- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Bende abdestlik durum yok kardes. Keske olsa da hep benden ötürü diyebilsemSenle mi başlasak
Ve sadece 1 dakika dayanabildi
Adama saç maskesi sipariş ettim. Bakım makım konuştunuz burada ayarlarım bozuldu. Bu akşam bonemi takarım iki saat kremli otururum artık.
Pics or didnt happen.Adama saç maskesi sipariş ettim. Bakım makım konuştunuz burada ayarlarım bozuldu. Bu akşam bonemi takarım iki saat kremli otururum artık.
Baslikca abdest alinmasi lazim.
Gezegenler kare mi olmuş deltoid mi, üçgenin köşesi selam mi çakmış yine diyorlar
Herkeste var bir terslik.
Internetimiz yok. Ariza kaydı yaptık, 3 vakte kadar gelirlermiş
Daha şahanesi, biz tv uydu uğraşmadık, zaten çocuklar netflix, biz de öyle.
Olmazsa olmaz program varsa da internet üzerinden izliyorduk.
Sonuç no internet, no tv, more cry.
Günde.1-1 bucuk saat izliyorlardi gerci de ne kiymetliymis
Ben de bilmiyorum zaten almayi aryacim. Farkindaysan bilmeyen iki kisi masum duruyoruz, bilenler neler yapıyor kimbilir......Ateist olarak ben ne yapim? Bak ayrimciligi görüyonmuuu
Kendi uydusunu alir internet kurdurur turuncu.Bizim evde internet gitse, kan çikar kan!
O degilde, o kadar zengin ol, yine internetin olmasin
Gerçek dram burda hanimlar
Pics or didnt happen.
Ateistlere doğada arınmayı öneriyoruz. En uygunu ay ışığında, çıplak denize girmek.Ateist olarak ben ne yapim? Bak ayrimciligi görüyonmuuu
Hocam! Benim bi sorum olacak. Ay ışığında denize çıplak girmek orucu bozar mı?Ateistlere doğada arınmayı öneriyoruz. En uygunu ay ışığında, çıplak denize girmek.
Tuh bee. Ay isigi tamam, denize girmek tamam. BikiniyleydimAteistlere doğada arınmayı öneriyoruz. En uygunu ay ışığında, çıplak denize girmek.
Denize girenin bozmaz, gizliden dikizleyenin bozar.Hocam! Benim bi sorum olacak. Ay ışığında denize çıplak girmek orucu bozar mı?
Bu konularda dikkatli olun never. Issizin biri geyik basliginda benzer muhabbetten estrayi banlatmisti.Hocam! Benim bi sorum olacak. Ay ışığında denize çıplak girmek orucu bozar mı?
Arkadaşım burası MEB'ye değil başka yere bağlı. Dalga mı geçiyorsun.Tuh bee. Ay isigi tamam, denize girmek tamam. Bikiniyleydimgidis yolundan puan alamiyor muyuz?
Neyse ki geri dönüşü olan bir banmış. O zaman devam.Bu konularda dikkatli olun never. Issizin biri geyik basliginda benzer muhabbetten estrayi banlatmisti.
Tuh be.Arkadaşım burası MEB'ye değil başka yere bağlı. Dalga mı geçiyorsun.
Yani yönetimin geyik başlığında bir işsiz yüzünden banlaması işsizden daha garip.Bu konularda dikkatli olun never. Issizin biri geyik basliginda benzer muhabbetten estrayi banlatmisti.
Sana özel geçit yapacağım sonra, keyfinin bir tık daha yukarı çıkacağına söz verirsen.Gece uyuyamadığım uykuyu uyuyup geldim. Noluyor benim keyfim yerine gelsin diye fotoğraf geçidi mi ediyormuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?