyor 15 gündü ya.
Bilmiyorum artık ne olur,umarım izin çıkarda gidebilirim birde hemen izin olayı oluyormu onuda bilmiyorum telefona mesaj geliyormuş nette öyle yazıyordu.14 günde karantina oluyormuş herhalde.

Hayırlısı olsun canım, böyle olması gerekiyormuş demek ki.
Şu an üzgün, kırgın hissediyorsun ama söylediğine göre güzel bir ilişkiymiş. Birbirinize kattıklarınız, yaşadığınız güzel günler, anılar ikinizin de yanınıza kar kaldı. Sevdiniz, sevildiniz, saygı çerçevesinde de bitirdiniz. Herkesin yapabildiği bir şey değil bu.
Önüne daha güzel yollar da çıkacak.
Yasını tut ama buraya da yaz bol bol.

Kızıma dedim ki birgün,allah saklasın ilerde babana bişey olur tek başıma kalırsam bide yaşlanıp hasta olursam atın beni huzurevine dedim.Çok kararlıyım bu konuda zaman ne gösterir bilinmezde belki ben önce ölürüm ne bileyim.

İnşallah kuzum sağol.
Çok teşekkür ederim hepinize, iyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…