Coronasavar

Kuzum bu hap uyku için, benim bazı dönemler uyku temelli gider gelmez; o dönemlerde mecburi bu kamyon gibi çarpan ilacı kullanırım 20-30 dkya bayıltır ama o yarım saatin içinde önüne eline ne geliyorsa da yedirtir. Kiloluk dondurma atıyorum buzluğa ben hep bulunur, işte bu dönemde o dondurmalar biter. Sonra horul horul yatak; sabahına miden kazınır bir de uyanınca dağları yersin.. Eskiden daha kolaydı hemen veriyordum kiloyu. Yaş aldıkça kilo vermek gayrete tabi oldu.

Şu corona olmasaydı düzenli bisiklete başlamıştım 6 km günlük yapıyordum kursa kadar. İşte, artık evden yapacağım çünkü beni bir noktadan sonra rahatsız ediyor aynadaki halim. Kendimi görmeye alıştığım bi standart var, suratım alır direkt vücudumla beraber kiloyu, böyle bi bazlama gibi olur yüzüm, yuvarlanır iyice. Onu sevmiyorum. Yoksa vücudum oranlı yine idare ediyorum severim ben döner gibi bacakları eteğin altında dolu dolu güzel oluyor. Ama işte yüz öyle değil bende, yüz direkt canımı sıkabilir. :)

Diş macunu, karbonat, çay ağacı yağı falan etki etmiyor mu peki?

Yok kuzum, benim sivilceye meyilli bir cilt. Eskiden akne sorunum vardı zaten baya ciddi boyutta. Şu yaşıma geldim hala çıkar, biraz beslenmem oynasın değişsin çıkar. Şu ara da sıkıntıdan kızartmalara abandım cup cup patates kızartmaları soslar derken nur topu gibi sivilcelerim oldu. Bir de maskeyle dışarı çıktım ya, o maske hizasında hemen terledi suratım (Alerjik bir yapısı da var), diğer çenemde çıkan ikisi geçti de bu İzzet geçmedi. Maya sürdüm rengi açılsın diye, yok annem. Çok kararlı, kendisi ne zaman isterse o zaman gidecek.

Benimkide çok hassastır. Sivilce çok çıkartmaz ama minik minik sivilceden beter şeyler çıkabiliyor bir şeylere tepki göstermek isteyince. Şu an o haldeyim mesela. Ve suratım aşırı beyaz çok rahatsız edici bir görüntüye sahibim

Apartmanın önünde 3 tane kazma mangal yapıyor. Güneşlik kapalıydı, biz de bu duman ve koku nereden geliyor diyoruz. Çardağa güzelce serilmişler, çimenlerin üstüne mangalı da yerleştirmişler. Bu normal bir şey mi yav? Ben mi çıkıntı, geçimsiz, huysuz insan modundayım?

Cok rahatsiz oluyorsan, farkli haplari deneyemezmisin? Yada esine söyle "ben hapi aliyorum, beni durdurt" diye?

Bende iki günde bir tartiliyorum, deliriyorum felan. Artik onuda birakacam. Bu süreçte kilo alacagimi kabul ediyorum. Ama kendimi birakmayacagim. Haftada 2 defa spor ve yine istediklerimi yiyecegim fakat hayvan gibi degil. Yine ölçülü olmaya çalisacagim.

Ondan sonrasi ne olacaksa olsun havasindayim.

Yani sende evet çabala, eger bu seni daha iyi his ettiriyorsa. Ancak çokta fazla takma demek istiyorum.

Ve fotolarda cidden çok güzel duruyorsun. Ve ben bunu çirkin olsan söylemezdim. Ben dürüstüm o konuda, çirkin bir insana "aay ne kaa güzelsin" diyemiyorum. Sadece sessiz kaliyorum

Ara polisi gelsinler.

Bu arada bende uyku ilacı gibi bir şey istiyorum. Reçetesiz alabilir miyim? Alerji haplarım uyku yapıyordu başlarda ama düzenli kullanımda alıştım galiba.
Ya da şu bitkisel sakinleştiricinin hapını mı alsam.

Biz burda güya avrupanin göbegindeyiz, karsi apartmanda adam mangal yapti dün, balkonundan.

Hii bak elit Aryada mangal kokusuna maruz kaldi

Sizdeki barbeküdür, bbq
Fakirinki mangal, zengininki barbekü.

