- 18 Ekim 2018
- 8.198
- 33.981
- 548
Fotoğrafı kaçırmazsam keyfim yerine gelir ki :)Sana özel geçit yapacağım sonra, keyfinin bir tık daha yukarı çıkacağına söz verirsen.
Kaçırırsan albüm yaptırır yollarım.Fotoğrafı kaçırmazsam keyfim yerine gelir ki :)
Mayasızlığıma güldüm benNe gülüyonuz len, hiç mi baqımlı garı görmediniz?
Çok gergin görünüyorsun Gangsta. Maşallah.Suratıma da maya sürdüm gerdi:
Mayasızlığıma güldüm ben
Yalnız o nasıl kirpik ya, kıvır kıvır. Öyle mi doğdun sen?Öyle bi germiş ki suratımı, gözlerimi alttan çekiştiriyor. Güldürmeyin kırışıyörüm
Yalnız o nasıl kirpik ya, kıvır kıvır. Öyle mi doğdun sen?
Gangsta mayayı bol bulunca gö...züne sürermiş.Suratıma da maya sürdüm gerdi:
Gangsta mayayı bol bulunca gö...züne sürermiş.
İnsanlar ekmek yapmaya maya bulamıyor.
Eki Görüntüle 2621214
Ay dur senin hatrına edepli bir şey atıyorum.Loreth atmayacak mısın foto? Çamaşırlarım makinede çürüyor da şu an. Atmayacaksan bunu bilmek hakkım bence
Ay dur senin hatrına edepli bir şey atıyorum.
Ay uzaktan bir arkadaşıma benzettim gözlükle olunca. Bir an sinir oldumAy dur senin hatrına edepli bir şey atıyorum.
O ben değilim ya. Çünkü beni daha yakalayamadın.Ay uzaktan bir arkadaşıma benzettim gözlükle olunca. Bir an sinir oldumarkadaşım dediğim de yüzüne gülüp arkandan konuşan cinsten olanı
Yani herkes istediği yerinden alır tabii cnm bir şey demiyorum. Kınamıyorum seni.Arkadaşım niye linçletiyorsun beni? Biz böyle yiyoruz, bünyeye böyle alıyoruz ne var?
Ula hangi ara attın da hangi ara bitti. 2 dakika önce atmışsın insafsız.Ay dur senin hatrına edepli bir şey atıyorum.
show bitti, dağılın. =P
Yani herkes istediği yerinden alır tabii cnm bir şey demiyorum. Kınamıyorum seni.
Ula hangi ara attın da hangi ara bitti. 2 dakika önce atmışsın insafsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?