- 1 Nisan 2014
- 1.486
- 6.480
- 158
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Oldu evine gideyim, eve döndüğümde anneme babama bulaştırayım. Topyekün öldüreyim ailemi komşularımı. Yalnız bırakmayın madem sevgilinizin yanına gidin, adam normal ortamda değil hanımefendi hastalarla iç içe bulaşma ihtimali çok yüksek
Bana da öyle geldi çok özledim diyor onu söylemiyor tabi direk uzun zamandır da olmadı, ama hiç bişey sağlıktan önemli olamazDün istan bul başsavcılığı açıklama yaptı kayipin eşi hemşireymiş hastanede korona bulaşmış. O da evde eşine bulşatırmış katip de adliye sarayında hakime bulaştırmış. Çok tehlikeli ve gereksiz yani buluşalım demesi. Sanki cinsel yönden destek istiyor gibi geldi bana
Bence şuan ona bulaşmış bile olabilir, adam hastaneden çıkmıyor, ilacını bulmaya çalışıyoruz diyorbence niyeti ben gideceksem öbür tarafa boş gitmem onu da götürimUzak dur bence de
cok ozlemısse telde goruntulu gorusun :) adamın derdı baska , o yuzden baska hıc bırsey umrunda degılBana da öyle geldi çok özledim diyor onu söylemiyor tabi direk uzun zamandır da olmadı, ama hiç bişey sağlıktan önemli olamaz
Bırakmıyor diye eve gidip buluşacak mısınız?Kaç kere ayrılmaya çalıştım engelledim bırakmıyor canım takıntılı
İşte o yüzden seni arkada bırakmak istemiyor bence .. vallah aklıma başka birsey gelmiyor uzak durBence şuan ona bulaşmış bile olabilir, adam hastaneden çıkmıyor, ilacını bulmaya çalışıyoruz diyor
Tabiki hayır, sevgilimi çok çok özlememe rağmen görüşmüyorum, komşuya hiç gitmem şu süreçte. Benim boğazlarım ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum, evde bitki çayı içiyorum. Sen gel ben sana bakarım diyor, şuan normal bi süreçte değil ülkemiz. Özlem giderecek zamanda olduğumuzu sanmıyorum. Evliler bile dikkat etmeli bence bazı şeylere.Hanımefendi benim eşim de hekim. Evli olmasak bile Bu kadar ağır çalışılan bir dönemde yalnız bırakmazdım evet. Ayrıca ailenizi düşünmeniz çok doğal tabi ki yalnız yaşamıyorsanız görüşmeyin tehlikeli, ama komşulara nasıl bulaştıracaksınız zaten çok duyarlısınız görüşmüyorsunuzdur de mi :)
cok ozlemısse telde goruntulu gorusun :) adamın derdı baska , o yuzden baska hıc bırsey umrunda degıl
Beraber mi ölelim diyor:)İşte o yüzden seni arkada bırakmak istemiyor bence .. vallah aklıma başka birsey gelmiyor uzak durbu cok ciddi bir durum ya
tabı canımDemi yani aşk fısıltılarını ekrandan deyiversin.
Tabiki hayır, sevgilimi çok çok özlememe rağmen görüşmüyorum, komşuya hiç gitmem şu süreçte. Benim boğazlarım ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum, evde bitki çayı içiyorum. Sen gel ben sana bakarım diyor, şuan normal bi süreçte değil ülkemiz. Özlem giderecek zamanda olduğumuzu sanmıyorum. Evliler bile dikkat etmeli bence bazı şeylere.
Beraber mi ölelim diyor:)
Evet kesinlikleBeraber mi ölelim diyor:)
tabı canım
aslında konu sahıbının daha buyuk bır sıkıntısı var
derdı vıruse ragmen bulusmak ısteyen sevgılı degıl kac kere ayrılmasına ragmen bırakmayan takıntılı sevgılı olmalıydı ... oyleymıs cunku. adam baslı basına vırus yanı
Yok ilk kez değil önceden de gittim, 1,5 yılIlk defa mi evine gideceksiniz? Ne kadarlık bir ilişki?
Evet kesinlikleben bazen eşime diyom bana bulaşsa sana da bulaştırırım benden sonra kimseye kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?