Benimde çok istedigim bir is vardi. Iki defa basvurdum, iki defa red edildim. Cok zoruma gitmisti, depresyona girmistim. Hiçbir zaman iyi bir is bulamayacagimi düsünmüstüm.
Simdide diyorum iyiki o is olmamis. Yoksa buralarda kalirdim, annemlere gitmek daha zor olurdu. Simdi annemlerin yakininda is buldum, hemde sevdigim is. Iki hafta sonra normalinde basliyorum.
Üzülme canim yani. Gençsin, eline daha baska, daha güzel firsatlar gelecek emin ol.
Hayırlısı olsun cilek, daha güzeli daha iyisi olur umarım. Sıkma canını.
Çok iyi anlıyorum seni, benzer süreçlerden geçtim. İnsan kendini yetersiz hissediyor, özgüveni zedeleniyor. Ama keyif aldığın düzenli bir işe başlayınca unutuluyor hepsi. Tadını çıkar boşver. Corono var coronooooTeşekkür ederim
Senin de yeni işin hayırlı olsun. Yeni işin, yeni hayatın, umarım çok güzel olur her şey
Teşekkür ederim inşallah
Böyle olur gibi olup sonra olmaması bozuyor psikolojimi. Olma ihtimali hiç olmasa iyiyim aslında
Benim günahımı almayın da; uslu uslu oyunumu oynayıp bölüm geçiyom ben:
Eki Görüntüle 2621140
Kesmişim canavarların gtünü, rahatım rahat.
Erkekler için olan daha ucuz sandım, değilmiş. Neye kızdın ki bu kadar? Hem sen neden çikolata bakıyorsun?Kizlaar, bu nasil çinsiyetçilik yaa! Bide oglan bile denilmiyor, iirkkeek, irkkeek! Yumurtaninda kizi erkegi varmis, aydinlandim!
Eki Görüntüle 2621151 Eki Görüntüle 2621152
9 kullanıcı 4 misafir. Koy oh suyundan da.Kaç dikizleyen var, ona göre foto koyucam.
Ama kadın ve erkeğin fıtratı ayrıdır ve bu ayrıma cinsiyetçilik denmemeli.Kizlaar, bu nasil çinsiyetçilik yaa! Bide oglan bile denilmiyor, iirkkeek, irkkeek! Yumurtaninda kizi erkegi varmis, aydinlandim!
Eki Görüntüle 2621151 Eki Görüntüle 2621152
Ne oyunu bu? Güzel mi?
Benim de birilerinin gtünü kesmeye ihtiyacım var da şu an
Balkon sefasi.
Çok tatlılar ama en azından camdan filan yansıyabilirdin.Balkon sefasi.
Diğeri de yerde yatıyordu o esnada, kadraja alamadımSana yer bırakmamış nasıl yayılmış sıpalar"Ne çekiyon sen hayırdır" bakışı da yemişsin Lyanna.
Çok iyi anlıyorum seni, benzer süreçlerden geçtim. İnsan kendini yetersiz hissediyor, özgüveni zedeleniyor. Ama keyif aldığın düzenli bir işe başlayınca unutuluyor hepsi. Tadını çıkar boşver. Corono var coronoooo
Eğlenceli geliyor bana, bölüm geçiyorsun işte klasik platform oyunu, grafikleri eğlenceli, kontrolleri zor değil: A hat in time. Şapkalar kazanıyorsun topluyorsun, her şapkanın ayrı bir gücü var, gerektiği yerde şapka değiştirip kullanıyorsun. Öyle bi şeyler. Mafya filan var, önüne gelenin götünü dürtüyorsun şemsiyenle.
Astım hastası değil aslında bildiğimiz kadarıyla, ama hep alerjik bir bünyesi vardı. Sonradan da ortaya çıkabiliyor tabi.
Nöbetli çalışıyorlar zaten, bugünki nöbetini başkasıyla değiştirecek sanırım. Ama bildiğim kadarıyla kronik rahatsızlığı bile olsa sağlık çalışanlarına izin yok maalesef.
Görüntüsüne bakınca aynı gibiler. İncecik bir şey... Yani komple altına işeyen insan ciddi ciddi bez kullansın, bahsedilen ufak bir kaçırmaysa pedin yapamadığı ne yapıyor olabilir? İşte bunu merak ettim.İsmi de hoş değil.
Kuşun sert seviyor...Dün mü ne bi öpeyim dedim, ağzımı koparıyordu, bir ısırdı haşin, gaddar yürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?