Coronasavar

Loreth geçmiş olsun dikkat et kendine

Sabah 6.45'den yemek, banyo,oyun yine yemek yine oyun, aralarda dağılan evi toplama.. acaba biz mi beceremiyoruz bu işi diyorum bugün eşime. Sürekli bir şeyle meşguluz ama elle tutulur da birşey yok gibi.

Çocukları eşime bırakıp kahve yaptım kendime, terasta biraz hava alıp yalnız kalmaya ihtiyacım var.
Uyuyup oynasak ki aylardan Eylül, herşey eski haline dönmüş. Yazdan umudum yok, sonbahar bize kala bari.

Vay arkadaş o kadar italyada kaldık cahil dönmüşüz. Benim ev arkadaşlarım fakirdi galiba bizim hiç muskatımız olmadı
Valla aydınlandım Aryacım sağol
Deneyeyim bari muskatla.

Italyan birsey oldugundan degil ki kiz

Hatta bence çogu Italyanlar besamel bile kullanmiyorlar lazanyalarinda.

Yasadigim ülkede herkes muskat rendesi kullaniyor ama.

Hepiniz deneyin, ondan sonra bana tesekkür edersiniz :)

Italyan birsey oldugundan degil ki kiz

Hatta bence çogu Italyanlar besamel bile kullanmiyorlar lazanyalarinda.

Yasadigim ülkede herkes muskat rendesi kullaniyor ama.

Hepiniz deneyin, ondan sonra bana tesekkür edersiniz :)
Lazanya dedin ya kuzu ondan, doğrusu öyleyse onlar da katıyordur bilmiyorum. Beşamel Fransız sosu zaten ama Lazanyada kullanıyorlar. Belki hazır beşamel falan kullandılarsa ay bilemiyorum ben yine de aydınladım

Muskatin ne oldugunu biliyoruz, besamel sosta kullanildigini duymamistik. Ben en azindan.

Onu diyorum ben de. Beşamel sosta kullanıldığını biliyordum. Ve başka nerede kullanıldığına dair hiçbir fikrim yok, o derece diyorum sadfghj
Hatta bir defa heves edip, burası muskat barındıran bir ev olmadığı için vazgeçmiştim
Şu kuralcılığım olmasa ben de muskatsız beşamellerle hayatıma devam edebilirdim sizin gibi ama olmadı

Bigün almışım elime beyzbol sopamı, çete gtü tekmeliyorum, giyinmişim yine jilet.Eki Görüntüle 2621638

Sen bu oyunu satın mı aldın?
Ben bu yeni nesil oyun işlerinden hiç anlamıyorum, hala age of empires oynayan insanım.
Dün baktım steam'de ama çeşitleri vardı kafam karıştı.
Gta vice city'de muştayla insan pataklayan ben teknolojiyle beraber babaanne moduna geçmişim haberim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…