Coronasavar

Sakin ol turuncu, karantinanın etkileri hep bunlar. İyiyiz zannediyoruz ama psikolojimiz etkileniyor ister istemez. Benim de dün kaygı seviyemin artmasının ardından dengem bozuldu galiba. Bugün hiç uyanmak istemedim. Geçen gün eşimin yaptığı gibi bugün de ben sıkıldım diye gezindim. En son eşim koltuğa yüz üstü kendini atmış ölü gibi yatıyor ben de salak salak hareketler yaparak dans ediyordum.
Kalktık yemek yedik balkonda oturduk biraz çay içtik de kendimize geldik azcık. Ama hala huzursuzum. Benim de eve hortum tutasım var, o bilek kesme dürtüsü geliyor arada temizliği düşündükçe.
Eşim de yapmak istemiyor koltuk kısmından bahsetmiştim.Pff bitsin artık bu karantina.

Geçmiş olsun Loreth. Ne tür şikayetlerin var?
Spordan sonra terli falan kaldıysan üşütmüş olabilirsin.

Geçmiş olsun Loreth. Ne tür şikayetlerin var?
Spordan sonra terli falan kaldıysan üşütmüş olabilirsin.
Teşekkür ederim. Vücudumun fişi çekilmiş gibi. Elimi kolumu kaldırırken bile canım yanıyor halsizlikten. Başım ağrıyor. Ateşim çok yok; 37,8. Midem biraz bulandı, geçti. İştahım normal. Ne oldu anlamadım. Terli filan kalmıyorum, hemen duşa giderim ama.

Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi? Gıda zehirlenmesi gibi geldi bana.

Biz kolay kolay kavga etmeyiz.
Kuzenim ile arkadaşını tanistiracaktik, araya corona mevzusu girince askıda kaldı
Sabah konusu geçti,.Ben böyle tanistirmalı şeyleri sevmiyorum, zaten fikir de ondan cıktı.
Adamın babası gençliğinde alkolikmis, biraz çalkantılı bir aile hayatları olmuş, ama yaşlandıkça pamuk bir dede oluvermiş, hatta da Anne baba memlekete geri taşınmış, adam tek yaşıyor.
Bu hikayeden sonra ben bir adım geri attım
Tamam 4x4 lük olmaz kimse, babasının suçu da adamın değil, ben de biliyorum bunları ama iyi olursa allah tan, kotu olursa senden derler ya, o hesap.
Vay efendim bu da ne demek, o zaman bu ise hic kalkismayalim, garanti belgesi de ister miymisim.
Ve can alıcı nokta,
Kimin garantisi varmış da böyle düşünürmüşüm
Yarın ne olacağımız belli miymis
Aha şimdi böyle yazınca gülesim geliyor
Ama o An yok garanti falan, tutmayayım ben, sen git en iyisi dedim
Neyse..Bu geçmemişti, üstüne de iş Guc mevzusu patladı.
Ikimiz de sıkıldık
Islerimiz sıkıntılı, evde kalmak sıkıntılı..
Birbirimizi yemeye başlarsak bu evden sağ çıkamayız

Geçmiş olsun, bizim evde camlar sürekli açık. Belki senin de oyledir
Nane limon la başla bakalım.
Inşallah kolayca geçer.

Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi? Gıda zehirlenmesi gibi geldi bana.
Bilmiyorum ki gıda zehirlenmesi yaşadım daha önce; midem burum burum burulur. Bunda öyle bir şey yok. Evdekiler de iyi, bir ben böyle. Yatıyorum bakalım, yarına toparlarım herhalde.
Geçmiş olsun, bizim evde camlar sürekli açık. Belki senin de oyledir
Nane limon la başla bakalım.
Inşallah kolayca geçer.
Teşekkür ederim turuncu. Nane limon aklıma gelmediydi. Beyime söylüyorum şimcik, yapar.

Geçmiş olsun. Hemencik toparlanıp karın kaslarınla görmeyi bekliyoruz seni

İşte diyorum ya canım evde kalma psikolojisi. Bilinçaltımızda devamlı işleyen yarın ne olacak, daha ne kadar sürecek, hasta olacak mıyız? Soruları. İster istemez tetikliyor bir şeyleri. Çocuklar var bir de sizde. Onlar için duyduğunuz kaygı, eve kısılıp kaldılar üzüntüsü, her şeye koşturma telaşı vs iyice sinirleriniz yıpranmıştır. Biz kavga etmiyoruz belki ama duygu durumumuz bozuldu anlayabiliyorum.

2020 gerçekten bmbk başladı ve son hızıyla devam ediyor. Etrafımda da hep kötü haberler, ayrılık haberleri vardı. Kendiminkini de buna bağlamak istiyorum

2020 gerçekten bmbk başladı ve son hızıyla devam ediyor. Etrafımda da hep kötü haberler, ayrılık haberleri vardı. Kendiminkini de buna bağlamak istiyorum
Etkisi olmuş olabilir. Biz zaten Türkiye’de yaşayan insanlar olarak son birkaç senedir artan bir kaygı seviyesiyle baş etmeye çalışıyoruz. Darbesiydi, bombasıydı, savaşıydı derken bir de bu çıktı şimdi. Ekonomi desen tepetakla gidiyor. Şu ortamda hiçbirimizin psikolojisi normal değil. Şimdi de evde kalmaya çalışıyoruz. İyice sıyırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…