Covid bile burnumdan geldi

ondaki virüsün daha kuvvetli olduğunu nereden biliyor, kendisi doktor mu ?
size sabır ve tez zamanda şifa diliyorum. ne deseniz az gerçekten. umarım merhamete gelir.

onun virüsü daha kuvvetli olurmuş çocuklara bulasirmis.
:kızgın: :bicak::deli:
Adam bana küstü ya neymiş niye cagirmamisim
Şu üçgen çanlar varya onu çalın yemek olunca
ben mi hatalıyım.
Hayır hayır asla. Siz virüsün verdiği sersemlik ve eşinizin yaptığı merhametsiz ve vicdansızlıkla birde kendinizi mi sorguluyorsunuz ya 😔. Hep bu ponçik yürekliliğimiz yüzünden geliyor başımıza ne geliyorsa yeminle ya. Neyse sakın kendinizde suç aramayın sizde suç, hata, kusur hiçbir şey yok.

yok eşim getirmedi küçük kreşe gidiyordu o getirdi. Yani çocuklarda covid zaten. Çocuklardaki virüsü ona geçmeye devam ediyormuş doktor öyle söylemiş o yüzden herkesi kendinden uzak tutuyor. Ama iş bana gelince bu benim için hiç sorun değil gibi davranıyor. Çocuklara hadi anneye deyip deyip kapısindna gönderiyor. Bunlar bencillik hemde feristahı benimkide olsun o kadar

Hepinize çok teşekkür ederm. Allaha sigindim yapacak hiç bir şey yok şifayı verende o. Zaten dışarı çıkma yasağı var kimse çıkamıyor ki bi yere. Var arkadaslarim hepsinin ici gitti ama mesafe uzak yakin komsularda malum buyuk sehir kimse kimsenin kapisini calmz.Sorun zaten yemekte değil ki ben yaparım her türlü benim zoruma yapılan lar gidiyor o bana destek olsa ben şeyin üstesinden gelirim.

Evet hatalısın hala bu adamla evli olmakla hatalısın bu covid normalleştirilebilecek bir şey del benim gözümde bir kaç saat içinde bile ölüme götürecek bir hastalıkta dahi eğer eşim bana bunu yapıyorsa bu hayatta onu ihtiyacım yok demektir
O kadar doğru ki bu yazdığın bende inan aynısı düşündüm dedim hayatımdaki en zor zamanlardan biri bu. bu zamanda yanlizsam bu zamanda destek değilse ne zaman olacak ki. Pek de bir kiymetim yokmuş. Genel de biliyordum ama bu kadar beklemiyordum.

O kadar doğru ki bu yazdığın bende inan aynısı düşündüm dedim hayatımdaki en zor zamanlardan biri bu. bu zamanda yanlizsam bu zamanda destek değilse ne zaman olacak ki. Pek de bir kiymetim yokmuş. Genel de biliyordum ama bu kadar beklemiyordum.
Üzüldüm sizin adınıza belki hemen bırakamazsınıx ama en azından bu adamın ölüm söz konusuyken ne yaptığını ve çocukları hiçe sayarak sizinle iç içe bıraktığını unutmayın ileriye hazırlık yapın gizli para vs biriktirin

yok eşim getirmedi küçük kreşe gidiyordu o getirdi. Yani çocuklarda covid zaten. Çocuklardaki virüsü ona geçmeye devam ediyormuş doktor öyle söylemiş o yüzden herkesi kendinden uzak tutuyor. Ama iş bana gelince bu benim için hiç sorun değil gibi davranıyor. Çocuklara hadi anneye deyip deyip kapısindna gönderiyor. Bunlar bencillik hemde feristahı benimkide olsun o kadar
Benim çocuklar olduğunda biz çok rahattık, nasılsa çocuklarım hasta diye evde normal hayatımıza devam ettik. Eşiniz resmen bencil ve tembel.

Benim çocuklar olduğunda biz çok rahattık, nasılsa çocuklarım hasta diye evde normal hayatımıza devam ettik. Eşiniz resmen bencil ve tembel.

Yani evde 4 kişisiniz, hepiniz covidsiniz

Ne karantinası el ele verip iyileşeceksiniz

Biraz biriniz bakacak, biraz biriniz yatacak vs vs

Malum 1 hafta önce covid olduk ailece. Evde 2 küçük çocuk var . Eşim bana göre daha iyi. İlk günden beri kendini karantinaya aldı odasından çıkmıyor. 2 çocuk var evde biri 5 diğeri 8 yaşında. Yemekleri bakımları var. Hepsi bende. O gün dedim küçük olan ı bana birakma gece hiç uyutmuyor zaten gündüzleri bakıyorum gecede sen idare et. Ama yok kapıdan bana bıraktı gitti gece tabi sabah kadar uyutmadı sürekli ağlıyor gece sarılmak istiyor. Neyse sabah kalktım tabi çok kötüyüm çok kızdım ve ne bir kahvalti hazırlama ne bişey her şey beni bekliyor. Eşimle konuşmadım hiç. Surat yaptım. Tabi çokta oralı olmadı neymiş onun virüsü daha kuvvetli olurmuş çocuklara bulasirmis. Akşam oldu yemek yaptım balkonda çocuklarla yedik çağırmadım onu. Beyefendi odasında hep. Adam bana küstü ya neymiş niye cagirmamisim. Kafayı yiycem ya. Hiç umrunda değil bu kadın ne yapıyor nasıl bakıyor nasıl hazırlıyor sadece gelip yemeğini yiyor ve odasına gidiyor. Dün disardan söyledim yedirdim çocuklara hiç sormadım ona. Çok bozulmuş laf vuruyor bana. Vallahi anladım ya bana bir akıl verin ya ben mi hatalıyım.
Ayy bogasim geldi kocani😡😡 benim kocam böyle olsa kapının önüne atar ihbar ederdim covidli geziyor diye 😡

