Coronaya rağmen buluşmak için ısrar eden doktor sevgili

Oldu evine gideyim, eve döndüğümde anneme babama bulaştırayım. Topyekün öldüreyim ailemi komşularımı. Yalnız bırakmayın madem sevgilinizin yanına gidin, adam normal ortamda değil hanımefendi hastalarla iç içe bulaşma ihtimali çok yüksek
Cok bilincli cok akilli bir insansiniz. Karsinizdaki ise okumus cahil. Kimse romeo julyetcilik oynamasin. Anami babami öldurme riski varsa olmaz olsun oyle ask, oyle sevda. Gercekten seven insan sevdigini korur, gerekirse kendinden bile.

Siz kendi açınızdan haklısınız kendinizi düşünmek zorundasınız ama bence o da haklı ve onlar en çok desteğe ihtiyaç duydukları zamandalar. Kendinizi onun yerine koyun siz sevgilinizle görüşmek isteseniz o canının derdine düşüp kabul etmese ne hissederdiniz?
Masallah onun uckuru caninimda onune gecmis. Konu sahibi ne yapsin caninimi cerecek sex icin sizde yani. Yapmayiversin saglikci diye kadin onune yatcak hali yok yani. Basimizim ustunde yerleri var ama bu sekilde degil tabi

Oldu evine gideyim, eve döndüğümde anneme babama bulaştırayım. Topyekün öldüreyim ailemi komşularımı. Yalnız bırakmayın madem sevgilinizin yanına gidin, adam normal ortamda değil hanımefendi hastalarla iç içe bulaşma ihtimali çok yüksek
Zor ama bir doktor olarak bunun bilincinde olmalı. Askerler “ben tek savaşamam karımı da götürcem destek olsun” diyor mu mesela? Şuan da sağlık alanında bi savaştayız ve malesef hepimiz bütün vatandaşlar olarak fedakarlık göstereceğiz en çok da sağlıkçılar gösterecek. Bu böyle malesef. Biz bu riskleri bile bile bu alanı seçmiş insanlarız. Kimse bize “yata yata para alıcaksınız çok kek börek meslek” demedi. En başından beri zordu, her zaman risk aldık her zaman fedakarlık ettik. Şuan arkadaşlarımın tanıdığım doktorların hiç biri psikolojisi bozuk aklını sıyırmış durumda falan da değil. Görevimizi yapıyorduk devam ediyoruz modundalar. Tek dertleri millet sokakta birbirine bulaştırıp hastaneye yığılmasın, test sayısı yeterli olsun, hasta kaçmasın, koruyucu ekipmanımız yetsin. Bu kadar. Sizinkinde bi acayiplik var

Beraber mi ölelim diyor:)
Türk filmimi çekiyoruz ya
Ne beraber ölmesi allahaşkına
Çok önemsemiyor olay bu pek fifi değil onun için yahu
Muhtemelen yaşına guvenıyordur

Beraber ölsek dese şunu der yahu zaten aynu hastanedesiniz farklı katlar goruşmeye engel değil kusura bakmayın

Kadir inanır türkan şoray filmi de çekmiyorsunuz

Beraber ölsek mantığı da görevi olan doktor için çok saçma en geç sen ölmelisin ki daha çok insana faydalı olabılesin

ben buna ınanmıyorum acıkcası cunku sız bırakmak ıstersenız gorusmek ıstemezsenız sıze ulasamaz gorusemez
benı ıkna edıyor deyın bence

rahatsız edıyorsa sıkayet edersınız
senınle gorusmek ıstemıyorum deyıp engellemek karsısında baska nolardan ulasmaya kalkarsa savcılıga ve calıstıgın hastaneye senı sıkayet edıcem dersenız bakın nasıl bırakıyor
Ben buna katılmıyorum , genelleme yapmak yanlış olur. Kadın cinayetleri nasıl oluyor zannediyorsunuz , kaç tane kadın net bir şekilde ayrıldığı için, hatta şikayetçi olduğu için öldürüldü. Karşıdaki erkek manyak ve takıntlıysa maalesef dediğiniz gibi sonuçlanmıyor

