Coronasavar

Bak bu yönden de birbirimize benziyoruz. Duygusal olarak inişli çıkışlı tipler olduğumuz için olabilir mi

Olabilir valla. Ya adamın çilesi. Oturmuş tv izliyor adam beklediği bi program var gelmiş misal, oradan 175lik iriden bir gadın koltuk tepesinden kendine doğru avına yaklaşan çita gibi geliyor "Benüü seöövvv" diye. Düşününce eşim açısından biraz sinir bozucu, adama sinir gülmeleri geliyor da olabilir.

Bu ben işte.

Ahaha senin mesajını okumadan çilek'e ne yazmışım
İşte benim şımarıklıklarımdan biri ama bunu ciddi olarak söylemiyordum ona.
Mesela bir şey söylerdi bana ben hatırlamam. Bana değil onu diğer sevgiline söylemişsindir derim. Veya o hatırlamaz o aynısını söyler. Şımarıklık dediğim şeyler bunlardı.

Zaten o da ben yapacaktım beklemedin ki 10 dk sen yıkamışsın hemen dedi. Ama ortada gerçekten bir kapris olmadığı için olay büyüyecek bir noktaya gelmedi(ayrıldılar)

Ben sinir bozucu olduğumu düşünmüyordum. Aksine onun da hoşuna gidiyordu. Yanlış anlama ama benden önce son çıktığı kişi bipolarmış ama onda bence bipolarlık harici başka şeyler de vardı. Adamı bıçakla kovalamış sokakta baya baya. Ayrılmaya korkmuş. Yani öyle birinden sonra özellikle kedi gibi gelmem çok normal

Çemkirdim diye anlatmışsın ama. Bu şekilde birbirine takılmak tabii ki çok normal, ama anlattığında bulaşıkları ben yıkayıp sonra çemkirdim demişsin, çemkirmek ayrı şey

E adam tuvalete de mi girmesin?
Öyle durumlarda hiç ellemeyeceksin, benim tarzım bu

Bize göre garip ama başka insanlara göre değil.
Ben işle ilgili biriyle tanışmıştım. Kadın 16 yaşındayken sevgili olmuşlar, 20 yaşına gelince evlenmişler. Aralarında 10 yaş var bu arada. Kadın 16'yken adam 26'ymış yani

Ayyyi yay sevgilim de aynı böyleydi
Sonra mesajla terk etmişti beni
Nişanlandığında aramıştı. "Kimseyle seninle olduğum gibi mutlu olamıyorum, gülüp eğlenemiyorum. Nişanlımı da sevmiyorum ama evleneceğim. Çünkü senden sonra ilk defa ilişkiyi benim yönettiğimi hissediyorum" demişti. Ne kadar ağlamıştım o zamanlar

E adam tuvalete de mi girmesin?
Öyle durumlarda hiç ellemeyeceksin, benim tarzım bu
Normalde bende ellemem ama o haftasonu o sigara içerken uzak kalmak adına veya tuvaletteyken ben yapacak bir şey bulamadığımdan giriştim bulaşıklara
Düpedüz sapıklık
Sen çok yanlış gelmişsin dostum
Karizma iptal

Ay bipo sevgililer zordur niye yanlış anlayayım kuzum kendimden biliyorum. Bizim arada manasız sebepsiz hallerimiz gelir. Öyle bıçakla kovalama olayı değil de mesela bir şeye çok kızdığımda birkaç kez vaktinde yerlerde tabak çanak kırmışlığım oldu. Adam diyor "Napıyorsun, yapma hayatım", ben bağlamışım Fedona "Benim değil mi kırarım, oh oh kırarım" yani böyle olduğum zamanlar oluyordu. Onlar geçti, adam da artık anladı o anlarda naapması gerekdiğini çözdü "Kır balım oh yarasın benim bebeğime, hayatıma oh al ben de kırayım şappiy dünyanın anasını avradını hoppağ"ya bağlayınca ben duruyorum. Sinirim geçiyor gülmeye başlıyorum. Bu dönemler gitti bitti. Şimdilerde de işte "Beni seööv" var. Tamam seveyim "Oiiy hanimiş oiiyy" diye saçımı sever kedi gibi, onda da beğenmezsem "İyi sevemedin" diye çatarım. Bitmiyor adamın imtihanı.

Evlenmeden önce aldım karşıma sevgiliyken; biz çocukluk arkadaşıyız zaten. Dedim "Bak, ben arkadaş olarak iyiyimdir ok, benim dostluğumu biliyorsun ama sevgili olarak tanımıyorsun, böyle böyle bak şakası yok bu işlerin, kotarabilir misin?" Yetinmedim, doktoruma götürdüm konuşturdum beni hafife neyim alır diye. Hepsine ok dedi aşığım her şekilde hayatımda olmanı istiyorum falan fıstık. İşte evleneli 7. sene oluyor bitiyor, çocuk sonrası o depresif dönemde bir boşanma konuşmasını ciddi yaptım ki onda da haklıydım "Çocuk oldu diye kendini garanti sanma" konuşmasıydı. Sonra toparlamaya başladık yine. Hani bazen yererim ederim ama cidden beni şu hayatta çekebilecek ender insanlardan biri eşimdir, hakkını ödeyemem ve derim de "Şansımsın" diye.

Kaç insan geldi geçti hayatımdan, ben kendimi anladım gördüm, bana nasıl biri lazımdır, aşk mıdır mantık mıdır; ben aşk insanıyım meşk insanıyım dedim, eşimde de görünce denk geldik işte... Bazen sorgularım ama "Aşık değildim ya ben, aşk değildi beni gandırdı bu adam" diye ama bazen dolu dolu hissettiriyor, taze.. Zaten bizim hastalığın tedavilerinden biri de aşk. :) Şaka maka aşk ilacı, iyi gelen bir aşk olmalı hayatımda; ilk sırada resim aşkı vardır, ikinci sırada evlat (daha baskın) ve eş işte. Benim tedavimin ta kendisi oldu adam, hiç beklemediğim, aramadığım anda geldi.

İşte çünkü bizim için sadece "birinin bir şeyi istememesi" her zaman geçerli bir neden olmuyor. Kapris oluyor. O bardağın oraya konmasını niye istemiyorsun, mantıklı bir nedeni varsa amenna, ki o zaman bile arada unutabiliriz.
Şimdi ben bardağı koymamam gerektiğini unutacağım, herhangi bir soruna yol açmayacak ama sevgilim bunun için bana çemkirecek? "Amma abarttın ne var unuttuysam, silerim geçer, büyütmeye yer arıyorsun" diye ben geri çemkiririm

Küçüklüğümden beri böyleymişim, annem anlatır mesela. Bir şeyi yapma demem yeterli olmazdı sana, illa ki makul bir şekilde sebebini anlatacaktım der. Hala öyleyim, adam bardağı koyma dese yeterli olmaz, makul sebebi yoksa kapristir o

Normalde bende ellemem ama o haftasonu o sigara içerken uzak kalmak adına veya tuvaletteyken ben yapacak bir şey bulamadığımdan giriştim bulaşıklara

Sen çemkirmek deyince ben de adamı parçaladın sanmıştım. Minik minik naz yapmışsın sanırım.
E yaptığında bir şey yok o zaman, gayet normal bence.

Düpedüz sapıklık

Bence de öyle ama onlar bunu gülerek anlattı benim gözüm seğirirken

Kuşlar cikcikliyor ve bu beni sinir ediyor. Bahar gelmeseydi keşke. Hava yağmurlu olsaydı da oh be şükür evdeyim diyeydim. Susun kuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…