Güzel oyun bu ben sevdim. Sabah beri 3 bölüm geçtim, şimdi kedi metrosunda kaldım onu oynayacağım geceye. Kediler var her yerde metroları çeken dev kediler, oyunu oynarken gözümden kalpler fışkırıyor. Bu bölümde Sfenks heykeline benzeyen bir kedi beni çalıştırıyor, kuyum dükkanı var, benim mallarıma kondu. Ben de onun huyuna gidiyorum şimdilik, çetedenmiş gibi giyindim kedi kulakları taktım filan. Sonra totosuna tekmeyi basacağım.
Oyna sen de stres filan kalmaz. Ben de izlenilmeyi severim, eşimi tutarım arada "İzle" diye. Sabah izletiyordum, bir bölümde takıldım bir yeri atlayamıyorum yüz kere aynı yerde düştüm "Yine düşçek düştü düştü ehe mal değneği" filan dedi, "Git" dedim, ağzına vurasolduydum.
Ben de oyun izlemeyi çok severim. Eşimle genel atak adventure, RPG, açık dünyalı oyunlara hastayız. Witcher, Skyrim, Asassian Creed, Fallout gibi oyunları izlemek feci zevkli. Hikâye sağlam olacak, fantastik olacak. Bayılırım. Bir yerde GTA demişsin, hiç ısınamadım oyunlardan biri. Yıllar önce sadece ilkini oynadım, en büyük zevkim kaldırımda vatandaş ezmekti.
Mmm bir lezzetli oluyor ev yapımıCannakkale salçasi mi?
Dalga geçmiyorum ya, salçalı ekmek bayağı geleneksel bir şey olduDalga geçme kiz! Salça pisirmeden eksi tad veriyor. Insan bir firina atar ne bilim bir tost yapar. Öyle yer mi uleyyn?
Dalga geçmiyorum ya, salçalı ekmek bayağı geleneksel bir şey olduBizim yaşlarımızda kime sorsan bilir salçalı ekmeği. Absolut bilmeyebilir o da Avrupalı elit sonuçta
Ben de biliyorum cicimm hıh ve hohDalga geçmiyorum ya, salçalı ekmek bayağı geleneksel bir şey olduBizim yaşlarımızda kime sorsan bilir salçalı ekmeği. Absolut bilmeyebilir o da Avrupalı elit sonuçta
Ahahfha
Aferin kız. Sen de o kadar küçük değilsin ama zatenBen de biliyorum cicimm hıh ve hoh
Stroopwafel desen bilir ama
Ben çocukken yemezdim, ekmek arası helva ya da sagra çikolatasıydı benim sokak öğünümAhahfha
Ben bu yaşımda hala yerim salçalı ekmek.
Tabii ben fakirim.
Aferin kız. Sen de o kadar küçük değilsin ama zaten
Dalga geçmiyorum ya, salçalı ekmek bayağı geleneksel bir şey olduBizim yaşlarımızda kime sorsan bilir salçalı ekmeği. Absolut bilmeyebilir o da Avrupalı elit sonuçta
Ama hiç yemedım hahahahah annem asla yedırmezdiAhahfha
Ben bu yaşımda hala yerim salçalı ekmek.
Tabii ben fakirim.
Aferin kız. Sen de o kadar küçük değilsin ama zaten
Bir gün Ispanak pişirdim akşam yemeğine, üstüne de yoğurt koydum. Finlandıyalı arkadaşım garip garip bakıyor. Neden kahvaltıyı yemeğin üstüne döktün dedi.Sanirim bu ketçapli makarnaya benziyor. Onuda sadece Türkiyede gördüm.
Bügün hem hamarat, hem elitmisim
Tadelle'nin tüp şeklnde olanları vardı, ağzımıza sıkardık direktBen çocukken yemezdim, ekmek arası helva ya da sagra çikolatasıydı benim sokak öğünümŞimdi arada güzel salça bulursam kahvaltılarda affetmiyorum.
Hangi şartlarda yapıldığı belli olmayan pis meybuzlar vardı bi deTadelle'nin tüp şeklnde olanları vardı, ağzımıza sıkardık direkt
Stroopwafel desen bilir ama
AhahdhaBen de yemedim hiç. Leblebi tozu da yemedimNeverOne
Off bizim de ne olduğumuz belli değil valla. Beşamel sos da yapmıyoruz, salçalı ekmek de yemiyoruz. Elit miyiz değil miyiz belli değil.
Hollanda'da da öğle tatilinde yemekte süt içiyorlardı. 65 yaşında prof öğle yemeğinde karton kutudan süt hüpletiyor.Bir gün Ispanak pişirdim akşam yemeğine, üstüne de yoğurt koydum. Finlandıyalı arkadaşım garip garip bakıyor. Neden kahvaltıyı yemeğin üstüne döktün dedi.Nasıl yani dedim. Yoğurt kahvaltıda yenir dedi. Kızım yürü git dedim bu böyle yenir. Kendi milletimin icat ettiği şeyin nasıl yenildiğini sizden öğrenecek değiliz
Bir gün Ispanak pişirdim akşam yemeğine, üstüne de yoğurt koydum. Finlandıyalı arkadaşım garip garip bakıyor. Neden kahvaltıyı yemeğin üstüne döktün dedi.Nasıl yani dedim. Yoğurt kahvaltıda yenir dedi. Kızım yürü git dedim bu böyle yenir. Kendi milletimin icat ettiği şeyin nasıl yenildiğini sizden öğrenecek değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?