Coronasavar

Leblebiyi yedim de, tozunu napiyosunuz siz?

Hollanda icaatlari ile gelme kiz, milli duygularim ile oynuyor

Bunu biliyormusun? Buda kalori bombasi, fazla alamiyorum ama feci lezzetli

Eki Görüntüle 2621697
Havana koyup eziyosun işte Toz şeker koyup afiyetle yiyosun. Hazır ezilmişi satılırdı öyle bakkallarda. Şöyle

Kurabiyesi var bir de bunun, o da harika bir şey. Talkan kurabiyesi mi ne adı.

Evet Türk mutfagin harikalarindan bir digeri ise ayran. Baska bir milletten olsam bu zevkten mahrum kalacaktim, inanilmaz. Hele annemin kendi yaptigi yogurdu ile mis oluyor.
Ayranı yabancılar sevmiyor yaa, yani benim denettiğim arkadaşlarım genelde sevmemişti. Alışkanlık meselesi sanırım. Bize güzel geliyor tuzlu tuzlu. Kebapla falan da tüketiyoruz baya ama mesela normalde kırmızı et ile yoğurt tüketmek zararlıymış.

Kız ben o kurabiyeden çok alıp yedim bu sene. Ben onu hep tahinli sanıyordum. Hatta sevgilime tahinli mükemmel falan diye övdüm de "tahin sevmiyorum" deyip yememişti

Lyanna Mormont NeverOne canlarım varlığınız kendimi evimde hissettirdi bana yoksa bu elit hatunlar yanında ezilip gidecektim. Ben Idrakyollariiltihabi da bizdendir diye düşünüyorum. Leblebi tozu, meybuz salçalı ekmek, tüp saralle bilmeyenlerde çocukluk yaşadım demesin

Evet, burdaki Belçikali arkadaslarimda sevmedi, bende nasil ya? sizde damak zevkimi yok felan oluyordum.

Yani cidden aliskanlik olabilir. Feci kötü bir içecek olabilir bizim haberimiz olmadan

Evet, burdaki Belçikali arkadaslarimda sevmedi, bende nasil ya? sizde damak zevkimi yok felan oluyordum.

Yani cidden aliskanlik olabilir. Feci kötü bir içecek olabilir bizim haberimiz olmadan
Ya işte yoğurdu genelde kahvaltılık ya da ara öğün gibi tükettikleri için öyle alışmışlar bence. Genelde tatlı tüketiyorlar yoğurdu. Krema kıvamında, şekerli ya da meyveli vs.

Dalga geçmiyorum ya, salçalı ekmek bayağı geleneksel bir şey oldu Bizim yaşlarımızda kime sorsan bilir salçalı ekmeği. Absolut bilmeyebilir o da Avrupalı elit sonuçta
Biliyorum o kadarını ya Fırattan görmüştüm. Bir de ortasonda salçalı kantin dostuna düşmüştüm.

Leblebi tozunu da biliyorum. Okuldan ilk defa 3. sınıfta falan kaçmıştım arkadaşlarla. Karşı bakkala kaçtık yani kaça kaça. Çünkü leblebi tozu, külahta kremamsı değişik bir şey, iğrenç cipsler falan için

Siteyi Assos mavisine çevirdim, yemin ederim gözlerim rahatladı ya. Ne çirkinmiş öyle pembe pembe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…