- 20 Kasım 2018
- 14.451
- 55.021
- 598
- 35
Arya ve absolut elitlikleriyle ezdi biziVay arkadaş o kadar italyada kaldık cahil dönmüşüz.Benim ev arkadaşlarım fakirdi galiba bizim hiç muskatımız olmadı
Valla aydınlandım Aryacım sağol
Deneyeyim bari muskatla.
Ahahhs niye be gorsel solenO da yapılmıyor ve bu beni çok üzüyor
Şaka tabii, evde yapılsa kokudan duramam
Aynen ya, sadece kendileri değil çevreleri de elit baksanaArya ve absolut elitlikleriyle ezdi bizi
Ahahhs niye be gorsel soleninsanin once gozu doyacak azizim.
Vay arkadaş o kadar italyada kaldık cahil dönmüşüz.Benim ev arkadaşlarım fakirdi galiba bizim hiç muskatımız olmadı
Valla aydınlandım Aryacım sağol
Deneyeyim bari muskatla.
Muskatin ne oldugunu biliyoruz, besamel sosta kullanildigini duymamistik. Ben en azindan.Ya ben beşamel sossuz evde büyüdüm ama ben biliyorum muskatı. Sizin bilmemenize çok şaşırdım şu an
Aynen ya, sadece kendileri değil çevreleri de elit baksana
Lazanya dedin ya kuzu ondan, doğrusu öyleyse onlar da katıyordur bilmiyorum. Beşamel Fransız sosu zaten ama Lazanyada kullanıyorlar. Belki hazır beşamel falan kullandılarsa ay bilemiyorumItalyan birsey oldugundan degil ki kiz
Hatta bence çogu Italyanlar besamel bile kullanmiyorlar lazanyalarinda.
Yasadigim ülkede herkes muskat rendesi kullaniyor ama.
Hepiniz deneyin, ondan sonra bana tesekkür edersiniz :)
Muskatin ne oldugunu biliyoruz, besamel sosta kullanildigini duymamistik. Ben en azindan.
Ya sorma ortaokulda (kolejde okumama rağmen) şoklardan şoka koşmuştum. Okulda kahvaltıda insanlar sütüne şeker atıyor diye. Ben nesquik çocuğuydumArya ve absolut elitlikleriyle ezdi bizi
Elit eliti çekiyorAynen ya, sadece kendileri değil çevreleri de elit baksana
Senin gurbetçilik ne zaman bitti? Ben anlamıyorum nerde yaşadığını net değilsinElit eliti çekiyor
Ne eliti ya bildiğin gurbetçi tayfayız işte
Iste bugun geldigi nokta da avokadosuz eve ev dememek.Ya sorma ortaokulda (kolejde okumama rağmen) şoklardan şoka koşmuştum. Okulda kahvaltıda insanlar sütüne şeker atıyor diye. Ben nesquik çocuğuydum
Muskatin ne oldugunu biliyoruz, besamel sosta kullanildigini duymamistik. Ben en azindan.
Ben avakadoyla kızım 1 yaşına gelince tanıştımIste bugun geldigi nokta da avokadosuz eve ev dememek.
Vay arkadas ya elitlik boyle bir sey
Ben de sevmem yabanım, ruhumuz fakir demek kiBen avakadoyla kızım 1 yaşına gelince tanıştımhiçte sevemedim kendisini, elit olmadığım için zaar hitap etmedi bana
Bigün almışım elime beyzbol sopamı, çete gtü tekmeliyorum, giyinmişim yine jilet.Eki Görüntüle 2621638
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?