Hahaha felemenkçede mangal yokta ondan

Ama ciddi birsey söyleyim mi? Bunlar bizden gördüler mangal zevkini. Turkler bir yerlerde yesillik oldumu hemen mangal yakarlar

Tabi bu yasak, zaman ile kurallar ögrenilde de, bu defa buralilarda mangal keyfin zevkine vardilar. Havalar biraz isinsin, hemen kasaplarda mangal paketleri satiliyor. Mangal satislari yükseliyor felan.

Bu Corona bitsin, annemlere soracagim mangal yapsinlar. Annem çok güzel yapiyor yaa, bide onun salatasi ile, cacik ayran felan derken.

Hepsi Lorethin suçu! Simdi canim mangal çekti

Başka hap işe yaramıyor uyumada bunun kadar.
Eşim de "Yeme tut kendini o zaman" diyor ben çünkü bir yandan yiyorum bir yandan sövüyorum
Sonra "Sen bu ilacı bir kere al, bir kere bir al ondan sonra tut kendini tutabiliyorsan" diyorum, "O kadar mı?" diyor. Dayanamıyorsun abi, uyudun uyudun hemen, uyuyamadın biraz gezindin (Ki uyku sorununun arttığı dönemde hemen dalamıyorsun, bayılmayı bekliyorsun sıkıntıdan) hoop kendini buzdolabının önünde buluyorsun. Çocuğun çikolatalarına kadar yediğimi biliyorum gecenin bir körü oturup
O bir dönem, bir haftalık bir dönem ama tüm kilo ayarlarımı bi halleder. Doktorla konuşuruz "Benim uyku yok şu ara, yine aynı ilaç değil mi?" "Evet aynı ilaç, ne kadar alacağını biliyorsun." "Çok yediriyor ama" "E ne yapalım Gangstacım her güzel şeyin bir bedeli var" "Sonra morallerim bozuluyor ama" "Gangstacım ilk kez yaşamıyorsun, biliyorsun. Yine verirsin sen kiloyu" .. Böyle konuşmalar filan...

Esas başka bir ilaç var cilek.yagmuru ile bahsettik, o bundan da beter. Onu kesinlikle kullanmıyorum eskiden kullanmıştım "Ben neden depresyona giriyorum, bu ilaçtan sonraki kilolarıma bakınca depresyona giriyorum" filan diyordum. Doktor gülüyordu "Program yaparız sen takma kafana lütfen" diye, doktorumun da psikiyatri uzmanlığı yeme bozuklukları ve obezite esasen. Hani o adam mecbur görmese o ilaçları yazacak adam değil... Ama o sıralar ben daha acemiyken mecburdu.

Beni bir başkasının nasıl gördüğü pek ilgilendirmiyor gülüm benim, benim bi kafamda kalıp var eskiden beridir öyle, o kalıba girmediğim zaman canım sıkılmaya başlar. "İdare eder" kalıbım var, şimdi onun biraz dışına çıktım. Geri girmem lazım. Ondan.

Ara polisi gelsinler.
Şimdi bir araştırma yaptım, apartman bahçesi kamuya ait alan sayılmadığı için sokağa çıkma yasağı buralarda geçerli değilmiş. Apartman bahçesine ait kurallar da apartmanca konması gereken şeyler ki, şuan bunlarla uğraşacak beynim yok. Bu sefer söylenip geçeceğim.

Sosyal mesafeden dolayı ihbar edebilirsin ama aynı evde yaşıyorlarsa sonra başına kalır olay.

Sporumu yaptım,duşumu aldım, kahvemi içiyorum söyan.
Spor yapınca büyük bir iş başarmış gibi hissedip mutlu oluyorum
Zorla spor yaptıracaksınız insana ya
Tek ben kaldım resmen. Bir de cilek.yagmuru yatakta debelenip esneme hareketi yaptım diye kakalıyor o kadar

Sosyal mesafeden dolayı ihbar edebilirsin ama aynı evde yaşıyorlarsa sonra başına kalır olay.
Bunlar apartmanda yaşayan üç işçi, aynı dairedeler mi bilmiyorum ama hep buralardalar. Sitenin tadilat işleriyle ilgileniyorlar. Sosyal mesafe şeysi olmaz da, biz eve tıkılmışken onların bizi dumana boğmasına gıcık oldum tabi.
Sporumu yaptım,duşumu aldım, kahvemi içiyorum söyan.
Spor yapınca büyük bir iş başarmış gibi hissedip mutlu oluyorum
Spor yapınca büyük bir iş başarmış gibi hissetmeyen yoktur bence, çünkü büyük ve güzel bir iş başarıyorsun gerçekten. Hormonların da etkisi var. 4 gündür yapamıyorum ben. Azcık canım sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…