- 18 Ekim 2018
- 8.196
- 33.972
- 548
Geçim sıkıntısı, işten çıkarma, rahatlıkla hastaneye markete gidememe vs hariç bunları bir kenara bırakırsak insanlar evde kendi kendine vakit geçiremediğini, dışarıya bağımlı olduğunu görmüş oldu. Yine başında çocukları olan aileleri de hariç tutuyorum.Etkisi olmuş olabilir. Biz zaten Türkiye’de yaşayan insanlar olarak son birkaç senedir artan bir kaygı seviyesiyle baş etmeye çalışıyoruz. Darbesiydi, bombasıydı, savaşıydı derken bir de bu çıktı şimdi. Ekonomi desen tepetakla gidiyor. Şu ortamda hiçbirimizin psikolojisi normal değil. Şimdi de evde kalmaya çalışıyoruz. İyice sıyırdık.
Yalniz benim malfoy daha güzeldiHasta olanlara geçmiş olsun.
İyi olanlar da kendilerine mukayyet olsun.
Bu sanat eseri tüm gönül dostlarına gelsin
Eki Görüntüle 2621635
Ben yemek yapmaya gidiyorum, aksiyon olursa haber edin.
Yoo kullanılıyor yani bizde kullanılır. Ama öyle diyince biz pek türk mutfağı örneği olmuyoruzBende yaptim! Lazanya! Simdi firinda pisiyor. Evide temizledim. Bügün hamarat hatun oldum
Ve birsey soracagim. Türk tariflerinde, besamel sosu için, niye muskat rendesi kullanilmiyor? Bu pek Türk mutfaginda yaygin degil mi? Pahali mi? Yani benim nezdimde besamel sosa en çok tat veren muskat rendesidir.
Hasta olanlara geçmiş olsun.
İyi olanlar da kendilerine mukayyet olsun.
Bu sanat eseri tüm gönül dostlarına gelsin
Eki Görüntüle 2621635
Hiç duymadım beşamel sosta muskatBende yaptim! Lazanya! Simdi firinda pisiyor. Evide temizledim. Bügün hamarat hatun oldum
Ve birsey soracagim. Türk tariflerinde, besamel sosu için, niye muskat rendesi kullanilmiyor? Bu pek Türk mutfaginda yaygin degil mi? Pahali mi? Yani benim nezdimde besamel sosa en çok tat veren muskat rendesidir.
Evde kendi kendine nereye kadar zaman geçirebilirsin ki ama? Bizim gibi apartman hayatı yaşayan insanlar zaten biyolojilerine ters bir süreç yaşıyorlar. Bahçeli bir evim olsa, çiftlik gibi bir yerde yaşasam ben de aylarca şikayet etmeden kalırım evde ne olacak ki? Dışarıya bağımlılık değil de, insan sosyal bir canlı en nihayetinde, birbirimize ihtiyacımız var. İki farklı yüz görmeye, farklı ses duymaya ihtiyacımız var. Ailemizi, arkadaşlarımızı görmeye ihtiyacımız var. Çok zor, kafese kapatılmış hayvanlar gibiyiz işte şimdi biz de.Geçim sıkıntısı, işten çıkarma, rahatlıkla hastaneye markete gidememe vs hariç bunları bir kenara bırakırsak insanlar evde kendi kendine vakit geçiremediğini, dışarıya bağımlı olduğunu görmüş oldu. Yine başında çocukları olan aileleri de hariç tutuyorum.
Yalniz benim malfoy daha güzeldi
Kiz 2017 tarihli kagitlar sende ne ariyor halen?
Ben beşamel sosa muskat katıldığını ilk senden duyuyorum.Bende yaptim! Lazanya! Simdi firinda pisiyor. Evide temizledim. Bügün hamarat hatun oldum
Bende yaptim! Lazanya! Simdi firinda pisiyor. Evide temizledim. Bügün hamarat hatun oldum
Yoo kullanılıyor yani bizde kullanılır. Ama öyle diyince biz pek türk mutfağı örneği olmuyoruz
Tam anlatamadım işte. Sosyalleşme vs şeklinde değil de insanlar kendi başına vakit geçirmeyi bilmiyor. İnsanların hobisi yok, tek bildikleri dışarı çıkıp cafede arkadaşlarla oturmak olanlar var.Evde kendi kendine nereye kadar zaman geçirebilirsin ki ama? Bizim gibi apartman hayatı yaşayan insanlar zaten biyolojilerine ters bir süreç yaşıyorlar. Bahçeli bir evim olsa, çiftlik gibi bir yerde yaşasam ben de aylarca şikayet etmeden kalırım evde ne olacak ki? Dışarıya bağımlılık değil de, insan sosyal bir canlı en nihayetinde, birbirimize ihtiyacımız var. İki farklı yüz görmeye, farklı ses duymaya ihtiyacımız var. Ailemizi, arkadaşlarımızı görmeye ihtiyacımız var. Çok zor, kafese kapatılmış hayvanlar gibiyiz işte şimdi biz de.
Bizim evde beşamel sos bile kullanılmıyor
Ben herkes kullanıyor sanıyordum. Çevremde de kullanmayan duymadım yaniBirçok besamel sos tariflerinde, nette sadece tuz ile kara biber atiyorlar. O sekilde tadi olmuyor bence.
Ben herkes kullanıyor sanıyordum. Çevremde de kullanmayan duymadım yani
Besamelsiz lazanyami olur?
Ben de çevremde kullanan duymadım, hadi bakalım napıcaz, çevre savaşııı ahhahafs
Şaka bir yana cidden ben ilk kez arya'dan duydum muskat kullanmayı beşamel sosta. Netteki hiçbir tarifte de karşıma çıkmadı
Görüyor ve artırıyorum, bizim evde lazanya bile yapılmıyor
Vay arkadaş o kadar italyada kaldık cahil dönmüşüz.Birçok besamel sos tariflerinde, nette sadece tuz ile kara biber atiyorlar. O sekilde tadi olmuyor bence.
Şırdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?