Selam Hanımlar,
Babam Covid pozitif çıktı diye konu açmıştım. Evde ayrı bi odaya aldık, kendimizde izole ettik.
3 gündür 112'yi araya araya ilaçlar anca geldi. (Feci bi yoğunluk var, geröekten sağlık çalışanlarına da bize de allah sabır versin) Malesef bizde de belirtiler var grip gibiyiz ve öksürüyoruz. Durumumuz ağır değil grip gibiyiz. iett ya da taksiyle gitmek riskli olduğu için hastaneye test için gidemiyoruz. Defalarca aradım ama yoğunluktan dolayı gelen yok. Bu şekilde nasıl olacak :/ Ağır olmadığımız için tamam ama ya virüsü atlatamazsak??
İşyerinde vermek için rapor almamız lazım sağlık ocağı açmıyor, ilçe sağlık müdürlüğü açmıyor, il sağlık biz ilgilenmiyoruz diyor. 112 bi tanıdığınız sağlık ocağına gidip alsın diyor.
Eğer corona olduysak, ilaç almadan geçme ihtimali var mi 14 günde?
Of soru aşrıı salakça, bilimsellik parçalardan akıyor
Bu arada mart ayinda ben de buyuk ihtimal corona oldum , kendimi odaya kitledim o zaman cok yeniydi ortalik kaostu ve bulunduğum ulkede nasil tedavi edilecegi bilinmiyordu
Bir doktoru aradim turkiyeden ,bana parasetamol, bol c vitamini ve sana bıraktığım antibiyotiigi ic dedi
Atesim 42 dereceye kadar cikti, halüsinasyon goruyordum artık, ama bu sekilde bir haftada atlattim ben , yani testi pozirif cikan ve böyle atlatan da cok var , o yuzden bozma moralini , sen c vitamini al hemen
Mrb oncelikle gecmis olsun. 26ekimde korona oldum. Orta siddetli grip gibiydi. 8aylik bebegim var ve emziriyorum ilaclari icersem 5gun emzirmeye ara vermem gerekecekti agirlasirsaniz icin diye tavsiye etti ekipler. Ben ilaclari icmedim dayandim. 5saat ara ile parol icebilirsiniz agrilar icin ben sabah aksam ictim colledan d vitamini 5damla suyuma damlattim supradin ictim birde corasprin ictim. Bunun disinda bol bol meyve suyu siktim nar greyfurt mandalina .gune zencefil zedecal balli sut ile basladim ve gece yatmadanda tekrarladim . 5-6dis sarimsak 1litre suya attim 1gece beklettim gun boyu ictim. Corbami eksik etmedim. 1dis sarimsagida bir kac parcaya bolup limonlu su ile yuttum 2gun gunde 1 kere... ilk 3gun zorlayiciydi ama dayandim 4.5 gun asiri halsizlik olmustu sonrada ufak tefrk sikintilat disinda duzeldim .agzimin tadi daha yeni geldi oda yani hala eskisi gibi degil . Ben sizde bunlari yapin icin demiyorum deneyimim bu sekildeydi . Tekrar gecmis olsun
MerhabaSelam Hanımlar,
Babam Covid pozitif çıktı diye konu açmıştım. Evde ayrı bi odaya aldık, kendimizde izole ettik.
3 gündür 112'yi araya araya ilaçlar anca geldi. (Feci bi yoğunluk var, geröekten sağlık çalışanlarına da bize de allah sabır versin) Malesef bizde de belirtiler var grip gibiyiz ve öksürüyoruz. Durumumuz ağır değil grip gibiyiz. iett ya da taksiyle gitmek riskli olduğu için hastaneye test için gidemiyoruz. Defalarca aradım ama yoğunluktan dolayı gelen yok. Bu şekilde nasıl olacak :/ Ağır olmadığımız için tamam ama ya virüsü atlatamazsak??
İşyerinde vermek için rapor almamız lazım sağlık ocağı açmıyor, ilçe sağlık müdürlüğü açmıyor, il sağlık biz ilgilenmiyoruz diyor. 112 bi tanıdığınız sağlık ocağına gidip alsın diyor.
Eğer corona olduysak, ilaç almadan geçme ihtimali var mi 14 günde?
Soru aşırı salakça bilimsellik paçalardan akıyor
Disari cikmazsan bulastirmazsin kimseye , kendini izole et , vitaminlerini ic , moralini yuksek tutÇok geçmiş olsun size de. C vitamini aldım. Böyle atlayanları duyunca içim rahatlıyor. Atlamam başkasına bukaştırırırm dşye elham yaptım
babaniz pozitif ciktigi icin siz de karantinada degil misiniz? ben ayni evde bir kisi pozitif cikinca pozitif cikan 10 gun, evdekiler daha dogrusu temaslilar 14 gun karantinada diye biliyorum turkiyede.
benim erkek arkadasim covid oldu ve yurt disinda olmamiza ragmen verilen ilaclari kullanmadi. babam kullanmasini istemedi yani gerek yok dedi. c ve d vitamini, magnezyum, parol, tylol kullandi. babam bunlari soylemisti yani ve bir hafta kadar bir surede de iyilesti. belirtim olmamasina ragmen ben de kullandim hatta vitamin takviyesi. cok gecmis olsun ama supheli sekilde kalabaliga karisip teste gitmektense bu sekilde evde takviye almak daha mantikli. eger ciddi anlamda sorun yasarsaniz zaten 112yi ararsiniz. cok gecmis olsun tekrar.
Disari cikmazsan bulastirmazsin kimseye , kendini izole et , vitaminlerini ic , moralini yuksek tut
doktor bana 14 gün sonra pozitif çıksanız bile bulaşıcılığınız sıfırlanmıştır endişe etmeyin demişti14 gün boyunca çıkmam hayatta zaten ama 14 gün sonunda ya hala virüsü taşıyor olursam? Bittiği gibi test yaptırcam
İlaçsız iyileşme var. Bizim katta 'ilac çok ağır, daha kötü yapiyor' söylentisi olustu. Korona olan kimse ilaç içmedi. Hepsi de atlattı, ise döndü.Eğer corona olduysak, ilaç almadan geçme ihtimali var mi 14 günde?
Bildiğim kadariyla 14 gün sonra bulastiramiyorsun14 gün boyunca çıkmam hayatta zaten ama 14 gün sonunda ya hala virüsü taşıyor olursam? Bittiği gibi test yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?