Coronasavar

Teşekkür ederim

Senin de yeni işin hayırlı olsun. Yeni işin, yeni hayatın, umarım çok güzel olur her şey

Hayırlısı olsun cilek, daha güzeli daha iyisi olur umarım. Sıkma canını.

Teşekkür ederim inşallah
Böyle olur gibi olup sonra olmaması bozuyor psikolojimi. Olma ihtimali hiç olmasa iyiyim aslında

Çok iyi anlıyorum seni, benzer süreçlerden geçtim. İnsan kendini yetersiz hissediyor, özgüveni zedeleniyor. Ama keyif aldığın düzenli bir işe başlayınca unutuluyor hepsi. Tadını çıkar boşver. Corono var coronoooo

Beynimin bir kısmını hissetmiyorum bugün, günün yarısını pc oyunu ile geçirmek için artık fazla yaşlıyım.

Ne oyunu bu? Güzel mi?
Benim de birilerinin gtünü kesmeye ihtiyacım var da şu an

Eğlenceli geliyor bana, bölüm geçiyorsun işte klasik platform oyunu, grafikleri eğlenceli, kontrolleri zor değil: A hat in time. Şapkalar kazanıyorsun topluyorsun, her şapkanın ayrı bir gücü var, gerektiği yerde şapka değiştirip kullanıyorsun. Öyle bi şeyler. Mafya filan var, önüne gelenin götünü dürtüyorsun şemsiyenle.

O coronoo afedersin benim ağzıma etti zaten.
İş görüşmesi derken bir yere işe girmeyecektim bu arada. Kendi işimi yapıyorum ama kriz var, korona var, iş yok
Battım yani kısacası İş alamadığım her saniye daha da batıyorum.

Bu görüşme kaşlarımı almama vesile oldu en azından diyerek kendimi teselli ediyorum şu an :)

Hemen bakıyorum. Ben de birilerini dürtebilirim belki, teşekkürler

Amirine ve olduğu hastaneye bağlı.
Eşimin hekim arkadaşı, daha önce beyin tümörü sebebi ile 2 kere ameliyat oldu, ikisinin de sonrasinda kemoterapi ve radyoterapi gördü.
Eğitim arastirma hastanesi ve dahiliye uzmanı olmasına rağmen izin verdiler.
Hatta ayni hastanede gorumcem doktor dogum izni devam ediyor.
Arkadaşı acil hekimi, onun da analik izni bitti, ucretsiz izin hakkini yeni kullanmaya başladı.
Tek sartlari var, dilekcelerde 'cagrildigimiz takdirde dönmek uzere' diye yazdırdılar.
Eğer kronik rahatsizligi varsa şansını denesin mutlaka

Pedler tek tip değil bir incesi birde kalın olanları var.
Onların iç dolguları farklıda ondan,altına kaçırsanda idrarı emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…