Havana koyup eziyosun işteLeblebiyi yedim de, tozunu napiyosunuz siz?
Hollanda icaatlari ile gelme kiz, milli duygularim ile oynuyor
Bunu biliyormusun? Buda kalori bombasi, fazla alamiyorum ama feci lezzetli
Eki Görüntüle 2621697
Havana koyup eziyosun işteToz şeker koyup afiyetle yiyosun. Hazır ezilmişi satılırdı öyle bakkallarda. Şöyle
Eki Görüntüle 2621699
Kurabiyesi var bir de bunun, o da harika bir şey. Talkan kurabiyesi mi ne adı.
Ayranı yabancılar sevmiyor yaa, yani benim denettiğim arkadaşlarım genelde sevmemişti. Alışkanlık meselesi sanırım. Bize güzel geliyor tuzlu tuzlu. Kebapla falan da tüketiyoruz baya ama mesela normalde kırmızı et ile yoğurt tüketmek zararlıymış.Evet Türk mutfagin harikalarindan bir digeri ise ayran. Baska bir milletten olsam bu zevkten mahrum kalacaktim, inanilmaz. Hele annemin kendi yaptigi yogurdu ile mis oluyor.
Havana koyup eziyosun işteToz şeker koyup afiyetle yiyosun. Hazır ezilmişi satılırdı öyle bakkallarda. Şöyle
Eki Görüntüle 2621699
Kurabiyesi var bir de bunun, o da harika bir şey. Talkan kurabiyesi mi ne adı.
Allah seni, bildiğin şekerli leblebi ezmesi oKız ben o kurabiyeden çok alıp yedim bu sene. Ben onu hep tahinli sanıyordum. Hatta sevgilime tahinli mükemmel falan diye övdüm de "tahin sevmiyorum" deyip yememişti
Ayranı yabancılar sevmiyor yaa, yani benim denettiğim arkadaşlarım genelde sevmemişti. Alışkanlık meselesi sanırım. Bize güzel geliyor tuzlu tuzlu. Kebapla falan da tüketiyoruz baya ama mesela normalde kırmızı et ile yoğurt tüketmek zararlıymış.
Yok denemedim bunu.Hollanda icaatlari ile gelme kiz, milli duygularim ile oynuyor
Bunu biliyormusun? Buda kalori bombasi, fazla alamiyorum ama feci lezzetli
Eki Görüntüle 2621697
Allah seni, bildiğin şekerli leblebi ezmesi o
Ya işte yoğurdu genelde kahvaltılık ya da ara öğün gibi tükettikleri için öyle alışmışlar bence. Genelde tatlı tüketiyorlar yoğurdu. Krema kıvamında, şekerli ya da meyveli vs.Evet, burdaki Belçikali arkadaslarimda sevmedi, bende nasil ya? sizde damak zevkimi yokfelan oluyordum.
Yani cidden aliskanlik olabilir. Feci kötü bir içecek olabilir bizim haberimiz olmadan
Hiç merak etme yabancım, avokadoculara geçit yok.Lyanna Mormont NeverOne canlarım varlığınız kendimi evimde hissettirdi bana yoksa bu elit hatunlar yanında ezilip gidecektim. Ben Idrakyollariiltihabi da bizdendir diye düşünüyorum. Leblebi tozu, meybuz salçalı ekmek, tüp saralle bilmeyenlerde çocukluk yaşadım demesin
Bugün herkes bir aydınlanma yaşıyor. Ben muskatlı beşamel, arya salçalı ekmek sen leblebi kurabiyesiKimse de tahinli bu dememişti ama neremden uydurdum da buna inandım bilmiyorum. Şoktayım şu an
Bugün herkes bir aydınlanma yaşıyor. Ben muskatlı beşamel, arya salçalı ekmek sen leblebi kurabiyesi
Bende tekne falan deyince seni elit sandıydım ama yanılmışım halis muhlis yurdum insanı çıktınHiç merak etme yabancım, avokadoculara geçit yok.
Ekmek üstüne avokado sürmek neymiş.
O şey gayrimenkul zengini, sucuklu yumurtaya ekmek banan zenginlerden oBende tekne falan deyince seni elit sandıydım ama yanılmışım halis muhlis yurdum insanı çıktın
Evet avakadoculara gecit yok.
Bende tekne falan deyince seni elit sandıydım ama yanılmışım halis muhlis yurdum insanı çıktın
Evet avakadoculara gecit yok.
Teknemiz var diye halktan kopuk muyuz arkadaşO şey gayrimenkul zengini, sucuklu yumurtaya ekmek banan zenginlerden o
Biliyorum o kadarını yaDalga geçmiyorum ya, salçalı ekmek bayağı geleneksel bir şey olduBizim yaşlarımızda kime sorsan bilir salçalı ekmeği. Absolut bilmeyebilir o da Avrupalı elit sonuçta
Teknemiz var diye halktan kopuk muyuz arkadaşHalk çocuğuyum ben de sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?