Covid bile burnumdan geldi

Çocuklara bakmaya gelince virüsü kuvvetli , yemek yemeye gelince cagirman mi gerekiyor ne kadar uyanık bir virüsmus bu sahibi gibi maşallah! Bence direk zorla kapıyı aç ve çocukları üstüne yik, eşin surattan fln anlayacak kadar insan biri değil

Konudan bağımsız ama Covit bile burnumdan geldi başlığını okuyunca siz ne hayal etmiştiniz diye sorasım geldi😄

Malum 1 hafta önce covid olduk ailece. Evde 2 küçük çocuk var . Eşim bana göre daha iyi. İlk günden beri kendini karantinaya aldı odasından çıkmıyor. 2 çocuk var evde biri 5 diğeri 8 yaşında. Yemekleri bakımları var. Hepsi bende. O gün dedim küçük olan ı bana birakma gece hiç uyutmuyor zaten gündüzleri bakıyorum gecede sen idare et. Ama yok kapıdan bana bıraktı gitti gece tabi sabah kadar uyutmadı sürekli ağlıyor gece sarılmak istiyor. Neyse sabah kalktım tabi çok kötüyüm çok kızdım ve ne bir kahvalti hazırlama ne bişey her şey beni bekliyor. Eşimle konuşmadım hiç. Surat yaptım. Tabi çokta oralı olmadı neymiş onun virüsü daha kuvvetli olurmuş çocuklara bulasirmis. Akşam oldu yemek yaptım balkonda çocuklarla yedik çağırmadım onu. Beyefendi odasında hep. Adam bana küstü ya neymiş niye cagirmamisim. Kafayı yiycem ya. Hiç umrunda değil bu kadın ne yapıyor nasıl bakıyor nasıl hazırlıyor sadece gelip yemeğini yiyor ve odasına gidiyor. Dün disardan söyledim yedirdim çocuklara hiç sormadım ona. Çok bozulmuş laf vuruyor bana. Vallahi anladım ya bana bir akıl verin ya ben mi hatalıyım.
hani biri negatifse ona bulaşmasın diye pozitif bir odaya kapanır da..
eee evde 2 kisi pozitifken niye ayrı odada oturuluyor anlamadım.
soyleyin dışardan yemek bi de yemekle ugrasmayin..

Bir tarafının kıymetini iyi biliyormuş valla yemek yerken virüsün gücü azalıyormuş herhalde ahsjsj

Benim esimde tam tersini yapti.ben israrla karantina istemiyorum dememe ragmen tam 20 gun boyunca odaya kapatti beni.senin virusun daha kuvvetlidir bana bulasmasin dedi.hem kizima bakti hem butun isleri yapti.bende niye izin vermiyor diye sinirleniyordum
Peki bu durumun konu sahibine faydası ne? Paylaşımınız daha da sinirini bozmak dışında ne işe yarıyor? Yapmayın lütfen.

Konu sahibi eşiniz işten kaçmak için bahane bulmuş. Ciddi ciddi saçmalamış. Söylediğin şeyi araştırıp gerçek olmadığını gördüm deseniz ne yapar acaba bi deneseniz mi?

"Ay çok fenayım" diyip onun kapısının önünde bayılmış numarası yapın. Birkaç saat de kendinize gelmeyin. Madem o çakallık yapıyor, siz de kurt olun. 😁

Bizim bir akrabalar da ailecek yakalanmıştı 1 kız 17 yaşında babası ve annesi. Anne yazık o ikisine bakacağım besleyeceğim diye hiç kendine bakamamış beslenememiş hastaneye kaldırıldı vefaat etti. Gerçekten bu erkekler kadınların yarısı kadar merhamet barındrımıyor içlerinde. Yine bir tanıdık ailece kovid oldular adam hastaneye yattı her allahın günü kadından farklı yemek istedi kadın yapıp göndertti hastaneye istelik kadının yanında 2 de çocuk var hepsi hastaydı nasıl bir bencillik bunlardaki anlamıyorum

