- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.100
- 598
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Açuun abi ben alamayandan geliyom. Rep yapçam, bitbaks yapçam. Yo yo yoHangi aşıyı oldun yavrum
Bana alman taktıPeki çipi kim taktı bize? Alamanlar mı çekikler mi?
Para yapışması kovid yapışmasından iyidir. Aşıya devam....Ne bileyim ya sinirimi bozdular wpta herkes gruba paralari yapistirip yapistirip video atiyorlar tovbe estagfurullah
Hadiii burdan yak. Sen yarım kalmışsınAçuun abi ben alamayandan geliyom. Rep yapçam, bitbaks yapçam. Yo yo yo
Bana da Alman taktı ama inşallah kaliteli takmıştır sa benim harddiski bozmazBana alman taktıseninkini sen bilecen artık
Şanziman metal degildir insallah.Onu gordum canım çok üzüldüm .ama birde aşının popodan olduğunu dusunsene,vites kolu olduğu gibi...... .........tanrım sen koru yarabbim,beterin beteri beter
2. Dozdan sonra tam olacakHadiii burdan yak. Sen yarım kalmışsın
Herkesin tuttuğu kendineBana alman taktıseninkini sen bilecen artık
İkinci dozda düzelcek inş. Ablası açıp göstercek aşısınıHadiii burdan yak. Sen yarım kalmışsın
Bana kredi kartı yapıştı,öde öde bitmiyor,kurtulamiyorumKız nerdasın 13 sayfadır çok eğleniyoruz sen zenginsin sana pırlanta falan yapışmıstır git dene
30 yaşa kadar indiUuu heyecanladim simdi.
Bana ne zaman aimsi sirasi gelecük
Ben de cekici olmak istiyorummm
Belki kaşığı parayı küçük bulmuştur. Buna mı layık gördü beni demiş olabilir. Küstürdünüz bence aşıyı.Vurulan yeri denedim sadece. Bana ne yaaa. Herkesin tutmuş. Beni de tutsun, benim neyim eksik
Sakin metal kupada ayran falan icmesin kimse, sonra Afrika yerlisi gibi gezersiniz sokaklarda2. Dozdan sonra tam olacak
30 yaşa indi sen kaç 25 miUuu heyecanladim simdi.
Bana ne zaman asi sirasi gelecük
Ben de cekici olmak istiyorummm
Bu inşallah ironidir. Bana açıklama yazındaysanız çok üzülürümBelki kaşığı parayı küçük bulmuştur. Buna mı layık gördü beni demiş olabilir. Küstürdünüz bence aşıyı.
Hayır yani mıknatısa bile yapışmaz ki para. Akıl yok mantık yok. Para mıknatısa yapışmaz yapışmaz. Para başka metale de yapışmaz. Metaller de birbirine yapışmaz. Çip denince aklıma da kredi kartı, simkart, kimlik çipleri geliyor.onlara da yapışmaz para. Para ve mıknatıs arasında odun ve mıknatıs arasinda olan ilişkinin aynısı vardır. Vücudunuz odunu tutuyorsa parayı da tutar.
Kiz haberim yok ki , hemen randevu almam lazim30 yaşa indi sen kaç 25 mi
Bugün bugünNe zaman indi la?
Ana, hemen gidiyorum
Dötünle para topluyor :)Dua edin aşıyı koldan yapıyorlar da kola yapışıyor
Ya popodan yapsalardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?