Coronasavar

Gurbetçiler için demiştim ben onu ammaa neyse

Güzel oyun bu ben sevdim. Sabah beri 3 bölüm geçtim, şimdi kedi metrosunda kaldım onu oynayacağım geceye. Kediler var her yerde metroları çeken dev kediler, oyunu oynarken gözümden kalpler fışkırıyor. Bu bölümde Sfenks heykeline benzeyen bir kedi beni çalıştırıyor, kuyum dükkanı var, benim mallarıma kondu. Ben de onun huyuna gidiyorum şimdilik, çetedenmiş gibi giyindim kedi kulakları taktım filan. Sonra totosuna tekmeyi basacağım.
Oyna sen de stres filan kalmaz. Ben de izlenilmeyi severim, eşimi tutarım arada "İzle" diye. Sabah izletiyordum, bir bölümde takıldım bir yeri atlayamıyorum yüz kere aynı yerde düştüm "Yine düşçek düştü düştü ehe mal değneği" filan dedi, "Git" dedim, ağzına vurasolduydum.

Ben de oyun izlemeyi çok severim. Eşimle genel olarak adventure, RPG, açık dünyalı oyunlara hastayız. Witcher, Skyrim, Asassian Creed, Fallout gibi oyunları izlemek feci zevkli. Hikâye sağlam olacak, fantastik olacak. Bayılırım. Bir yerde GTA demişsin, hiç ısınamadım oyunlardan biri. Yıllar önce sadece ilkini oynadım, en büyük zevkim kaldırımda vatandaş ezmekti.

Son düzenleme:

Umarim o ekmegi ardindan firina veriyorsun. Yoksa kusra bakma söööyle bakarim

Hastayım, yatıyorum, şefkate ihtiyacım var Vander. Sen napıyon?

Çocukları uyuttum. Eşim diyor ki banyo yapmadan yatsınlar. İçim elvermiyor keçi gibi kokuşuk uyumalarına. Neyse yıkadık veletlerimizi. Yıkamasak iyiymiş ama, başım dönmeye başladı.

Bugün Red Dragon'u izledim. Hannibal Lecter'lı. Eski filmlere dönüş havamdayım. Rear Window çekiyor canım, yarın ona bakacağım. Şimdi Rookie'nin son bölümünü izleyip sızacağım. Öpüyorum hepinizi sosyal mesafeden.

Umarim o ekmegi ardindan firina veriyorsun. Yoksa kusra bakma söööyle bakarim
Salçalı ekmek gerçeği bizim ülkeye özgü bir gelenek sanırım. Pişirmek mi? Pratik olsun diye uydurulan bir çocuk oyalama öğünü o. Kim ciddiye alıp pişirecek?

Ders birazdan yine ders

Ben de kızları arabamla gezdirirdim.
2-3 farklı yerde sevgilim vardı, birinden birine birinden birine. Bi de striptiz kulübe girer kucak dansı yaptırır dururdum.

İşte salçalı ekmek bilmeyen ama muskatlı beşamel yapan Avrupa zihniyeti

Dalga geçme kiz! Salça pisirmeden eksi tad veriyor. Insan bir firina atar ne bilim bir tost yapar. Öyle yer mi uleyyn?

Ayirten o sekilde harika pizzalar yapiyorum ben ekmek ile. Tarif isteyenlere verebilirim. Cünkü hamarat bir kadin olmak böyle birseydir, tarif dagitmaktir

Geçmis olsun Lorethçim. Umarim çabuk toparlanirsin. Kendine iyi bak ve daha dogrusu baktirt esine.

Ekşi mi? Sen tabi hiç Çanakkale salçası da yememişsindir.

La siz nerelisiniz ya
Gangsta antalyalı daaaa öğrendik onu ya sırf
Zeytin için egeli olmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…