Coronasavar

Off çok heveslendim. Başaracağım inş indirip kurmayı

Gta'da benim de en büyük zevkim milleti pataklamaktı. Görevleri yapasım gelmiyordu hiç. Vice city güzeldi bence. San andreas'ı hiç sevmemiştim.

Bahsettiğin oyunları hiç bilmiyorum :)
Çoook eski bir sevgilim çılgınca oyun oynardı. Onu izlerdim hep. İnanılmaz eğlenirdim. Hatırladıklarım Metro 2033, Stalker, Assasian's Creed, Resident Evil, diğerlerini unutmuşum bile.
Arada Worms oynarken falan eşlik ederdim ben asdfgh Gerçi onu uzun yıllar oynadım. Canım çekti şu anda da.

Şimdi fazla aksiyona mecalim mi kalmıyor nedir, sevgilim de pek ilgili değil oyunlara Sadece age of empires oynuyoruz sürekli, düşmana yürüyoruz beraber. Rakip olduğumuzda yenilince çirkinleşiyorum çünkü ben

Dalga geçme kiz! Salça pisirmeden eksi tad veriyor. Insan bir firina atar ne bilim bir tost yapar. Öyle yer mi uleyyn?
Dalga geçmiyorum ya, salçalı ekmek bayağı geleneksel bir şey oldu Bizim yaşlarımızda kime sorsan bilir salçalı ekmeği. Absolut bilmeyebilir o da Avrupalı elit sonuçta

Dalga geçmiyorum ya, salçalı ekmek bayağı geleneksel bir şey oldu Bizim yaşlarımızda kime sorsan bilir salçalı ekmeği. Absolut bilmeyebilir o da Avrupalı elit sonuçta

Sanirim bu ketçapli makarnaya benziyor. Onuda sadece Türkiyede gördüm.

Bügün hem hamarat, hem elitmisim

Ben de yemedim hiç. Leblebi tozu da yemedim NeverOne
Off bizim de ne olduğumuz belli değil valla. Beşamel sos da yapmıyoruz, salçalı ekmek de yemiyoruz. Elit miyiz değil miyiz belli değil.

Sanirim bu ketçapli makarnaya benziyor. Onuda sadece Türkiyede gördüm.

Bügün hem hamarat, hem elitmisim
Bir gün Ispanak pişirdim akşam yemeğine, üstüne de yoğurt koydum. Finlandıyalı arkadaşım garip garip bakıyor. Neden kahvaltıyı yemeğin üstüne döktün dedi. Nasıl yani dedim. Yoğurt kahvaltıda yenir dedi. Kızım yürü git dedim bu böyle yenir. Kendi milletimin icat ettiği şeyin nasıl yenildiğini sizden öğrenecek değiliz

Ben de yemedim hiç. Leblebi tozu da yemedim NeverOne
Off bizim de ne olduğumuz belli değil valla. Beşamel sos da yapmıyoruz, salçalı ekmek de yemiyoruz. Elit miyiz değil miyiz belli değil.
Ahahdha

Hollanda'da da öğle tatilinde yemekte süt içiyorlardı. 65 yaşında prof öğle yemeğinde karton kutudan süt hüpletiyor.

Evet Türk mutfagin harikalarindan bir digeri ise ayran. Baska bir milletten olsam bu zevkten mahrum kalacaktim, inanilmaz. Hele annemin kendi yaptigi yogurdu ile mis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…