- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Dün istan bul başsavcılığı açıklama yaptı kayipin eşi hemşireymiş hastanede korona bulaşmış. O da evde eşine bulşatırmış katip de adliye sarayında hakime bulaştırmış. Çok tehlikeli ve gereksiz yani buluşalım demesi. Sanki cinsel yönden destek istiyor gibi geldi banaGünaydın hanımlar, erkek arkadaşımla 10 gün önce buluştuk en son. Kendisi mikrobiyoloji doktoru. Bana ısrarla buluşuyoruz di mi diyor, eve gelmem konusunda ısrar ediyor, sürekli hastanede durumun ciddiyetini de biliyor ama ısrarla eve gel çok özledim diyor. Tamam ben de özledim de normal bi zaman değil her gün birilieri ölüyor hasret giderilecek zaman mı be adam. Belki de senden bana bulaşacak gelemem dedim ben hasta bakan bölümde değilim labaratuar kısmjndayım, ne kadar zor günler geçiriyorum destek bekliyormuş benden ama sağlık bu bi de sağlıkçısın, bilinçsiz biri olsa anlayacağım. Yaşlı grubu risk altındaymış, Şuan triplerde gitmediğim için. Arabayla bırakırım eve diyor, ben hatalı mıyım lütfen biri beni aydınlatabilir mi?
Ben gece doktorlar dışarı çıkmayın diyor çıkamam dedim sen o doktorları dinle ben boş doktorum demek yazmış, çok stres altında farkındayım bana dediği şey bugün buluşmazsak 3-4 ay görüşememe imkanımız var, bu virüs çok daha ilerleyecek ölü sayısı az şuan ilerlemeden göreyim seni vs. İyi de ben zevk için sağlığımı tehlikeye neden atayım, sürekli nöbette sıkıntılı zamanlar geçiriyor. Çok uzun zaman göremeyecekmiş beni durum ciddileşecek diyor. Senin gibiler olursa tabi ciddileşir durumYuh yani, doktor tanıdıklarım evlerine gitmiyor bulaştırır mıyım diye, bu adam sizi çağırıyor. Normal insandan bulaşmasa bile siz bu adama sarılıp öpeceksiniz yüzde bin iki yüz bulaşır. Şu ara hiç kimseyle görüşmek mantıklı değil.
Benim arkadaşım da aman genciz gençler ölmüyor falan diyordu, gençlerin da akciğerinde hasar kaldığı ileride yıllar sonra bu hasarın kansere dönüşüp dönüşmeme oranının bilinmediğini anlatan bi video gönderdim artık burnunu çıkarmıyor dışarı.
Ben de sağlıkçıyım çağırılabilirim göreve ve o zaman kendim ayrı bir yerde kalacağım ailemin yanına gelmeyeceğim açıkçası bencillik olur. Ben belki hafif atlatacağım bulaştırdığım kişi hastanelik olacak garantisi yok ki
Yuh yani, doktor tanıdıklarım evlerine gitmiyor bulaştırır mıyım diye, bu adam sizi çağırıyor. Normal insandan bulaşmasa bile siz bu adama sarılıp öpeceksiniz yüzde bin iki yüz bulaşır. Şu ara hiç kimseyle görüşmek mantıklı değil.
Benim arkadaşım da aman genciz gençler ölmüyor falan diyordu, gençlerin da akciğerinde hasar kaldığı ileride yıllar sonra bu hasarın kansere dönüşüp dönüşmeme oranının bilinmediğini anlatan bi video gönderdim artık burnunu çıkarmıyor dışarı.
Ben de sağlıkçıyım çağırılabilirim göreve ve o zaman kendim ayrı bir yerde kalacağım ailemin yanına gelmeyeceğim açıkçası bencillik olur. Ben belki hafif atlatacağım bulaştırdığım kişi hastanelik olacak garantisi yok ki
Kaç kere ayrılmaya çalıştım engelledim bırakmıyor canım takıntılıayrılmak ıcın elınızde harıka bır nedenınız var aslında konu sahıbı
Bu hanımefendi sadece kendisini değil belki bulastiracağı diğer insanları düşünüyor. Hipokratina sadık bir doktorun temel ilkesi öncelikle zarar vermemektir.beyefendi yangını dinsin diye başkalarını riske atamaz, bu moral falan değilSiz kendi açınızdan haklısınız kendinizi düşünmek zorundasınız ama bence o da haklı ve onlar en çok desteğe ihtiyaç duydukları zamandalar. Kendinizi onun yerine koyun siz sevgilinizle görüşmek isteseniz o canının derdine düşüp kabul etmese ne hissederdiniz?
ben buna ınanmıyorum acıkcası cunku sız bırakmak ıstersenız gorusmek ıstemezsenız sıze ulasamaz gorusemezKaç kere ayrılmaya çalıştım engelledim bırakmıyor canım takıntılı
Oldu evine gideyim, eve döndüğümde anneme babama bulaştırayım. Topyekün öldüreyim ailemi komşularımı. Yalnız bırakmayın madem sevgilinizin yanına gidin, adam normal ortamda değil hanımefendi hastalarla iç içe bulaşma ihtimali çok yüksekIsrar etmesi falan çok çirkin ennn nefret ettiğim şeydir ısrarcı erkek. Böyle bir durumda asla ısrar etmemesi sizi düşünmesi gerekirdi. Kusura bakmayın ama sizi sevmiyor. Daha da kusura bakmayın ama siz de onu sevmiyorsunuz bence. Ben kendimi düşünüyorum ne olursa olsun yalnız bırakmazdım sevgilimi, o hasta olduysa kendimi düşünmezdim.
Ben gece doktorlar dışarı çıkmayın diyor çıkamam dedim sen o doktorları dinle ben boş doktorum demek yazmış, çok stres altında farkındayım bana dediği şey bugün buluşmazsak 3-4 ay görüşememe imkanımız var, bu virüs çok daha ilerleyecek ölü sayısı az şuan ilerlemeden göreyim seni vs. İyi de ben zevk için sağlığımı tehlikeye neden atayım, sürekli nöbette sıkıntılı zamanlar geçiriyor. Çok uzun zaman göremeyecekmiş beni durum ciddileşecek diyor. Senin gibiler olursa tabi ciddileşir durum
Günaydın hanımlar, erkek arkadaşımla 10 gün önce buluştuk en son. Kendisi mikrobiyoloji doktoru. Bana ısrarla buluşuyoruz di mi diyor, eve gelmem konusunda ısrar ediyor, sürekli hastanede durumun ciddiyetini de biliyor ama ısrarla eve gel çok özledim diyor. Tamam ben de özledim de normal bi zaman değil her gün birilieri ölüyor hasret giderilecek zaman mı be adam. Belki de senden bana bulaşacak gelemem dedim ben hasta bakan bölümde değilim labaratuar kısmjndayım, ne kadar zor günler geçiriyorum destek bekliyormuş benden ama sağlık bu bi de sağlıkçısın, bilinçsiz biri olsa anlayacağım. Yaşlı grubu risk altındaymış, Şuan triplerde gitmediğim için. Arabayla bırakırım eve diyor, ben hatalı mıyım lütfen biri beni aydınlatabilir mi?
Aynen öyle bahane de stres altında psikolojik olarak kötülerıyy millet ölüyor adam nefs peşine düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?