Coronasavar

cilek.yagmuru sinsi sinsi emoji bırakma oradan, gel lafa gir.
Sen de kaprisligillerdensin di mi itiraf et

Ya benimki değişiyor, kendimden emin değilim şu an

Mesela bdv'deki kaprisli piremsesler var ya, o tarz kaprisler ve kıskançlıklar yapmam.
Yani "niye aramadın, neredeydin, o kız kim, buna niye baktın, şununla görüşme, doğum günümde kebapçıya götürdü beni sevmiyor" vs demem. Güvenmek ve romantizm konularında inanılmaz rahatım.

Ama "bu bardağı niye buraya koydun ki? 5 ekim salı günü saat 3 sularında bu bardağı bir daha buraya koyma demiştim . Sen beni artık önemsemiyorsun" diyerek ağlayabilirim hiç belli olmaz

Ay yok hiç öyle zorla ilgi isteyemem adamdan. Zaten yapı olarak kapris yapabilen bir yapım yok. Bir iki naz yapayım dedim kendimden soğudum
Ben böyle iyiyim, düz insanım ben.
Senin zorla isteme kotan farklı konulara ayrılmış olabilir. Gece uyandırıp bana niye istediğim pembe ayıcığı almadın demezsin ama başka şeyler diyebilirsin. Sjsjs

Ya doğum gününde kebapçı fena fikir sayılmaz sanki.

Daha ilk cümleden fake, güya adam altı sene birinci sınıfı okuyup sonra birincilikle mezun olmuş. Kafalar pırıl pırıl.

Sonrada kiz buna ev tutuyor, faturaralarini, tedavisini felan ödüyor. Hii üniversiteli kizin buna tabiki bütçesi olur. Zengin kiz tabiki kel fodol fasfakir, uyusturucu bagimlisi erkek ister bide

Ve millet ciddi ciddi yorumlar yaziyor. Biz fake diye mesaj yazsak "siz hep niye fake diyonuz yaav niyyyeeeee " diye kiziyollaa

Aslında onları yapabilecek sınıf arkadaşlarım vardı üniversitede. Ama flörtleştiği çocuğun arabasını görünce “bunun ailesinin durumu iyi dğeil herhalde, baksana çocuklarına aldıkları arabaya çok ucuz” diyerek iletişimi kesen insanlardı genelde. bu konudaki zengin kız deli helalde

Hmm şu an bekarlığımın sırlarını çözüyorum adım adım
Ben kadın değilim sanırım

Ya ben tartışırken çok pisleşirim bir de. Hakaret edip bağırıp çağırmam ama engel olamadığım manipülatif bir yönüm var. Çünkü çok çenesizim
Mesela "bu bardağı neden buraya koydun" diye tartışıyorsam haksızlığımın farkına vardığımda bile susamıyorum.
Tartışma sonunda adam tartışmanın gereksizliğini, benim abartmamı falan bir kenara bırakıp bardağın kaç ml su aldığını sorgular hale gelir ve beraber bardak üreticilerine sövmeye başlarız.

R yapmadan ortak paydada buluşabilmek ilişkinin temeli olabilir mi acaba.

Eski ayrılıklarıma baktığımda zaten şu an çok daha iyi bir pozisyondayım.
Onları daha çok sevmedim veya daha çok üzülmedim ama insan işte böyle böyle öğreniyor.
Şu an sizlerle dertleşmek, arkadaşlarımla telefonda görüşmek iyi geliyor.
Pes ettim kısmı ayrı, yanında olma kısmı ayrı biliyorsun. Bu süreçte ne zaman ihtiyacın olursa yanındayım, hep destek tam destek. Diğer kısım ayrı.
Teşekkür ederim canım.
Biliyorum bazen bir süreç içindeki insana o an ne desen boş oluyor o görmek istediğini görüyor almak istediğini alıyor. Bende şu an öyle yapıyorum galiba ama hem duygularımla savaşıp hemde sizin yazdıklarınızı objektif bir biçimde değerlendirmeye çalışıyorum. Boşa yazmıyorsunuz yani. Çok değerli benim için fikirleriniz.

Bak bu yönden de birbirimize benziyoruz. Duygusal olarak inişli çıkışlı tipler olduğumuz için olabilir mi

Ya doğum gününde kebapçı fena fikir sayılmaz sanki.