Malum 1 hafta önce covid olduk ailece. Evde 2 küçük çocuk var . Eşim bana göre daha iyi. İlk günden beri kendini karantinaya aldı odasından çıkmıyor. 2 çocuk var evde biri 5 diğeri 8 yaşında. Yemekleri bakımları var. Hepsi bende. O gün dedim küçük olan ı bana birakma gece hiç uyutmuyor zaten gündüzleri bakıyorum gecede sen idare et. Ama yok kapıdan bana bıraktı gitti gece tabi sabah kadar uyutmadı sürekli ağlıyor gece sarılmak istiyor. Neyse sabah kalktım tabi çok kötüyüm çok kızdım ve ne bir kahvalti hazırlama ne bişey her şey beni bekliyor. Eşimle konuşmadım hiç. Surat yaptım. Tabi çokta oralı olmadı neymiş onun virüsü daha kuvvetli olurmuş çocuklara bulasirmis. Akşam oldu yemek yaptım balkonda çocuklarla yedik çağırmadım onu. Beyefendi odasında hep. Adam bana küstü ya neymiş niye cagirmamisim. Kafayı yiycem ya. Hiç umrunda değil bu kadın ne yapıyor nasıl bakıyor nasıl hazırlıyor sadece gelip yemeğini yiyor ve odasına gidiyor. Dün disardan söyledim yedirdim çocuklara hiç sormadım ona. Çok bozulmuş laf vuruyor bana. Vallahi anladım ya bana bir akıl verin ya ben mi hatalıyım.
Biz koronayken de aynı anda olduk eşimle ama odaları ayırmasın nasılsa olduk diye ilk gün sağolsun kayinvalidemler yemek yolladı gerçekten ağrılarım çok fazlaydı iki gün yetti o yemek zaten ama ben hala toparlayamadim eşimde zahmet etmeyin diyip getirmeyin diye israr etti gücün varsa kalk yapıp ye yemeğini belim sırtım bacaklarım ciddi şekilde ağrıyordu benim ikide küçük çocuk var evde hazır çorba yapıp onu yedirdim sonra dışardan yemek söyledi beyfendi ee halden anlamiyorsa cebini açacak hiç kendimi parcalayamam

Ne bileyim hep duydum işte etraftan günlerce tek başlarına odada karantina oluyorlar yemekleri bile kapılarına getiriliyor bi ilgi alaka ne bilim bende öyle olur sanmıştım. 😂

Eşiniz de duymuş 😂

Şaka bir yana biriniz olsa belki oda karantinası olurdu da iki çocukla 4 kişilik aile covid olunca ailecek destek olmak şart, yeri gelir o 5 yaşındaki çocuk daha iyi olur gücü yeten ihtiyaçları giderir

Yani kimsenin odası vs ayrılmaz ki hadi birlikte yatılmasın da ben kapadım kapımı dinleniyorum sen 2 çocuğa bak olmaz

Açarsınız salona herkese uzanacak bir yer, tv vs çocukları eğlersiniz zira onların da dinlenmesi lazım ve hafif geçirdikleri için her zamanki hareketlerini tekrar ederler, onları sadece durdurmaya birisi lazım

Kendini iyi hisseden gider meyve koyar kuruyemiş koyar biraz sonra diğeri su getirir vs

Yemekleri yine dışarıdan idare edin tabii

Eşinizi bu aşamada boşverin artık canınızı sıkmaktan öteye gitmiyor

Geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlarsınız

Cinnet geliyo bana boyle konularda. Yat yataga kalkma yerinden. Nefes alamiyorum agrim var de.aaman.

Nasi adam bunlar ya adamcık resmen oglan cocuklarini duble baba yapiosunuz bi de bu kadar yardimci olmayan bi insan hadi bir kere baba oldu ikincisi neden? Ömrünüz çürüyor resmen bir başınızasiniz aslinda. Böyle seyler beni cok sogutur bi daha sevismem bile ben o adamla. Düşünsene seni insan olarak sevmiyor bile nasilsin ne haldesin umursamio bu adam aldatmasa dövmese sövmese ne fayda.

Nasi adam bunlar ya adamcık resmen oglan cocuklarini duble baba yapiosunuz bi de bu kadar yardimci olmayan bi insan hadi bir kere baba oldu ikincisi neden? Ömrünüz çürüyor resmen bir başınızasiniz aslinda. Böyle seyler beni cok sogutur bi daha sevismem bile ben o adamla. Düşünsene seni insan olarak sevmiyor bile nasilsin ne haldesin umursamio bu adam aldatmasa dövmese sövmese ne fayda.
Son cümleniz içime çok dokundu. Ne kadar acı ama ne kadar da gerçek.

Çok üzüldüm , biz de geçirdik kovid o nasıl bir halsizlik nasıl bir çaresizlik hali çok iyi bilirim :(
Allah yardımcın olsun , eşinin yaptığı çok çok yanlış , maske ile bakabilir çocuklara
Senin virüsün de bulaşabilir çocuklara hepsi aynı şey

Back
X