country tarzı evler

LadyBlackMask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
47
0
86
Kocaeli
ya kızlar bu son zamanlarda çok rağbet gören country tarzı evler benimde çok ilgimi çekmeye başladı yada ben hep bu tarz şeylerden hoşlanıyordumda adını yeni öğrendim diyebilirim yerleşmiş bi evde küçük çaplı değişiklikler yapıp uygulamak istiyorum bu tarzı ama nasıl yaparım bilemiyorum bi fikri olan yada benim gibi bu konuya ilgisi olan varsa cevap bekliyorum:126::126::126:

Keşke resim ekleseydin belki fikir vermek daha kolay olurdu.
Belki 1-2 aksesuar eklemek,koltuk kaplatmak veya mobilya boyatmak,halı-perde değiştirmek gibi değişiklikler olabilir.

Bazı bloglarda adım adım değişimler var.Şu an için bulabildiklerimin linkini veriyorum.
Resimleri izinsiz kopyalamak yasak olduğu için link eklemek durumundayım.
Bu blogların eski yazılarını da incelersen çok hoş fikirler bulabilirsin:

evimi seviyorum: Koltuk maceram !

MY CITY COTTAGE: Dekorasyon

DIY Ayna |

İstediğin tarz aksesuarları English Home,İkea,Paşabahçe,Tepe Home,Madame Coco,Paşabahçe gibi mağazalarda bulabilirsin.

İkea'dan derlediğim aksesuarlar :

Eki Görüntüle 799825 $IKEA-UNG-DRILL-DUVAR-RESIM-CERCEVE-BEYAZ-KARGO__86007859_0.webp Eki Görüntüle 799827 $pe294021.webp $kvill-frame__0114860_PE267809_S4.webp $ikeasaksi.webp $alvine-parla-shade__0106386_PE254449_S4.webp

ya kızlar bu son zamanlarda çok rağbet gören country tarzı evler benimde çok ilgimi çekmeye başladı yada ben hep bu tarz şeylerden hoşlanıyordumda adını yeni öğrendim diyebilirim yerleşmiş bi evde küçük çaplı değişiklikler yapıp uygulamak istiyorum bu tarzı ama nasıl yaparım bilemiyorum bi fikri olan yada benim gibi bu konuya ilgisi olan varsa cevap bekliyorum:126::126::126:

canım slm bende yeni evleneceğim evimi bu tarzda döşüyorum alacağın özellikle gül desenli aksesuarlar mumlar tablolar peçeteler çiçekler kırlentler minderler bu tarz olabilir mobilyalarının rengini değiştirerek eskitme görünümü verebilirsin ikeayı tavsiye ederim sana bu konuda bende ordan döşeyeceğim evimi hem ucuz hem de göze hoş geliyor aksesuar olarak da çok başarılı bence bide evinde soft tonları tercih etmen gerekiyor mesela toprak renkleri çok açık pembe veya maviler gibi

canım slm bende yeni evleneceğim evimi bu tarzda döşüyorum alacağın özellikle gül desenli aksesuarlar mumlar tablolar peçeteler çiçekler kırlentler minderler bu tarz olabilir mobilyalarının rengini değiştirerek eskitme görünümü verebilirsin ikeayı tavsiye ederim sana bu konuda bende ordan döşeyeceğim evimi hem ucuz hem de göze hoş geliyor aksesuar olarak da çok başarılı bence bide evinde soft tonları tercih etmen gerekiyor mesela toprak renkleri çok açık pembe veya maviler gibi

bence ikeadan almayın gerçekten pişman olursunuz ben bir kaç eşyamı oradan aldım 2 ay sonra çöpe gittiler paranızı yazık etmeyin ucuz bile olsa üstüne fazla verin kaliteli alın derim

İnternetten baktım da country tarzı dediğin evlere..
Ben bu karmaşıklık içinde yaşayamam :))

Son düzenleme:
Keşke resim ekleseydin belki fikir vermek daha kolay olurdu.
Belki 1-2 aksesuar eklemek,koltuk kaplatmak veya mobilya boyatmak,halı-perde değiştirmek gibi değişiklikler olabilir.

Bazı bloglarda adım adım değişimler var.Şu an için bulabildiklerimin linkini veriyorum.
Resimleri izinsiz kopyalamak yasak olduğu için link eklemek durumundayım.
Bu blogların eski yazılarını da incelersen çok hoş fikirler bulabilirsin:

evimi seviyorum: Koltuk maceram !

MY CITY COTTAGE: Dekorasyon

DIY Ayna |

İstediğin tarz aksesuarları English Home,İkea,Paşabahçe,Tepe Home,Madame Coco,Paşabahçe gibi mağazalarda bulabilirsin.

İkea'dan derlediğim aksesuarlar :

Eki Görüntüle 799825 Eki Görüntüle 799828 Eki Görüntüle 799827 Eki Görüntüle 799826 Eki Görüntüle 799829 Eki Görüntüle 799830 Eki Görüntüle 799831
:16: Güzel bi paylaşım olmuş

tatlım ben dekorasyon konusunda bi sayfayı takip ediyorum ama burda yazamıyoruz işte bende bayılıyorum country tarzına

ikea lack sehba,ikea fotograf çercevesi,ikea kaşıklık,ikea mumluk,ikea orta sehba,peçetelik aklıma gelen bunlar birkaç tane daha birşeyler aldım ama hatırlayamadım

benim evimin % 75 i ikea, mobilyasından mutfağına,dekorundan tekstiline,büyüklü küçüklü çok parça eşyam var.çok şükür hiçbirinde de şimdiye dek hiç bir sıkıntı yaşamadım.her yerde olduğu gibi orda da kalite kalite ürünler.bence yanlış seçimler yapmış olabilirsiniz...

Back
X