cilek.yagmuru sinsi sinsi emoji bırakma oradan, gel lafa gir.
Sen de kaprisligillerdensin di mi itiraf et
Senin zorla isteme kotan farklı konulara ayrılmış olabilir.Ay yok hiç öyle zorla ilgi isteyemem adamdan. Zaten yapı olarak kapris yapabilen bir yapım yok. Bir iki naz yapayım dedim kendimden soğudum
Ben böyle iyiyim, düz insanım ben.
Ya doğum gününde kebapçı fena fikir sayılmaz sanki.Ya benimki değişiyor, kendimden emin değilim şu an
Mesela bdv'deki kaprisli piremsesler var ya, o tarz kaprisler ve kıskançlıklar yapmam.
Yani "niye aramadın, neredeydin, o kız kim, buna niye baktın, şununla görüşme, doğum günümde kebapçıya götürdü beni sevmiyor" vs demem. Güvenmek ve romantizm konularında inanılmaz rahatım.
Ama "bu bardağı niye buraya koydun ki? 5 ekim salı günü saat 3 sularında bu bardağı bir daha buraya koyma demiştim . Sen beni artık önemsemiyorsun" diyerek ağlayabilirim hiç belli olmaz
Umarım sevgilin yay burcu değildirAma "bu bardağı niye buraya koydun ki? 5 ekim salı günü saat 3 sularında bu bardağı bir daha buraya koyma demiştim . Sen beni artık önemsemiyorsun" diyerek ağlayabilirim hiç belli olmaz
Ahahfah abi bütün dark secretlarımı bilmeniz ne kadar pis bişi yaSenin zorla isteme kotan farklı konulara ayrılmış olabilir.Gece uyandırıp bana niye istediğim pembe ayıcığı almadın demezsin ama başka şeyler diyebilirsin. Sjsjs
Ortaya dökmemiştim, ihtimalmişçesine koyup gidecektim ama döküldün.Ahahfah abi bütün dark secretlarımı bilmeniz ne kadar pis bişi ya
Zorla istemedim bir kere ahfhah
Daha ilk cümleden fake, güya adam altı sene birinci sınıfı okuyup sonra birincilikle mezun olmuş. Kafalar pırıl pırıl.
Aslında onları yapabilecek sınıf arkadaşlarım vardı üniversitede. Ama flörtleştiği çocuğun arabasını görünce “bunun ailesinin durumu iyi dğeil herhalde, baksana çocuklarına aldıkları arabaya çok ucuz” diyerek iletişimi kesen insanlardı genelde.Sonrada kiz buna ev tutuyor, faturaralarini, tedavisini felan ödüyor. Hii üniversiteli kizin buna tabiki bütçesi olur. Zengin kiz tabiki kel fodol fasfakir, uyusturucu bagimlisi erkek ister bide
Ve millet ciddi ciddi yorumlar yaziyor. Biz fake diye mesaj yazsak "siz hep niye fake diyonuz yaav niyyyeeeee" diye kiziyollaa
Hmm şu an bekarlığımın sırlarını çözüyorum adım adım
Ben kadın değilim sanırım
R yapmadan ortak paydada buluşabilmek ilişkinin temeli olabilir mi acaba.Ya ben tartışırken çok pisleşirim bir de. Hakaret edip bağırıp çağırmam ama engel olamadığım manipülatif bir yönüm var. Çünkü çok çenesizim
Mesela "bu bardağı neden buraya koydun" diye tartışıyorsam haksızlığımın farkına vardığımda bile susamıyorum.
Tartışma sonunda adam tartışmanın gereksizliğini, benim abartmamı falan bir kenara bırakıp bardağın kaç ml su aldığını sorgular hale gelir ve beraber bardak üreticilerine sövmeye başlarız.
Eski ayrılıklarıma baktığımda zaten şu an çok daha iyi bir pozisyondayım.Bu bir süreç, inkar, kabullenme, pazarlık bla bla; bunları hızlı, yavaş, derin ya da daha az hissedilir geçeceksin.
Sadece "Geri dönersem-dönerse" hesabını yapma.Lyanna Mormont 'nın dediği gibi, sen öz olarak iyileşmene bak, bunlar hep bir tecrübe hep bir "Ne istiyorum, ne olmalıydı, bana ne lazım, ben ne kadar törpülenebilirim" muhakemesi. Genceciksin daha. Ben kadar olma da yani eski sevgili denince benim raad bi 10u geçer. :) Bunlar kendini keşifte birer adım, öyle gör ve "Neden, nasıl, niye" kısmını çabuk geçmeye bak canım benim.
Teşekkür ederim canım.Pes ettim kısmı ayrı, yanında olma kısmı ayrı biliyorsun. Bu süreçte ne zaman ihtiyacın olursa yanındayım, hep destek tam destek. Diğer kısım ayrı.
