- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Bak bu yönden de birbirimize benziyoruz. Duygusal olarak inişli çıkışlı tipler olduğumuz için olabilir mi
Ya benimki değişiyor, kendimden emin değilim şu an
Mesela bdv'deki kaprisli piremsesler var ya, o tarz kaprisler ve kıskançlıklar yapmam.
Yani "niye aramadın, neredeydin, o kız kim, buna niye baktın, şununla görüşme, doğum günümde kebapçıya götürdü beni sevmiyor" vs demem. Güvenmek ve romantizm konularında inanılmaz rahatım.
Ama "bu bardağı niye buraya koydun ki? 5 ekim salı günü saat 3 sularında bu bardağı bir daha buraya koyma demiştim . Sen beni artık önemsemiyorsun" diyerek ağlayabilirim hiç belli olmaz
Kendi yangından dük kaçırır gibi evlendi ya, acilen evlendiriyor herkesi. KORONO VAR KORONOOOHahaha harika uyum. Bence de acilen evlenmelisiniz.
Ben anlamam isterim atamı.Kendi yangından dük kaçırır gibi evlendi ya, acilen evlendiriyor herkesi. KORONO VAR KORONOOO
Ahaha
O değil de iyi ki apar topar evlendin, altın takmaktan yırttık. Artık borcam veya nevresim alır gelirim
İşte benim şımarıklıklarımdan biri ama bunu ciddi olarak söylemiyordum ona.Ahaha senin mesajını okumadan çilek'e ne yazmışım
Zaten o da ben yapacaktım beklemedin ki 10 dk sen yıkamışsın hemen dedi. Ama ortada gerçekten bir kapris olmadığı için olay büyüyecek bir noktaya gelmediAslında bu da kapris değil mi. Yıkayacağım demiş ama ihtiyaç girmiş araya. Sevgiliyken benimki de yapıyordu şunu yapıcam dedin kayboldun diye ama işemeyelim mi arkadaş.kendi hür iradesiyle yapıyorsa sonradan ben yaptım diye laf etmesi benim içimdeki cadıyı uyandırır.
Atamı herkes istiyorBen anlamam isterim atamı.
Ata bir deBen anlamam isterim atamı.
Ben sinir bozucu olduğumu düşünmüyordum. Aksine onun da hoşuna gidiyordu. Yanlış anlama ama benden önce son çıktığı kişi bipolarmış ama onda bence bipolarlık harici başka şeyler de vardı. Adamı bıçakla kovalamış sokakta baya baya. Ayrılmaya korkmuş. Yani öyle birinden sonra özellikle kedi gibi gelmem çok normalOlabilir valla. Ya adamın çilesi. Oturmuş tv izliyor adam beklediği bi program var gelmiş misal, oradan 175lik iriden bir gadın koltuk tepesinden kendine doğru avına yaklaşan çita gibi geliyor "Benüü seöövvv" diye. Düşününce eşim açısından biraz sinir bozucu, adama sinir gülmeleri geliyor da olabilir.
Çemkirdim diye anlatmışsın ama. Bu şekilde birbirine takılmak tabii ki çok normal, ama anlattığında bulaşıkları ben yıkayıp sonra çemkirdim demişsin, çemkirmek ayrı şeyİşte benim şımarıklıklarımdan biri ama bunu ciddi olarak söylemiyordum ona.
Mesela bir şey söylerdi bana ben hatırlamam. Bana değil onu diğer sevgiline söylemişsindir derim. Veya o hatırlamaz o aynısını söyler. Şımarıklık dediğim şeyler bunlardı.