Bence de O yüzden doğum günü, yıl önümü etkinliklerinde hiç zorlanmıyoruz.
Karnım doysun, içkimi içeyim, seksimi edeyim bana yeter
Umarım sevgilin yay burcu değildir
Hoop yine döndük mü burçlara

Boğa burcu.
Yay olunca ne oluyor ki? Eski 3,5 senelik ilişkim bir yay burcuylaydı. Ama burçlardan pek anlamadığım için kafamı yormamıştım
Aradaki fark ne?

Bana fake gibi gelmedi ama bilmiyorum.
Konu sahibi eski üye zaten. Yorumlarından, konularından hatırlıyorum kendisini, hiç fake gibi değildi bunca zaman.
Sonradan coştuysa ya da iyi numara yaptıysa bilemiyorum tabii

Benim de o şekilde kaprislerim yoktur mesela
Ama bana en son geldiğinde bulaşıkları ben yıkayacağım demesine rağmen yemek sonrası sigara veya tuvalet araya girdiği için ben yıkadım hep sonra da çemkirdim. Eskiden hep sen yıkardın bu sefer yıkamadın beni artık sevmiyor musun diye allam yoksa bu bir işaret miydi

Bana fake gibi gelmedi ama bilmiyorum.
Konu sahibi eski üye zaten. Yorumlarından, konularından hatırlıyorum kendisini, hiç fake gibi değildi bunca zaman.
Sonradan coştuysa ya da iyi numara yaptıysa bilemiyorum tabii
Para vs konuları hariç tanıştıklarında adam 6 senedir birinci sınıftaymış. 1 sene sonra da kız üniversiteye başladı desek 18 yaşında bir kızla 24-25 (min) yaşındaki adam çok absürd bir eşleşme değil mi ya

Boğa burcu.
Yay olunca ne oluyor ki? Eski 3,5 senelik ilişkim bir yay burcuylaydı. Ama burçlardan pek anlamadığım için kafamı yormamıştım
Aradaki fark ne?
Ahah ya burç kısmı işin dalgası, geçen gün konuşmuştuk yay burcunun rahatlığını. O yüzden dedim.
Ben yay burcuyum mesela ve o bardağın orada olmaması için çok geçerli ve içselleştireceğim bir neden yoksa elli kere de söylesen o bardağı oraya koyarım, kasıtlı değil ama, fark etmeden. Söylediğin sebep "ben orada sevmiyorum" ise, üç kere dikkat ederim dörtte yine oraya koyarım onu. "Bardağı koyma dedim koyuyorsun, beni sevmiyorsun artık" dersen "saçmalama ne alakası var, olay yaratmaya yer arıyorsun, dalmışım koymuşum işte" derim
Çünkü yay burcu

"Xxx yaptın beni sevmiyorsun/beni artık sevmiyorsun" lafı çok uyuz bir laf bence gerçekten ciddi ve son noktada kullanılmıyorsa

Ahaha senin mesajını okumadan çilek'e ne yazmışım

Yani gerçekten mesela, adam yıkayacağım demiş, sonra sigara içip tuvalete girmiş. Bu esnada koştur koştur bulaşık yıkamaması doğal değil mi, bundan beni sevmiyor musun diye çemkirmeye nasıl bağlıyorsunuz?

"Xxx yaptın beni sevmiyorsun/beni artık sevmiyorsun" lafı çok uyuz bir laf bence gerçekten ciddi ve son noktada kullanılmıyorsa

Aslında bu da kapris değil mi. Yıkayacağım demiş ama ihtiyaç girmiş araya. Sevgiliyken benimki de yapıyordu şunu yapıcam dedin kayboldun diye ama işemeyelim mi arkadaş. kendi hür iradesiyle yapıyorsa sonradan ben yaptım diye laf etmesi benim içimdeki cadıyı uyandırır.

R yapmadan ortak paydada buluşabilmek ilişkinin temeli olabilir mi acaba.

asdfgh o da benim gibi zaten. O da beni manipüle edebiliyor
Bilmem kaç tane ilişkim oldu, beni manipüle edebilen bir sevgilim olmamıştı hiç. Bir arkadaşım "sen bu adamlara ne yapıyorsun, aslan gibi çocuklar kediye dönüyor" diyordu.
İlk defa beni manipüle edebilen bir sevgilim var. İkimiz de manipüle edildiğimizin farkında olarak manipüle oluyoruz.
Bdv'ye konu açsam "hemen evlenin başkalarının başını yakmayın" derler

Hahaha harika uyum. Bence de acilen evlenmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…