Coronasavar

Bence aldatma vs söz konusu değil, güvenini kıracak bir durum yok, 3 gün önce seni seviyorum dediyse de doğrudur.
Sadece sevgi yetmiyor onun farkına varmıştır.

Mantık evliliği gibi, mantık ayrılığı olmuş bunun ki.
Burada haksızlık sana söz hakkı tanımaması.
Benim için, benim daha mutlu olacağım karar neden benden bağımsız alınır? Belki mutsuz da olsam ille de sen diyorum? Öyle Işte, hayat :)
Hayirlisi olsun ikiniz için de.
Bu da gecer, merak etme:)

Doğum izinleri için istisna yaptılar genelgede, onlar izinlerini kullanabiliyor.
Branşı da nokta atışı bizimkinin, bilmiyorum ki ayrıntılı görüşemedik daha, belki kolaylık sağlarlar. Kronik bir rahatsızlığı var da diyemem şimdi. İlerleyen günlerde netleşir sanırım.

Bir gun arkadaslarla dogumgunu kutlamaya bir mekana gittik. Bir suru masa var, biz de masalarin birindeyiz. Sahnede canli fasil heyeti var. Arkadaslarin biri peceteyle istek gonderdi.
Solist:
Evet simdi Ahmet Bey icin istek geldi. Bu sarki sizin icin Ahmet Bey...
Artik bulbul otmuyooooor

Bizim masa hunharca kahkahalar atiyor masaya kapandik guluyoruz, millet bunlar deli herhalde diye bakiyor ahshsh

Erkekler için olan daha ucuz sandım, değilmiş. Neye kızdın ki bu kadar? Hem sen neden çikolata bakıyorsun?

Türkiyedeki fiyatlari merak ettigimden baktim.

Ama gerçekten absürd degilmi bu çinsiyetçilik bu kadar erken baslamasi? Cikolatada bile! Bir minik yumurtadan çikan oyuncak nasil kiz için yada oglan için olur ya? Böyle gözde küçük görünen seyler, aslinda ilerde çok büyük sonuçlari oluyor.

Pazarlama taktiği işte kuzum. Standart bir paketten daha çok dikkatini çekiyor çocukların. Sne biliyorsun içindekinin aynı olduğunu ama çocukların ilgisini çekiyor.

allah yardımcınız olsun. Çok zor gerçekten
HanimKelesimiGetir sizin de anneciginize acil şifalar

Bizim sadece dilimizde dişi erkek ayrimi yok, kalan her seyde var.
Dilimizde derken language olarak.
Evet bu ara dil öğrenmeye calisiyorum ve disi erkek ayrimindan fenalık geldi

Gezegenler kare mi olmuş deltoid mi, üçgenin köşesi selam mi çakmış yine diyorlar
Herkeste var bir terslik.
Internetimiz yok. Ariza kaydı yaptık, 3 vakte kadar gelirlermiş

Daha şahanesi, biz tv uydu uğraşmadık, zaten çocuklar netflix, biz de öyle.
Olmazsa olmaz program varsa da internet üzerinden izliyorduk.
Sonuç no internet, no tv, more cry.
Günde.1-1 bucuk saat izliyorlardi gerci de ne kiymetliymis

Bu gece burdasın yandık desene

Baslikca abdest alinmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…