Bak bu yönden de birbirimize benziyoruz. Duygusal olarak inişli çıkışlı tipler olduğumuz için olabilir miBenim bir ilgi isteme şekillerim var, bir ilgi alırım; adam kendine gelemez gülmekten. Durur durur "Sev beniğğğ, seevv" derim. "Hah geldi yine halleri" der. Sevmezse kedi gibi sürtünür "Seöv beniğğ" diye adama huzur vermem. Benim arada böyle "Sev beniiğğ şimdi seevvv" krizlerim var.
Ya doğum gününde kebapçı fena fikir sayılmaz sanki.
Umarım sevgilin yay burcu değildir
Hoop yine döndük mü burçlara
Sonrada kiz buna ev tutuyor, faturaralarini, tedavisini felan ödüyor. Hii üniversiteli kizin buna tabiki bütçesi olur. Zengin kiz tabiki kel fodol fasfakir, uyusturucu bagimlisi erkek ister bide
Ve millet ciddi ciddi yorumlar yaziyor. Biz fake diye mesaj yazsak "siz hep niye fake diyonuz yaav niyyyeeeee" diye kiziyollaa
Benim de o şekilde kaprislerim yoktur meselaYa benimki değişiyor, kendimden emin değilim şu an
Mesela bdv'deki kaprisli piremsesler var ya, o tarz kaprisler ve kıskançlıklar yapmam.
Yani "niye aramadın, neredeydin, o kız kim, buna niye baktın, şununla görüşme, doğum günümde kebapçıya götürdü beni sevmiyor" vs demem. Güvenmek ve romantizm konularında inanılmaz rahatım.
Ama "bu bardağı niye buraya koydun ki? 5 ekim salı günü saat 3 sularında bu bardağı bir daha buraya koyma demiştim . Sen beni artık önemsemiyorsun" diyerek ağlayabilirim hiç belli olmaz
Para vs konuları hariç tanıştıklarında adam 6 senedir birinci sınıftaymış. 1 sene sonra da kız üniversiteye başladı desek 18 yaşında bir kızla 24-25 (min) yaşındaki adam çok absürd bir eşleşme değil mi yaBana fake gibi gelmedi ama bilmiyorum.
Konu sahibi eski üye zaten. Yorumlarından, konularından hatırlıyorum kendisini, hiç fake gibi değildi bunca zaman.
Sonradan coştuysa ya da iyi numara yaptıysa bilemiyorum tabii
Ahah ya burç kısmı işin dalgası, geçen gün konuşmuştuk yay burcunun rahatlığını. O yüzden dedim.Boğa burcu.
Yay olunca ne oluyor ki? Eski 3,5 senelik ilişkim bir yay burcuylaydı. Ama burçlardan pek anlamadığım için kafamı yormamıştım
Aradaki fark ne?
Ahaha senin mesajını okumadan çilek'e ne yazmışımBenim de o şekilde kaprislerim yoktur mesela
Ama bana en son geldiğinde bulaşıkları ben yıkayacağım demesine rağmen yemek sonrası sigara veya tuvalet araya girdiği için ben yıkadım hep sonra da çemkirdim. Eskiden hep sen yıkardın bu sefer yıkamadın beni artık sevmiyor musun diyeallam yoksa bu bir işaret miydi
"Xxx yaptın beni sevmiyorsun/beni artık sevmiyorsun" lafı çok uyuz bir laf bence gerçekten ciddi ve son noktada kullanılmıyorsa
Aslında bu da kapris değil mi. Yıkayacağım demiş ama ihtiyaç girmiş araya. Sevgiliyken benimki de yapıyordu şunu yapıcam dedin kayboldun diye ama işemeyelim mi arkadaş.Benim de o şekilde kaprislerim yoktur mesela
Ama bana en son geldiğinde bulaşıkları ben yıkayacağım demesine rağmen yemek sonrası sigara veya tuvalet araya girdiği için ben yıkadım hep sonra da çemkirdim. Eskiden hep sen yıkardın bu sefer yıkamadın beni artık sevmiyor musun diyeallam yoksa bu bir işaret miydi
R yapmadan ortak paydada buluşabilmek ilişkinin temeli olabilir mi acaba.
Hahaha harika uyum. Bence de acilen evlenmelisiniz.asdfgh o da benim gibi zaten. O da beni manipüle edebiliyor
Bilmem kaç tane ilişkim oldu, beni manipüle edebilen bir sevgilim olmamıştı hiç. Bir arkadaşım "sen bu adamlara ne yapıyorsun, aslan gibi çocuklar kediye dönüyor" diyordu.
İlk defa beni manipüle edebilen bir sevgilim var. İkimiz de manipüle edildiğimizin farkında olarak manipüle oluyoruz.
Bdv'ye konu açsam "hemen evlenin başkalarının başını yakmayın" derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?