Ben buna katılmıyorum , genelleme yapmak yanlış olur. Kadın cinayetleri nasıl oluyor zannediyorsunuz , kaç tane kadın net bir şekilde ayrıldığı için, hatta şikayetçi olduğu için öldürüldü. Karşıdaki erkek manyak ve takıntlıysa maalesef dediğiniz gibi sonuçlanmıyor
sız katılmayabılırsınız benım ıcın sakıncası yok :) genelde bırı ısrarcı olursa sıkayet edersınız gerekırse uzaklastırma aldırırsınız yıne devam edılırse ona gore geregıne bakılır, hıc boyle bır gırısım olmamıs kısının konusunda zaten bunu tartısmak yersız olur . ben konu sahıbının kendısıyle konusuyorum dunya da yasanmıs vakalar uzerıne konusmuyorum netıcede.
kı zira;
konu sahıbı kendısıde yazmıs ben ıkna oluyorum bır sebepten ayrılmak ıstedım ıkna ettı dıye
yanı doktorun takıntılı oldugu falan yok konu sahıbının ıkna olası var :)

Son düzenleme:
Benim de var bir doktor. Daha olaylar bu kadar büyümeden kısa süre önce bir ülkeye biletim vardı, orada korona görüldüğünü duyunca çocuğa yazmıştım, "sence gitmesem mi , sınırlar kapatılır bir ülkeden diğerine geçemem belki. Tehlikeli midir?" Diye.
Bana dedi ki "yok yaaaağwww. Amma abartiyorlar. Normal bir göğüs enfeksiyonundan farkı yok. Sen risk grubunda bile degilsin. Bir şey olmaz. Kendine dikkat et- hijyene önem ver yeter. Eğlenmene bak"
Neyse ki adamı dinlemedim. Çünkü kısa süre sonra hem gideceğim ülkeler sınır kapılarini kapattı,hem ohal ilan etti... Bu bana 'bisi olmaz yaağw ne abarttilar' diyen çocuğun ülkesinde bugün 250'den fazla ölü var...

Yaaaaani doktor olması işin ciddiyetini anlamasına yetmiyor.
Ben de onun yerinde olsam bu stresli zamanlarda sevgilimle olmak isterdim, ben de 'olurum senin uğruna / oleceksek birlikte ölelim' temalı filmlerle dizilerle Büyümüş,arabesk kulturde yetişmiş biri olarak sevgilimin 'ayyy virüslündür istemem' demesine alınırdım.
Çok insani bir şey. Haklı da olsa haksız da olsa insanin kalbi kirilabilir böyle şeylere.
Ama doğru yanlış denen de bir şey var.
Bu kadar hızlı yayılan bir virüs varken risk grubundan biriyle buluşmak akıl karı mi? Ona bir sey olmaz,size bir şey olmaz belki. Çünkü gencsiniz. Bir basketbolcu duymuştum Corona testi pozitif çıkmış. Adam demiş ki 'su an maça bile çıkabilirim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Nasıl pozitif çıktım inanın bilmiyorum'
Yani bazı insanlarda hiç etki bile etmeyebiliyormus bu virüs. Ya siz de öyle olursanız? Ah sağlıklıyim diye gezerseniz ya ananenize, komşunuza bulastirirsaniz???
Böyle zamanlarda yapılacak olan hareket bellidir o da gitmememk

Yine sevısmek ıcın kuduran kendi sagliginı dusunmedıgı gibi karsı tarafın sagliginı da hıce sayan bir kımıl zararlısı.

Konu sahibi ayrılmak istedim bırakmadı, cok takıntılı falan muhabbetine burda bence kimse inanmaz sende kendını kandırırsın ancak.