Çok çok geçmiş olsun. Siz kesinlikle haklisiniz.
Ama tepkileriniz çok tatlı cidden bayıldım size ♡♡

Yani evde 4 kişisiniz, hepiniz covidsiniz

Ne karantinası el ele verip iyileşeceksiniz

Biraz biriniz bakacak, biraz biriniz yatacak vs vs
Tabiki. Çocuk kresten getirdi, benim çocuklarım hasta olduktan sonra hiçbirsey umrumda olmadı. Normal hayatimiz devam etti.
Sonra tek başıma temaslı oldum o zaman 5-6 gün odamdan çıkmadım.

Geçmiş olsun. Çok haklısınız. Hastalık zaten zorluyor insanı. Eşinizin virüsü çok kuvvetli madem bulaştırıcılığı da uzun süre devam eder. "Aynı masada yememeliyiz. Sen ayrı hallet yemek işini. Çocuklara ve bana uzuuun bir süre yaklaşma.' diye açıklayın. Onun kuvvetli virüsü varmış. :KK51:

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Çok kuvvetli virüsü varsa sizlere yaklaşmasın zaten. 🙄

Dışarıdan getirin yemeği, mutfağa su içmek için gidiyordur, ortak alan aman diyeyim.
Yemek paketini kapıyı azıcık aralayıp uzatırsınız. Bulaşığını da kendi halletsin ne olur ne olmaz.

Kredi Kartına kuvvet dileyelim. 👍

Şu kadar çakal olsak daha ne isteriz hayattan.

Bizde önce benim belirtilerim başladı, bu durumda bile izole olamadım.
Neden?
Çünkü kadınım.
Tabii ben küçük çocuklarla karantina mümkün değil açıklamasını seviyorum, bu da doğru neyse ki.
Eşiniz sağlam saçmalamış.

Malum 1 hafta önce covid olduk ailece. Evde 2 küçük çocuk var . Eşim bana göre daha iyi. İlk günden beri kendini karantinaya aldı odasından çıkmıyor. 2 çocuk var evde biri 5 diğeri 8 yaşında. Yemekleri bakımları var. Hepsi bende. O gün dedim küçük olan ı bana birakma gece hiç uyutmuyor zaten gündüzleri bakıyorum gecede sen idare et. Ama yok kapıdan bana bıraktı gitti gece tabi sabah kadar uyutmadı sürekli ağlıyor gece sarılmak istiyor. Neyse sabah kalktım tabi çok kötüyüm çok kızdım ve ne bir kahvalti hazırlama ne bişey her şey beni bekliyor. Eşimle konuşmadım hiç. Surat yaptım. Tabi çokta oralı olmadı neymiş onun virüsü daha kuvvetli olurmuş çocuklara bulasirmis. Akşam oldu yemek yaptım balkonda çocuklarla yedik çağırmadım onu. Beyefendi odasında hep. Adam bana küstü ya neymiş niye cagirmamisim. Kafayı yiycem ya. Hiç umrunda değil bu kadın ne yapıyor nasıl bakıyor nasıl hazırlıyor sadece gelip yemeğini yiyor ve odasına gidiyor. Dün disardan söyledim yedirdim çocuklara hiç sormadım ona. Çok bozulmuş laf vuruyor bana. Vallahi anladım ya bana bir akıl verin ya ben mi hatalıyım.
evet hata sizde
bu öküze 2 tane çocuk vermişsiniz. tüm hatanız bu.

kırıcı olduğum için üzgünüm ama benim kızkardeşim de aynen sizin gibi. daha 2. sezaryanını yapıp eve yeni girmiş (daha üzerindeki montunu çıkaramamış) eşine "e hadi yemek yok mu?" diyen bir öküzle evli. o da aynı cins öküze 2 çocuk yaptı işte.

hatta instragramda bu öküzle mutlu aile pozları paylaşıp, yemek isteyen eşine değil "e yuh ama" dedim diye bana cırlayan ve koşa koşa yemek yapan bir kocişko delisi.

böyle yani, bu hata sık sık görülüyor.

geçmiş olsun.

Benim esimde tam tersini yapti.ben israrla karantina istemiyorum dememe ragmen tam 20 gun boyunca odaya kapatti beni.senin virusun daha kuvvetlidir bana bulasmasin dedi.hem kizima bakti hem butun isleri yapti.bende niye izin vermiyor diye sinirleniyordum

Back
X