Coronasavar

Benimde çok istedigim bir is vardi. Iki defa basvurdum, iki defa red edildim. Cok zoruma gitmisti, depresyona girmistim. Hiçbir zaman iyi bir is bulamayacagimi düsünmüstüm.

Simdide diyorum iyiki o is olmamis. Yoksa buralarda kalirdim, annemlere gitmek daha zor olurdu. Simdi annemlerin yakininda is buldum, hemde sevdigim is. Iki hafta sonra normalinde basliyorum.

Üzülme canim yani. Gençsin, eline daha baska, daha güzel firsatlar gelecek emin ol.

Hayırlısı olsun cilek, daha güzeli daha iyisi olur umarım. Sıkma canını.

Neler dedi öyle üstüme iyilik sağlık ya.
Halbuki ben koynuma alıp uyurum dedim. Sadece sarılıp uyuyacaktım

Ben hayatta bilmem, patates çuvalı pozisyonundan ötesi yok bende. Siz maşallah biriniz, yazamayacağım arr ettim tadına mübdelayım der, sen memintolarıma sararım dersin bu ne canım, aile var burada.

Mesane pediyle, hijyenik ped arasındaki fark ne? Şuan bunu düşünüyorum. KK bana "ücretsiz mesane pedi kullanmak ister misin" diye soruyor, bir irite oldum ya.
Mesane pedi altına kaçıran yetişkinler için değil mi? Hijyenik ped bizim her ay kullandığımız kanatlı tontişler.

Ben hayatta bilmem, patates çuvalı pozisyonundan ötesi yok bende. Siz maşallah biriniz, yazamayacağım arr ettim tadına mübdelayım der, sen memintolarıma sararım dersin bu ne canım, aile var burada.
Patates çuvalı pozisyonunu hiç duymamıştım cnm. Bende hep kan verme pozisyonu.
Memintolarıma saramam çünkü erir.

Naptın sen sosisleri, yedin mi?
Yedim kaç tane yedim hem de. Misler gibi yedim.

Mesana pedi idrar kaçıranlar için,hijyenikte herhalde gündelik kullanım içindir.
Mesane pedi altına kaçıran yetişkinler için değil mi? Hijyenik ped bizim her ay kullandığımız kanatlı tontişler.
Görüntüsüne bakınca aynı gibiler. İncecik bir şey... Yani komple altına işeyen insan ciddi ciddi bez kullansın, bahsedilen ufak bir kaçırmaysa pedin yapamadığı ne yapıyor olabilir? İşte bunu merak ettim. İsmi de hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…