Bu da bizimki, büyüdü bile eşek:
Eki Görüntüle 2621164
Dün mü ne bi öpeyim dedim, ağzımı koparıyordu, bir ısırdı haşin, gaddar yürekli.
Kuş sevdigini biliyoruz.Yaa kuşlara bayılırım. Çok tatlı maşallah
Kuş sevdigini biliyoruz.
3nity Lyanna Mormont @KudrAlobar @Vander A Arya_Stark01 Yokuspokus @Yabanelma cilek.yagmuru @Loreth NeverOne
Hepinize çok teşekkür ederim.
Az önce otoparkta buluşup konuştuk. Hazır değilmişim henüz bu konuşmaya çünkü yine tutamadım kendimi.
Aklımdakileri sordum cevap hala aynı.
Kariyer konusunda farklı bakıyormuşuz hayata. Uzun zamandır zaten kendisine vakit ayırıp düşünemiyormuş. Bu korona sürecinde düşünmeye yalnız kalmaya vakti olmuş bu kararı vermiş. Benim için de kolay olmadı diyor ama uzun vadede ikimiz için de ama özellikle senin için daha mutlu olacağın bir karar bu bence dedi. İşiyle evlenmeyi planlıyormuş diye anladım ben bunu.
Sevgili olsa da adımız ben ilişkimizi daha derin gördüm her zaman imza olmasına gerek yok bir evlilik bağı gibiydi böyle düşündüm karar verdim diyince bitiyor mu dedim. Bende öyle görüyordum ilişkiyi ama çok çabaladım olmuyor artık dedi. Bana senin için ilişkimiz için şunu şunu yaptım de koy ortaya diyorum. Somut bir örneğim yok diyor. Psikolojisinin bozulduğunu o da kabul ediyor. Ama böyle işte.
Çok üzgünüm kırgınım. Yazdıklarınız objektif bakınca çok haklı. Ama beni sevdiğini biliyorum. En azından bitene kadar. O yüzden de yalan söylemediğine güvenmek istiyorum. İnkar içinde değilim. Hayatımdaki yerini anlatamıyorum o benim pusulamdı. Belki de bu yüzden yalan söylemediğine güveniyorum.
Vedalaştık evlere dağıldık.
Acı veriyor şu an biliyorum ama kısmet değilmiş işte. Birbirimize kattıklarımız için belki de birbirimizin hayatına girdik.
ikimiz de çok değiştik çünkü zamanla. Olumlu yönler açısından.
Kızamıyorum. Henüz değil...
Doğum izinleri için istisna yaptılar genelgede, onlar izinlerini kullanabiliyor.Amirine ve olduğu hastaneye bağlı.
Eşimin hekim arkadaşı, daha önce beyin tümörü sebebi ile 2 kere ameliyat oldu, ikisinin de sonrasinda kemoterapi ve radyoterapi gördü.
Eğitim arastirma hastanesi ve dahiliye uzmanı olmasına rağmen izin verdiler.
Hatta ayni hastanede gorumcem doktor dogum izni devam ediyor.
Arkadaşı acil hekimi, onun da analik izni bitti, ucretsiz izin hakkini yeni kullanmaya başladı.
Tek sartlari var, dilekcelerde 'cagrildigimiz takdirde dönmek uzere' diye yazdırdılar.
Eğer kronik rahatsizligi varsa şansını denesin mutlaka
Erkekler için olan daha ucuz sandım, değilmiş. Neye kızdın ki bu kadar? Hem sen neden çikolata bakıyorsun?
Pazarlama taktiği işte kuzum. Standart bir paketten daha çok dikkatini çekiyor çocukların. Sne biliyorsun içindekinin aynı olduğunu ama çocukların ilgisini çekiyor.Türkiyedeki fiyatlari merak ettigimden baktim.
Ama gerçekten absürd degilmi bu çinsiyetçilik bu kadar erken baslamasi? Cikolatada bile! Bir minik yumurtadan çikan oyuncak nasil kiz için yada oglan için olur ya? Böyle gözde küçük görünen seyler, aslinda ilerde çok büyük sonuçlari oluyor.
Doğum izinleri için istisna yaptılar genelgede, onlar izinlerini kullanabiliyor.
Branşı da nokta atışı bizimkinin, bilmiyorum ki ayrıntılı görüşemedik daha, belki kolaylık sağlarlar. Kronik bir rahatsızlığı var da diyemem şimdi. İlerleyen günlerde netleşir sanırım.
Bizim sadece dilimizde dişi erkek ayrimi yok, kalan her seyde var.Türkiyedeki fiyatlari merak ettigimden baktim.
Ama gerçekten absürd degilmi bu çinsiyetçilik bu kadar erken baslamasi? Cikolatada bile! Bir minik yumurtadan çikan oyuncak nasil kiz için yada oglan için olur ya? Böyle gözde küçük görünen seyler, aslinda ilerde çok büyük sonuçlari oluyor.
Bizim sadece dilimizde dişi erkek ayrimi yok, kalan her seyde var.
Dilimizde derken language olarak.
Evet bu ara dil öğrenmeye calisiyorum ve disi erkek ayrimindan fenalık geldi
Bu gece burdasın yandık deseneGezegenler kare mi olmuş deltoid mi, üçgenin köşesi selam mi çakmış yine diyorlar
Herkeste var bir terslik.
Internetimiz yok. Ariza kaydı yaptık, 3 vakte kadar gelirlermiş
Daha şahanesi, biz tv uydu uğraşmadık, zaten çocuklar netflix, biz de öyle.
Olmazsa olmaz program varsa da internet üzerinden izliyorduk.
Sonuç no internet, no tv, more cry.
Günde.1-1 bucuk saat izliyorlardi gerci de ne kiymetliymis
Daha da gelmemBu gece burdasın yandık desene
Baslikca abdest alinmasi lazim.Gezegenler kare mi olmuş deltoid mi, üçgenin köşesi selam mi çakmış yine diyorlar
Herkeste var bir terslik.
Internetimiz yok. Ariza kaydı yaptık, 3 vakte kadar gelirlermiş
Daha şahanesi, biz tv uydu uğraşmadık, zaten çocuklar netflix, biz de öyle.
Olmazsa olmaz program varsa da internet üzerinden izliyorduk.
Sonuç no internet, no tv, more cry.
Günde.1-1 bucuk saat izliyorlardi gerci de ne kiymetliymis
Ingilizcemi buna borcluyum.Yalniz dil dile değmeden öğrenilmez diyorlar
Ne öğreniyorsun?
Gel kız gel şaka yaptım.Daha da gelmem
Baslikca abdest alinmasi lazim.
Ingilizcemi buna borcluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?