Canımsın. Allah avokacuların şerrinden korusun seni.
Gurbetçiler için demiştim ben onu ammaa neyseİthal değil cnm burada yetişiyor. Göbeğindeyiz. Türkiyede Antalya bölgesi Alanya-Gazipaşa tropikal meyve yetiştiriciliği denilen bişiy var. Ülkemiz toprak ve iklimine uyumlu, yerel. Siz yeni keşfediyösünüz ama benim çocukluğum avokadoynan papayaynan mangoynan geçti.
Hey gidi cdciler.
Hemşo filminin yarısını ekranın yarısında adamın ayağıyla izlemiştik zamanında. Çünkü mal sinemada çekim yapmış ve sanırım yorulup ayağını uzatmış. Film de sarmış demek ki, keyfine diyecek yoktu
Ben biri oynarken izlemeyi daha çok seviyorum aslında. Özellikle zombili, canavarlı oyunları. Kendim oynarken çok heyecan yapıp oynayamıyorum :)
Ama bu paylaştığın oyunun tanıtımlarını izledim çok minnoş geldi. Tekrar deneyeceğim bakalım.
Ben de oyun izlemeyi çok severim. Eşimle genel olarak adventure, RPG, açık dünyalı oyunlara hastayız. Witcher, Skyrim, Asassian Creed, Fallout gibi oyunları izlemek feci zevkli. Hikâye sağlam olacak, fantastik olacak. Bayılırım. Bir yerde GTA demişsin, hiç ısınamadım oyunlardan biri. Yıllar önce sadece ilkini oynadım, en büyük zevkim kaldırımda vatandaş ezmekti.Hey gidi cdciler.
Hemşo filminin yarısını ekranın yarısında adamın ayağıyla izlemiştik zamanında. Çünkü mal sinemada çekim yapmış ve sanırım yorulup ayağını uzatmış. Film de sarmış demek ki, keyfine diyecek yoktu
Ben biri oynarken izlemeyi daha çok seviyorum aslında. Özellikle zombili, canavarlı oyunları. Kendim oynarken çok heyecan yapıp oynayamıyorum :)
Ama bu paylaştığın oyunun tanıtımlarını izledim çok minnoş geldi. Tekrar deneyeceğim bakalım.
Gurbetçiler için demiştim ben onu ammaa neyse
Teşekkürler takibe aldım5harfliler, bantmag, evrim ağacı, the magger, artfull living, Play tuşu... Bu kafayla sadece bunlar aklıma geldi ama güzel bir şey görürsem de yazarım.
Pff ekmeğin üzerine avokado sürmek nedir ya, yeni nesil sağlıklı yaşam şeysi.
Hadi Nutella da sürme tamam sağlıksız, illa bir şey süreceksen tereyağ sür, olmadı salça sür. Biz ekmeğe elma portakal sürüyor muyuz?
Hastayım, yatıyorum, şefkate ihtiyacım var Vander. Sen napıyon?Ne ettınız
Salçalı ekmek gerçeği bizim ülkeye özgü bir gelenek sanırım. Pişirmek mi?Umarim o ekmegi ardindan firina veriyorsun. Yoksa kusra bakma söööyle bakarim
Ders birazdan yine dersHastayım, yatıyorum, şefkate ihtiyacım var Vander. Sen napıyon?
Çocukları uyuttum. Eşim diyor ki banyo yapmadan yatsınlar. İçim elvermiyor keçi gibi kokuşuk uyumalarına. Neyse yıkadık veletlerimizi. Yıkamasak iyiymiş ama, başım dönmeye başladı.
Bugün Red Dragon'u izledim. Hannibal Lecter'lı. Eski filmlere dönüş havamdayım. Rear Window çekiyor canım, yarın ona bakacağım. Şimdi Rookie'nin son bölümünü izleyip sızacağım. Öpüyorum hepinizi sosyal mesafeden.
Salçalı ekmek gerçeği bizim ülkeye özgü bir gelenek sanırım. Pişirmek mi?Pratik olsun diye uydurulan bir çocuk oyalama öğünü o. Kim ciddiye alıp pişirecek?
İşte salçalı ekmek bilmeyen ama muskatlı beşamel yapan Avrupa zihniyetiUmarim o ekmegi ardindan firina veriyorsun. Yoksa kusra bakma söööyle bakarim
Ben de oyun izlemeyi çok severim. Eşimle genel olarak adventure, RPG, açık dünyalı oyunlara hastayız. Witcher, Skyrim, Asassian Creed, Fallout gibi oyunları izlemek feci zevkli. Hikâye sağlam olacak, fantastik olacak. Bayılırım. Bir yerde GTA demişsin, hiç ısınamadım oyunlardan biri. Yıllar önce sadece ilkini oynadım, en büyük zevkim kaldırımda vatandaş ezmekti.
Ahaha, ben de kaldırımda kıvırtarak yürüyenleri tampona yapıştırıp, paralarını alıyordum.Ben de kızları arabamla gezdirirdim.
2-3 farklı yerde sevgilim vardı, birinden birine birinden birine. Bi de striptiz kulübe girer kucak dansı yaptırır dururdum.
Ben hiç salçalı ekmek yemedimHıh ithal didin, ithal diil didim ben de. Bilmiyosun. En elit benim, ben küçüklüğümde salçalı ekmek diye ağlamazdım mango reçeli diye ağlardım.
İşte salçalı ekmek bilmeyen ama muskatlı beşamel yapan Avrupa zihniyeti
Hastayım, yatıyorum, şefkate ihtiyacım var Vander. Sen napıyon?
Çocukları uyuttum. Eşim diyor ki banyo yapmadan yatsınlar. İçim elvermiyor keçi gibi kokuşuk uyumalarına. Neyse yıkadık veletlerimizi. Yıkamasak iyiymiş ama, başım dönmeye başladı.
Bugün Red Dragon'u izledim. Hannibal Lecter'lı. Eski filmlere dönüş havamdayım. Rear Window çekiyor canım, yarın ona bakacağım. Şimdi Rookie'nin son bölümünü izleyip sızacağım. Öpüyorum hepinizi sosyal mesafeden.
Salçalı ekmek gerçeği bizim ülkeye özgü bir gelenek sanırım. Pişirmek mi?Pratik olsun diye uydurulan bir çocuk oyalama öğünü o. Kim ciddiye alıp pişirecek?
Ekşi mi? Sen tabi hiç Çanakkale salçası da yememişsindir.Dalga geçme kiz! Salça pisirmeden eksi tad veriyor. Insan bir firina atar ne bilim bir tost yapar. Öyle yer mi uleyyn?
Ayirten o sekilde harika pizzalar yapiyorum ben ekmek ile. Tarif isteyenlere verebilirim. Cünkü hamarat bir kadin olmak böyle birseydir, tarif dagitmaktir
Ekşi mi? Sen tabi hiç Çanakkale salçası da yememişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?