- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Ne ipi? Ben o kismi bilmiyorum?İp var
Gel de bunu arkadaşlara anlat..
Benim yapışmaması normal hem yeni yıkandım hemde cildim cok kuru nereye yapışsın bu para
Denedik oldu diyen sizsinizBu biraz agir olmadi mi duydugum biseyi paylastim ve burasi bi platform ayni duyumu alan veya yasayan var mi diye sormak istedim.
Elbetteki vatandas olarak asi olmamak gibi bi sorumsuzlugu yapmadim. 1ml olan bi ilactan miknatis enjekte edilmeyecegini bilmeyecek kadar da aptal degilim. Cok cok istemiyorsaniz cevap yazmazsiniz.
1ml olan bi ilactan miknatis enjekte edilmeyecegini bilmeyecek kadar da aptal degilim. Cok cok istemiyorsaniz cevap yazmazsiniz.
Kovacığım o da bir şey mi? Eşime araba yapıştı. Garajda yaşayacak mecburDiş implantı olanlar acaba kollarını indirebiliyorlar mi bana haber verebilirler mi yoksa full eller havaya modundalar mı
Ay yeterrrDua edin aşıyı koldan yapıyorlar da kola yapışıyor
Ya popodan yapsalardı?
Dünya buna hazır değil benceSenin çipten elde edilen bilgilerle dünya yerinden oynayacak o zaman
Gören de herkes mucit herkes çok önemli işler peşinde koşuyor sanacak
Aşıyla cinsel çekim diyosunKeşke bekarlar birbirine yapışsa.
Ben de dedim birsey mi kacirdim?Şaka şaka :)
Espri yaptım
Aman vites koluna dikkat edelim o zamanKovacığım o da bir şey mi? Eşime araba yapıştı. Garajda yaşayacak mecbur
Transformers sahnesi geldi aklımaBende özellikle mutfaga giremiyorum, caydanlik, catal, kasik cezve hepsi üzerime geliyor.
Pandemide kimse dışarı çıkıp sosyalleşmesiAşıyla cinsel çekim diyosun
AhahahahaÇok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?