- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Di mi, üst dudağım diye söylemiyorum emcüklenmeye çok müsait. Alt dudağım tam ısırmalık, uu beybi seks.
Bende bügün spor yaptim. Simdi kahve içip biskuvi yiyorum. Eh benimde suçlayacagim bir hap yok ama :)
Bosver Gangstacim. Bu hap senin psikolojik sagligina iyi geliyorsa birakma. Zaman ile dengeyi bulursun sen. Ve buCorona zamanlarini küçümseme. Cinde "Karantinada kilo aldiniz mi" sorusuna %75 evet dedi. Ve neden olarak abur cubur, kalori bombasi ögün olarak saydi.
Kafana takma yani canim, hepsi gelip geçer
Diş macunu, karbonat, çay ağacı yağı falan etki etmiyor mu peki?
Gece performansin devam ediyor
Benimkide çok hassastır. Sivilce çok çıkartmaz ama minik minik sivilceden beter şeyler çıkabiliyor bir şeylere tepki göstermek isteyince. Şu an o haldeyim mesela. Ve suratım aşırı beyaz çok rahatsız edici bir görüntüye sahibimYok kuzum, benim sivilceye meyilli bir cilt. Eskiden akne sorunum vardı zaten baya ciddi boyutta. Şu yaşıma geldim hala çıkar, biraz beslenmem oynasın değişsin çıkar. Şu ara da sıkıntıdan kızartmalara abandım cup cup patates kızartmaları soslar derken nur topu gibi sivilcelerim oldu. Bir de maskeyle dışarı çıktım ya, o maske hizasında hemen terledi suratım (Alerjik bir yapısı da var), diğer çenemde çıkan ikisi geçti de bu İzzet geçmedi. Maya sürdüm rengi açılsın diye, yok annem. Çok kararlı, kendisi ne zaman isterse o zaman gidecek.
Kuzum bu hap uyku için, benim bazı dönemler uyku temelli gider gelmez; o dönemlerde mecburi bu kamyon gibi çarpan ilacı kullanırım 20-30 dkya bayıltır ama o yarım saatin içinde önüne eline ne geliyorsa da yedirtir. Kiloluk dondurma atıyorum buzluğa ben hep bulunur, işte bu dönemde o dondurmalar biter. Sonra horul horul yatak; sabahına miden kazınır bir de uyanınca dağları yersin.. Eskiden daha kolaydı hemen veriyordum kiloyu. Yaş aldıkça kilo vermek gayrete tabi oldu.
Şu corona olmasaydı düzenli bisiklete başlamıştım 6 km günlük yapıyordum kursa kadar. İşte, artık evden yapacağım çünkü beni bir noktadan sonra rahatsız ediyor aynadaki halim. Kendimi görmeye alıştığım bi standart var, suratım alır direkt vücudumla beraber kiloyu, böyle bi bazlama gibi olur yüzüm, yuvarlanır iyice. Onu sevmiyorum. Yoksa vücudum oranlı yine idare ediyorum severim ben döner gibi bacakları eteğin altında dolu dolu güzel oluyor. Ama işte yüz öyle değil bende, yüz direkt canımı sıkabilir. :)
Ara polisi gelsinler.Apartmanın önünde 3 tane kazma mangal yapıyor.Güneşlik kapalıydı, biz de bu duman ve koku nereden geliyor diyoruz. Çardağa güzelce serilmişler, çimenlerin üstüne mangalı da yerleştirmişler. Bu normal bir şey mi yav? Ben mi çıkıntı, geçimsiz, huysuz insan modundayım?
Apartmanın önünde 3 tane kazma mangal yapıyor.Güneşlik kapalıydı, biz de bu duman ve koku nereden geliyor diyoruz. Çardağa güzelce serilmişler, çimenlerin üstüne mangalı da yerleştirmişler. Bu normal bir şey mi yav? Ben mi çıkıntı, geçimsiz, huysuz insan modundayım?
Sizdeki barbeküdür, bbqBiz burda güya avrupanin göbegindeyiz, karsi apartmanda adam mangal yapti dün, balkonundan.
Hii bak elit Aryada mangal kokusuna maruz kaldi
Sizdeki barbeküdür, bbq
Fakirinki mangal, zengininki barbekü.
Cok rahatsiz oluyorsan, farkli haplari deneyemezmisin? Yada esine söyle "ben hapi aliyorum, beni durdurt" diye?
Bende iki günde bir tartiliyorum, deliriyorum felan. Artik onuda birakacam. Bu süreçte kilo alacagimi kabul ediyorum. Ama kendimi birakmayacagim. Haftada 2 defa spor ve yine istediklerimi yiyecegim fakat hayvan gibi degil. Yine ölçülü olmaya çalisacagim.
Ondan sonrasi ne olacaksa olsun havasindayim.
Yani sende evet çabala, eger bu seni daha iyi his ettiriyorsa. Ancak çokta fazla takma demek istiyorum.
Ve fotolarda cidden çok güzel duruyorsun. Ve ben bunu çirkin olsan söylemezdim. Ben dürüstüm o konuda, çirkin bir insana "aay ne kaa güzelsin" diyemiyorum. Sadece sessiz kaliyorum
Şimdi bir araştırma yaptım, apartman bahçesi kamuya ait alan sayılmadığı için sokağa çıkma yasağı buralarda geçerli değilmiş. Apartman bahçesine ait kurallar da apartmanca konması gereken şeyler ki, şuan bunlarla uğraşacak beynim yok. Bu sefer söylenip geçeceğim.Ara polisi gelsinler.
Sosyal mesafeden dolayı ihbar edebilirsin ama aynı evde yaşıyorlarsa sonra başına kalır olay.Şimdi bir araştırma yaptım, apartman bahçesi kamuya ait alan sayılmadığı için sokağa çıkma yasağı buralarda geçerli değilmiş. Apartman bahçesine ait kurallar da apartmanca konması gereken şeyler ki, şuan bunlarla uğraşacak beynim yok. Bu sefer söylenip geçeceğim.
Zorla spor yaptıracaksınız insana yaSporumu yaptım,duşumu aldım, kahvemi içiyorum söyan.
Spor yapınca büyük bir iş başarmış gibi hissedip mutlu oluyorum
Diş macunu mu? Kimlere elit demişiz heyhat!Diş macunu, karbonat, çay ağacı yağı falan etki etmiyor mu peki?
Bunlar apartmanda yaşayan üç işçi, aynı dairedeler mi bilmiyorum ama hep buralardalar. Sitenin tadilat işleriyle ilgileniyorlar. Sosyal mesafe şeysi olmaz da, biz eve tıkılmışken onların bizi dumana boğmasına gıcık oldum tabi.Sosyal mesafeden dolayı ihbar edebilirsin ama aynı evde yaşıyorlarsa sonra başına kalır olay.
Spor yapınca büyük bir iş başarmış gibi hissetmeyen yoktur bence, çünkü büyük ve güzel bir iş başarıyorsun gerçekten. Hormonların da etkisi var. 4 gündür yapamıyorum ben. Azcık canım sıkılıyor.Sporumu yaptım,duşumu aldım, kahvemi içiyorum söyan.
Spor yapınca büyük bir iş başarmış gibi hissedip mutlu oluyorum
En azından sizin oradakiler mangala muskat rendesi atıyorlardır. Bizde düz mangalBiz burda güya avrupanin göbegindeyiz, karsi apartmanda adam mangal yapti dün, balkonundan.
Hii bak elit Aryada mangal kokusuna maruz kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?