Ay o nasıl oluyor benımki de pembeSiteyi Assos mavisine çevirdim, yemin ederim gözlerim rahatladı ya. Ne çirkinmiş öyle pembe pembe.
Tekneyle açılıp muskatsız beşamel sosu yapıyolarmış, salçalı ekmek yiyolarmışTekneyle açılmanızın sebebi halktan kopmak değil mi?
Sayfanın en altında resim fırçası şekli var. Oraya tıklayınca renk seçenekleri çıkıyor.Ay o nasıl oluyor benımki de pembe
Tekneyle açılıp muskatsız beşamel sosu yapıyolarmış, salçalı ekmek yiyolarmış
Tabii, boynunda deniz kabuklu kolye, kolunda şans bilekliği. Elinde yelpazeAyağında şıpıdık terlikler, kafasında hasır şapkayla tekneye kadar salça bidonu mu taşıyormuş yanında
Sayfanın en altında resim fırçası şekli var. Oraya tıklayınca renk seçenekleri çıkıyor.
Alıştığın için belki de bilemiyorum. Mavi sakinleştirir genelde.Lila daha az göz yoruyor bence. Maviye baktım şimdi, far görmüş tavşan gibi kalakaldım.
Ayağında şıpıdık terlikler, kafasında hasır şapkayla tekneye kadar salça bidonu mu taşıyormuş yanında
Ahahfha öyle miymişim haberim yokTabii, boynunda deniz kabuklu kolye, kolunda şans bilekliği. Elinde yelpaze
Tabii, boynunda deniz kabuklu kolye, kolunda şans bilekliği. Elinde yelpaze
Ben senin kebabı tutusundan anladım canim halk çocuğu olduğunuTeknemiz var diye halktan kopuk muyuz arkadaşHalk çocuğuyum ben de sonuçta
Bende çok vahşi buldum. Empati bile yapamadım orada düşünemedim kendimi. Film güzeldi ama öyle başyapıt olacak cinsten de değildi bence. Tam bir netflix filmi yani.Gerim gerim gerilim diyenlere,
The platform
Izleyebilirsiniz.
Son zamanlarda izledigim en ilginç filmdi diyebilirim.
Kurgusunu da başarılı buldum
Dünyanın gerçeğini bir platformla anlatmis
Ama ben yer yer gözlerimi kapadım
Biraz vahşiazıcık daha soft olsaymış keşke.
İzledik biz ama sevemedik. Güzel başlamıştı, ne güzel konuyu işlemişler işte herkese eşit bölüşse herkese yeter vs diye ama devamında m.ka sardıGerim gerim gerilim diyenlere,
The platform
Izleyebilirsiniz.
Son zamanlarda izledigim en ilginç filmdi diyebilirim.
Kurgusunu da başarılı buldum
Dünyanın gerçeğini bir platformla anlatmis
Ama ben yer yer gözlerimi kapadım
Biraz vahşiazıcık daha soft olsaymış keşke.
Ay burda film listesi mi yapılıyor? Ben de böyle bulmacalı kafa karıştırmalı film istiyorum. Var mıdır önerisi olan?
İzlemediysen Shutter IslandAy burda film listesi mi yapılıyor? Ben de böyle bulmacalı kafa karıştırmalı film istiyorum. Var mıdır önerisi olan?
İzlememiştim. Yarın izleyelim uyudu düküm.İzlemediysen Shutter Island
Hofff düküm demeİzlememiştim. Yarın izleyelim uyudu düküm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?