Çemkirmek ağız büzüp bebek konuşması gibi konuşmak değil miÇemkirdim diye anlatmışsın ama. Bu şekilde birbirine takılmak tabii ki çok normal, ama anlattığında bulaşıkları ben yıkayıp sonra çemkirdim demişsin, çemkirmek ayrı şey
Benim de o şekilde kaprislerim yoktur mesela
Ama bana en son geldiğinde bulaşıkları ben yıkayacağım demesine rağmen yemek sonrası sigara veya tuvalet araya girdiği için ben yıkadım hep sonra da çemkirdim. Eskiden hep sen yıkardın bu sefer yıkamadın beni artık sevmiyor musun diyeallam yoksa bu bir işaret miydi
Para vs konuları hariç tanıştıklarında adam 6 senedir birinci sınıftaymış. 1 sene sonra da kız üniversiteye başladı desek 18 yaşında bir kızla 24-25 (min) yaşındaki adam çok absürd bir eşleşme değil mi ya
Ahah ya burç kısmı işin dalgası, geçen gün konuşmuştuk yay burcunun rahatlığını. O yüzden dedim.
Ben yay burcuyum mesela ve o bardağın orada olmaması için çok geçerli ve içselleştireceğim bir neden yoksa elli kere de söylesen o bardağı oraya koyarım, kasıtlı değil ama, fark etmeden. Söylediğin sebep "ben orada sevmiyorum" ise, üç kere dikkat ederim dörtte yine oraya koyarım onu. "Bardağı koyma dedim koyuyorsun, beni sevmiyorsun artık" dersen "saçmalama ne alakası var, olay yaratmaya yer arıyorsun, dalmışım koymuşum işte" derim
Çünkü yay burcu
"Xxx yaptın beni sevmiyorsun/beni artık sevmiyorsun" lafı çok uyuz bir laf bence gerçekten ciddi ve son noktada kullanılmıyorsa
Sen çok yanlış gelmişsin dostumÇemkirmek ağız büzüp bebek konuşması gibi konuşmak değil mi
Normalde bende ellemem ama o haftasonu o sigara içerken uzak kalmak adına veya tuvaletteyken ben yapacak bir şey bulamadığımdan giriştim bulaşıklaraE adam tuvalete de mi girmesin?
Öyle durumlarda hiç ellemeyeceksin, benim tarzım bu
Düpedüz sapıklıkBize göre garip ama başka insanlara göre değil.
Ben işle ilgili biriyle tanışmıştım. Kadın 16 yaşındayken sevgili olmuşlar, 20 yaşına gelince evlenmişler. Aralarında 10 yaş var bu arada. Kadın 16'yken adam 26'ymış yani
Karizma iptalSen çok yanlış gelmişsin dostum
Hahaha harika uyum. Bence de acilen evlenmelisiniz.
Ben sinir bozucu olduğumu düşünmüyordum. Aksine onun da hoşuna gidiyordu. Yanlış anlama ama benden önce son çıktığı kişi bipolarmış ama onda bence bipolarlık harici başka şeyler de vardı. Adamı bıçakla kovalamış sokakta baya baya. Ayrılmaya korkmuş. Yani öyle birinden sonra özellikle kedi gibi gelmem çok normal
İşte çünkü bizim için sadece "birinin bir şeyi istememesi" her zaman geçerli bir neden olmuyor. Kapris oluyor. O bardağın oraya konmasını niye istemiyorsun, mantıklı bir nedeni varsa amenna, ki o zaman bile arada unutabiliriz.Ayyyi yay sevgilim de aynı böyleydi
Sonra mesajla terk etmişti beni
Nişanlandığında aramıştı. "Kimseyle seninle olduğum gibi mutlu olamıyorum, gülüp eğlenemiyorum. Nişanlımı da sevmiyorum ama evleneceğim. Çünkü senden sonra ilk defa ilişkiyi benim yönettiğimi hissediyorum" demişti. Ne kadar ağlamıştım o zamanlar
Normalde bende ellemem ama o haftasonu o sigara içerken uzak kalmak adına veya tuvaletteyken ben yapacak bir şey bulamadığımdan giriştim bulaşıklara
Düpedüz sapıklık
Bi dost kolay yetişmiyor ata iyidir iyiAta bir dealtından haberin var mı kaç olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?