Siz kendi açınızdan haklısınız kendinizi düşünmek zorundasınız ama bence o da haklı ve onlar en çok desteğe ihtiyaç duydukları zamandalar. Kendinizi onun yerine koyun siz sevgilinizle görüşmek isteseniz o canının derdine düşüp kabul etmese ne hissederdiniz?
Yaa evet biri canının derdinde , peki diğeri neyinin derdinde ? Hanımefendi hastalık hızla yayıldığı zaman buna yetişebilecek sağlık personeli ve yoğun bakım ünitesi, solunum cihazı vs olmayacak. Doktorlar hasta seçecekler İtalya da olduğu gibi. Sadece kurtarılabilecek durumda olanlara öncelik verilecek. Bu duruma mı düşelim ? Destekse telefon var internet var görüntülü arama var. Üstelik hastane ortamında çalışan bir insan yüksek risk taşıyor. Neden anlamak istemiyorsunuz bunları?

Yine sevısmek ıcın kuduran kendi sagliginı dusunmedıgı gibi karsı tarafın sagliginı da hıce sayan bir kımıl zararlısı.

Konu sahibi ayrılmak istedim bırakmadı, cok takıntılı falan muhabbetine burda bence kimse inanmaz sende kendını kandırırsın ancak.
zaten ben o yuzden ınanmadım konu sahıbıne o yuzden dedım bu konuda ınanamıyorum kusura bakmayın sıkayet eder uzaklastırırsınız dıye

takıntılı bırı dedıgın ınsanın evıne zaten gıtmezsın yanı bu konusulacak bırsey bıle degıl takıntılı bır ınsandan zaten kacarsın :KK70:
arada yorumlarda yazmıs kendısı bakınız
takıntılı dedıgı sevgılısını cok ozluyormus
ve bır sebepten guvensızdım ayrıldım ama ıkna edıldım dıyor
senın sebebınle netlestırmıste oldum :KK70:

Tabiki hayır, sevgilimi çok çok özlememe rağmen görüşmüyorum, komşuya hiç gitmem şu süreçte. Benim boğazlarım ağrıyor hastaneye gitmek istemiyorum, evde bitki çayı içiyorum. Sen gel ben sana bakarım diyor, şuan normal bi süreçte değil ülkemiz. Özlem giderecek zamanda olduğumuzu sanmıyorum. Evliler bile dikkat etmeli bence bazı şeylere.
Ben bazı sebeplerden ötürü güvensizdim ayrılmıştım, ikna etti bi şekilde barıştık. İkna edici yönü de fazla ya da benim kanma gücüm bilmiyorum 😀

Neyi ozlediği neden sürekli eve gel dediği bunlar rahatsiz edici detaylar. Kendini yalnız hissediyor ama sevgili dedigin sizi daha çok korumalı. Biz home office donmemize rağmen markete eşim gidip geldikten sonra bile ustundekileri cikarmadan hızlıca duş almadan yanıma gelmiyor. Çünkü dikkat etmek zorundayiz. Kuzenim ve eşi doktor bebek anneanne almıyorlar çocuklarını kameradan uzuluyorlar. Çocuktan annene dedeme geçmesin diye 2 yaşında çocuğu bıraktılar 5 gündür. Bence söz doğru olanı yapiyorsunuz kendinizi ve berabeR yasadiklarinizi korumanız lazim

Benimkide evden markte ihtiyac dışında çıkmıyor kendi işi olduğu için rahat altında araba E insafsız gelde 2 dk gülcemalini göreyim diyorum aşkım durumlar belli gelmek istersem ararım diyor :KK53:
Çok özledim diye ayrılcam az kaldı 😁
İşin şakası bir yana böyle bir durum da özlemiştir doğrudur ama durum ciddi bu bir dönem bazı şeyleri arka plana atıp 2 dk sesini duymak görüntülü konuşmak yetmeli. Daha durun 1 ay olmadı ya 2 3 sürerse ne olacak.

Back
X