- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ben avakadoyla kızım 1 yaşına gelince tanıştımhiçte sevemedim kendisini, elit olmadığım için zaar hitap etmedi bana
Ben hep gurbetteyimSenin gurbetçilik ne zaman bitti? Ben anlamıyorum nerde yaşadığını net değilsin
Elit olunca yalnız kalıyorsun ama avokadom yüzünden terk edildiğini unutmaIste bugun geldigi nokta da avokadosuz eve ev dememek.
Vay arkadas ya elitlik boyle bir sey
Sen bu oyunu satın mı aldın?
Ben bu yeni nesil oyun işlerinden hiç anlamıyorum, hala age of empires oynayan insanım.
Dün baktım steam'de ama çeşitleri vardı kafam karıştı.
Gta vice city'de muştayla insan pataklayan ben teknolojiyle beraber babaanne moduna geçmişim haberim yok.
Ben de sevmem yabanım, ruhumuz fakir demek ki
Ben de sevmem. Ne avokadosu allah aşkına. Türkiye gibi her türlü meyvenin sebzenin kaynağı cennet gibi yerde yaşıyoruz. Allahın gurbetçileri gelmiş İthal ettikleri meyvelerle bize hava atıyolar. Bizi gısganıyooolaaaaBen de sevmem yabanım, ruhumuz fakir demek ki
Sitesinde satın alma talimatları vardır canım benim, adam aldı ben ısrar edince.
Vaktinde crack filan da indirdik nasıl olsa e-sporcu değilim kendi çapımda takılıyorum öyle diye. Beleşçiyiz az.
Sevmiyurum zorla mıOlm avokado sevilmez mi?
Bak cevizle sarımsakla yapılır ayrı güzel olur, limon zeytinyağı maydanozla ayrı yapılır güzel olur, sarımsaklı yoğurtla yapılır o da güzel olur, narlı salatasını yaparsın üzerine peynir o da güzel olur. Yani Yaban, o kadar göbekten zeytinler yiyonuz, olmadı bu.
Ben daha ziyade "ne diyor bu değişik" bakışları atıyorum. Asıl mis gibi güzelim meyveler varken avokadoyu meyve hatta öğün niyetine yersem bedenime ihanet ederimPeki birileri avokadodan bahsedince suçluluk duyuyor musun?
Ben avokado görünce şu hayatta bir şeyleri eksik yapıyor gibi hissediyorum. Bedenime ihanet ediyormuşum gibi geliyor.
Bitsin artık şu avokado terörü
Birde ekmeğin üzerine sürüyorlar onu özenle, arkadaşım ekmeğin üzerine Nutella sürülür, bal kaymak sürülür benim bildiğimBen daha ziyade "ne diyor bu değişik" bakışları atıyorum. Asıl mis gibi güzelim meyveler varken avokadoyu meyve hatta öğün niyetine yerden bedenime ihanet ederim
Ben daha ziyade "ne diyor bu değişik" bakışları atıyorum. Asıl mis gibi güzelim meyveler varken avokadoyu meyve hatta öğün niyetine yerden bedenime ihanet ederim
Pff ekmeğin üzerine avokado sürmek nedir ya, yeni nesil sağlıklı yaşam şeysi.Birde ekmeğin üzerine sürüyorlar onu özenle, arkadaşım ekmeğin üzerine Nutella sürülür, bal kaymak sürülür benim bildiğimmis gibi yenilecek şeyler varken neden avakado
Ben de dün neyin ne olduğunu çözemeyince beleşçiliğe yöneldim ama onu da beceremedim
Eskiden format atardım bilgisayara, her şeyi baştan kurardım. Şimdi oyun bile kuramıyorum.
Bisiklete binmek gibi değilmiş bu işler unutuluyormuş
Ben daha ziyade "ne diyor bu değişik" bakışları atıyorum. Asıl mis gibi güzelim meyveler varken avokadoyu meyve hatta öğün niyetine yersem bedenime ihanet ederim
Canımsın. Allah avokacuların şerrinden korusun seni.O zaman bu şiyirimi sana armağan ediyorum;
Avokado sevmiyorum dedi,
Durdum...
Baktım...
Bir daha sevdim.
(Noktalama işaretlerimi görmezden gelebilirsiniz. O konuda her zaman cortlarım)
Ben de sevmem. Ne avokadosu allah aşkına. Türkiye gibi her türlü meyvenin sebzenin kaynağı cennet gibi yerde yaşıyoruz. Allahın gurbetçileri gelmiş İthal ettikleri meyvelerle bize hava atıyolar. Bizi gısganıyooolaaaa
Enginarı aramam, özellikle gidip yemem. Yemekte varsa aç kalmamak için yerim. Avokadoyu yememek için aç kalabilirimSen zaten enginarı da sevmiyordun. Ağzının dadı yok dadı. Hep patlıcan yemekten bozulmuş.
5harfliler, bantmag, evrim ağacı, the magger, artfull living, Play tuşu... Bu kafayla sadece bunlar aklıma geldi ama güzel bir şey görürsem de yazarım.Twitter açtım ben. Takip edebileceğim güzel haber, gündem, sanat sayfaları bilen var mı?
Aldığımız da var arada mesela rayman'i aldımdı cdciden. (Muhtemelen copy cdydi 2000-2001 filanAdam orijinalden çoğaltıp çoğaltıp satıyordu ) O zamanlar kafam basmıyordu, sonradan dedim "Kendi kendime takılıyorum, e sporcu değilim, video vb çekmiyorum kullanmıyorum, kendi küçük kaçamağımı yapabilirim deli gibi para öde dur öde dur bu da can. Kimi sadece denemelik kalıyor bakıyorum siliyorum oynayasım gelmiyor. Böyle ehlaksızlıklarım olduğu doğrudur. Bir iki oyun crackle oynadım-oynuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?