- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Buradayım, yazdıklarınıza gülerek hayatıma devam ediyordum ama canım sıkkın şu an.
Dün görüşmeye gittiğim iş olmadı, yeni öğrendim. Oysa sabah paracıklarımı hayal ederek gözümü açmıştım
Boşu boşuna karantinamı bozdum bir de
Hayırlısı olsun cilek, daha güzeli daha iyisi olur umarım. Sıkma canını.Buradayım, yazdıklarınıza gülerek hayatıma devam ediyordum ama canım sıkkın şu an.
Dün görüşmeye gittiğim iş olmadı, yeni öğrendim. Oysa sabah paracıklarımı hayal ederek gözümü açmıştım
Boşu boşuna karantinamı bozdum bir de
Yalnız herkes nereye kayboldu?
Çok şüpheli şeyler dönüyorYokuspokus Loreth farkında mısınız?
3nity @cilek.yagmuru @Yabanelma @Alicja @Vander @Idrakyollariiltihabi NeverOne
Özellikle never çok şüpheli, çok.
Geçen ay bundan 4 (dört) kutu bitirdik biz. Evet.Üniversite zamani bazen Guylian, ama çogu zaman muadilini alirdim, kilolarimi o merete borçluyum.
Bu arada bilmeyenler için
Eki Görüntüle 2621098 Eki Görüntüle 2621098
İnsafsız kadın.Geçen ay bundan 4 (dört) kutu bitirdik biz. Evet.
Koynunda bi faydası olmuyor anam ağzına alman lazımİnsafsız kadın.
Ben orgazmik lezzet diyorum, dört kutu bitirdik diyor.
Ben utanmasam koynuma alıp yatacağım geceleri.
Çok pis orta yapıyorsun, yabmaKoynunda bi faydası olmuyor anam ağzına alman lazım
Bu oyun takım oyunu bebeğim.Çok pis orta yapıyorsun, yabma
Koynunda bi faydası olmuyor anam ağzına alman lazım
Arr ettim yazamadım bir şey.Sonra ben bir şey deyince "Ulu dük reisi" oluyom. Baksanıza gadın ne diyor.
Arr ettim yazamadım bir şey.
Neler dedi öyle üstüme iyilik sağlık ya.Bana da bi otomatik edep yüklendi bacım. Yüzüm kızardı.
Neler dedi öyle üstüme iyilik sağlık ya.
Halbuki ben koynuma alıp uyurum dedim. Sadece sarılıp uyuyacaktım
Naptın sen sosisleri, yedin mi?Neler dedi öyle üstüme iyilik sağlık ya.
Halbuki ben koynuma alıp uyurum dedim. Sadece sarılıp uyuyacaktım
Mesane pediyle, hijyenik ped arasındaki fark ne? Şuan bunu düşünüyorum. KK bana "ücretsiz mesane pedi kullanmak ister misin" diye soruyor, bir irite oldum ya.
Geçen ay bundan 4 (dört) kutu bitirdik biz. Evet.
Mesane pedi altına kaçıran yetişkinler için değil mi? Hijyenik ped bizim her ay kullandığımız kanatlı tontişler.Mesane pediyle, hijyenik ped arasındaki fark ne? Şuan bunu düşünüyorum. KK bana "ücretsiz mesane pedi kullanmak ister misin" diye soruyor, bir irite oldum ya.
Patates çuvalı pozisyonunu hiç duymamıştım cnm. Bende hep kan verme pozisyonu.Ben hayatta bilmem, patates çuvalı pozisyonundan ötesi yok bende. Siz maşallah biriniz, yazamayacağım arr ettim tadına mübdelayım der, sen memintolarıma sararım dersin bu ne canım, aile var burada.
Yedim kaç tane yedim hem de. Misler gibi yedim.Naptın sen sosisleri, yedin mi?
Mesana pedi idrar kaçıranlar için,hijyenikte herhalde gündelik kullanım içindir.
Görüntüsüne bakınca aynı gibiler. İncecik bir şey... Yani komple altına işeyen insan ciddi ciddi bez kullansın, bahsedilen ufak bir kaçırmaysa pedin yapamadığı ne yapıyor olabilir? İşte bunu merak ettim.Mesane pedi altına kaçıran yetişkinler için değil mi? Hijyenik ped bizim her ay kullandığımız kanatlı tontişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?