Coronasavar

Bence ben çoğu şeyde haklıydım ama
Ya mesela bir havlu olayımız var, 100 bin defa tartıştığımız için unutamıyorum.
Banyoda el havlusu askısı lavabonun sol yanında ve çok aşağıdaydı. Düzgün asılmazsa tezgaha değiyordu, hatta bazen lavabonun içine giriyordu.
Gidip kafasına göre asardı onu. Havlu tezgahı süpürüyor, sonra o havluyla tekrar elini kuruluyor, sonra beni elliyor vs
Ben çıldırıyordum. Zaten okb tedavisi görüyordum o dönem, temizlik takıntım var. Şimdi haksız mıyım "sen beni önemsemiyorsun" demekte?
Ama ona göre "ya ne var ki, çok abartıyorsun" oluyordu. Ben gerçekten önemsenmiyor hissediyordum ama anlamıyordu.
Sonra da bu kız niye tripli

Yanlış anlama diye şeyden dedim toplumda bir algı var ya bipolar tehlikeli diye. O yüzden o kızda başka bir şey daha olabilir. Saklamış zaten durumunu. Ailesi girmiş araya da öyle kurtulmuş.

Bazen bende bipolar olduğumu düşünüyorum. Ya da bir altı varsa öyle bir şey. Ama sonra geçmişime bakınca olunabilecek en stabil seviyeye gelmişim. Belki sorun sadece psikolojimdir diyorum.

Okb yaşamayan için evet abartıyorsun oluyor

Her yerde polenler var. İstesem de çıkamazdım ben bu durumda
Keşke polen alerjim olaymış bari bahanem olurdu. Şimdi hadi balkonda sigara içelim modundayım ben.
Üç gün önce saksıya biber çilek be domates ektim gidip gelip onlara bakıyorum ne zöaan çıkacaklar diye. doğayla iletişimim bı kadarcık.

Bende sabah neden dışarıda havuzumuz yok diye çemkirdim bizimkilere. Olsa çıkacağım sanki. 1 aydır 2 defa balkona çıkmamışımdır. Arada bir kedimin çöpünü atmaya kapının önüne çıkıyorum. Bugün komşu gördü sen burada mıydın sokağa çıkabilirsin korkma o kadar dedi dalga geçti (sokağımız tek girişi olan siteye özel sokak yani evin önü gibi bir şey)

Havuz deme bana. Kardeşim ormanlık alanda yazlığa kaçtı. Her gün ya orman ya havuz fotoğrafı atıyor artık dellenecem bununki karantinaysa benimki ne diye. su sevmeyen ben bile cupcup yapmak istiyorum.

Bipolar değil de, insanın kendisi zaten tehlikeli bir mahlukat. Tedavide olan, kendini bilen ve gayret eden insandan korkmak çok boşuna; esasen teşhis edilmemişinden korkacaksın ki bipolardan ziyade daha tehlikeli ve gizli neler oluyor Allah korusun. Bipoların da çeşitleri var, ama kendine getirebileceğin bir teşhis değil canım benim bu. Benim mix epizot tip bir bipolar, duygu durumum çok çabuk değişir ve uygun anda müdahale edilmezse sanrıya kayar ki içgörü edindim baya oluyor 13 seneyi buldu, kendimde tuhaflığı çabuk hissederim ve "İğnemi olmam lazım bu sene" derim. Hatta son iğneme tek başıma gittimdi. Benimki hasta olduğumu bile unutmuş halde. :)) Bazen derim bu kadar sırtlanmasam da acaba çekse, kendine daha çeki düzen verse miydi diye.

Her insanda olan şeyler duygu dalgalanmaları, ama bipolarda durum ciddidir ve sende böyle bir şey olsaydı ortaya çıkardı; buraya bir video atayım biraz daha aşikar olsun:

Benim gerçeklik algım, normal insanınkinden farklı, bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama, şimdi sizin "Normal sınırı"nız belli, benim o yok. O kısım içgörüye tabi. Yani "Normal sınırlar bunlar olmalı hmm, insanlar bunu bu şekilde yorumluyor hmm o zaman sen de bu aralıkta kalacaksın, çıkarsan normal değil" diye içgörü geliştiriyorsun. Zaman, mekan, kim olduğun vb. bunları şaşmazsın değil mi? Ben şaşabilirim, şaşmamak için sizlere bakmam lazım. Atıyorum işte sen arabaların yoldan geçişini görürsün trafik dersin, ben ziftin kokusunu alır yolu yapan ustaların seceresine dalarım filan. Böyle saçma haller. Değilsindir yani. :)

Bahsettiğin iğne ne iğnesi? Bana öyle bi bilgi gelmedi, kötü eş gibi hissettim şuan. gerçi bilsem de bir şey söyleyebilir miyim bilmiyorum. İlaçlarını hatırlatmaya bile çekiniyorum adama hasta gibi hissettirip kırıcı olur muyum diye.

Havuz deme bana. Kardeşim ormanlık alanda yazlığa kaçtı. Her gün ya orman ya havuz fotoğrafı atıyor artık dellenecem bununki karantinaysa benimki ne diye. su sevmeyen ben bile cupcup yapmak istiyorum.
Sende alice in the dükland modundasın ama
Ben üşüyorum hala ya havuza falan giremezdim olsaydı da

Ahfha hemen çemkirmeyi doğru yerde cümle içinde kullanmışsın, aferim çekirge.
Annenlere de sevgiline yaptığın gibi dudak büzüp çocuk taklidi yaparak "çemkirmediysen" bu sefer doğru olmuş.
Repeat after me

Bizde de karşı sitenin havuzu var benim evimden görülecek şekilde ama neyse ki doldurmadılar Gece gidip işerdim yoksa

Mevsim geçişlerinde maniye girmemek için depo iğneler kuzum, isim vermiyorum buradan, riskli dönemde eğer erotomani belirtileri gelmeye başladıysa bu iğnelerden olursun. Kimi ani kesmek içindir 3 gün tutar, kimi 15 günlüktür, kimi aylıktır. Bana 15 günlük yetiyor. 15 günlüğü vuruluyorum ilkbaharda ya da sonbaharda, etkisi geçince ya ikinci 15 günlüğü oluyorsun ya da bakıyorsun senin de kafan yerine gelmeye başlamış, ikinci iğneyi olmuyorsun.

Tek 15 günlük yetiyor bana. Bu sanrı riski taşıyan, mani atağına daha yatkın türdekiler için geçerli. Depresyonda iğne vurulmuyor.

Sen sus senin de mütişli balkonun var. Nasıl heyecanlanmıştım o balkonda kahvaltı yaparken hey yavrum bee

Eşim maniye bir kez girmiş o da teşhisin konulduğu gün olmuş zaten. Kasım aylarında mix atak geçiriyor ikidir, öncesini bilmiyorum. Belki bu yüzden iğne olmuyordur ama bu bilgiyi yazdım, bir şey hissedersem konuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…