Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun virüsü daha kuvvetli olurmuş çocuklara bulasirmis.
Şu üçgen çanlar varya onu çalın yemek oluncaAdam bana küstü ya neymiş niye cagirmamisim
Hayır hayır asla. Siz virüsün verdiği sersemlik ve eşinizin yaptığı merhametsiz ve vicdansızlıkla birde kendinizi mi sorguluyorsunuz yaben mi hatalıyım.
O kadar doğru ki bu yazdığın bende inan aynısı düşündüm dedim hayatımdaki en zor zamanlardan biri bu. bu zamanda yanlizsam bu zamanda destek değilse ne zaman olacak ki. Pek de bir kiymetim yokmuş. Genel de biliyordum ama bu kadar beklemiyordum.Evet hatalısın hala bu adamla evli olmakla hatalısın bu covid normalleştirilebilecek bir şey del benim gözümde bir kaç saat içinde bile ölüme götürecek bir hastalıkta dahi eğer eşim bana bunu yapıyorsa bu hayatta onu ihtiyacım yok demektir
Üzüldüm sizin adınıza belki hemen bırakamazsınıx ama en azından bu adamın ölüm söz konusuyken ne yaptığını ve çocukları hiçe sayarak sizinle iç içe bıraktığını unutmayın ileriye hazırlık yapın gizli para vs biriktirinO kadar doğru ki bu yazdığın bende inan aynısı düşündüm dedim hayatımdaki en zor zamanlardan biri bu. bu zamanda yanlizsam bu zamanda destek değilse ne zaman olacak ki. Pek de bir kiymetim yokmuş. Genel de biliyordum ama bu kadar beklemiyordum.
Benim çocuklar olduğunda biz çok rahattık, nasılsa çocuklarım hasta diye evde normal hayatımıza devam ettik. Eşiniz resmen bencil ve tembel.yok eşim getirmedi küçük kreşe gidiyordu o getirdi. Yani çocuklarda covid zaten. Çocuklardaki virüsü ona geçmeye devam ediyormuş doktor öyle söylemiş o yüzden herkesi kendinden uzak tutuyor. Ama iş bana gelince bu benim için hiç sorun değil gibi davranıyor. Çocuklara hadi anneye deyip deyip kapısindna gönderiyor. Bunlar bencillik hemde feristahı benimkide olsun o kadar
Benim çocuklar olduğunda biz çok rahattık, nasılsa çocuklarım hasta diye evde normal hayatımıza devam ettik. Eşiniz resmen bencil ve tembel.
Ayy bogasim geldi kocaniMalum 1 hafta önce covid olduk ailece. Evde 2 küçük çocuk var . Eşim bana göre daha iyi. İlk günden beri kendini karantinaya aldı odasından çıkmıyor. 2 çocuk var evde biri 5 diğeri 8 yaşında. Yemekleri bakımları var. Hepsi bende. O gün dedim küçük olan ı bana birakma gece hiç uyutmuyor zaten gündüzleri bakıyorum gecede sen idare et. Ama yok kapıdan bana bıraktı gitti gece tabi sabah kadar uyutmadı sürekli ağlıyor gece sarılmak istiyor. Neyse sabah kalktım tabi çok kötüyüm çok kızdım ve ne bir kahvalti hazırlama ne bişey her şey beni bekliyor. Eşimle konuşmadım hiç. Surat yaptım. Tabi çokta oralı olmadı neymiş onun virüsü daha kuvvetli olurmuş çocuklara bulasirmis. Akşam oldu yemek yaptım balkonda çocuklarla yedik çağırmadım onu. Beyefendi odasında hep. Adam bana küstü ya neymiş niye cagirmamisim. Kafayı yiycem ya. Hiç umrunda değil bu kadın ne yapıyor nasıl bakıyor nasıl hazırlıyor sadece gelip yemeğini yiyor ve odasına gidiyor. Dün disardan söyledim yedirdim çocuklara hiç sormadım ona. Çok bozulmuş laf vuruyor bana. Vallahi anladım ya bana bir akıl verin ya ben mi hatalıyım.
Tabiki. Çocuk kresten getirdi, benim çocuklarım hasta olduktan sonra hiçbirsey umrumda olmadı. Normal hayatimiz devam etti.Yani evde 4 kişisiniz, hepiniz covidsiniz
Ne karantinası el ele verip iyileşeceksiniz
Biraz biriniz bakacak, biraz biriniz yatacak vs vs
evet hata sizdeMalum 1 hafta önce covid olduk ailece. Evde 2 küçük çocuk var . Eşim bana göre daha iyi. İlk günden beri kendini karantinaya aldı odasından çıkmıyor. 2 çocuk var evde biri 5 diğeri 8 yaşında. Yemekleri bakımları var. Hepsi bende. O gün dedim küçük olan ı bana birakma gece hiç uyutmuyor zaten gündüzleri bakıyorum gecede sen idare et. Ama yok kapıdan bana bıraktı gitti gece tabi sabah kadar uyutmadı sürekli ağlıyor gece sarılmak istiyor. Neyse sabah kalktım tabi çok kötüyüm çok kızdım ve ne bir kahvalti hazırlama ne bişey her şey beni bekliyor. Eşimle konuşmadım hiç. Surat yaptım. Tabi çokta oralı olmadı neymiş onun virüsü daha kuvvetli olurmuş çocuklara bulasirmis. Akşam oldu yemek yaptım balkonda çocuklarla yedik çağırmadım onu. Beyefendi odasında hep. Adam bana küstü ya neymiş niye cagirmamisim. Kafayı yiycem ya. Hiç umrunda değil bu kadın ne yapıyor nasıl bakıyor nasıl hazırlıyor sadece gelip yemeğini yiyor ve odasına gidiyor. Dün disardan söyledim yedirdim çocuklara hiç sormadım ona. Çok bozulmuş laf vuruyor bana. Vallahi anladım ya bana bir akıl verin ya ben mi hatalıyım.