Covid geçirmiş aileye ziyaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gitmem, zira ayni sehirde degiliz, yollarda hastalik kapma riski de var. Kendi aracimla gitme imkanim olsa farkli olabilir.

Ayni sehirde olsak giderdim. Zaten alisverislerini vs de ben yapardim, illa ki kapidan da olsa gorusulurdu.

mart ayından berı hıc kımseye gıtmedım
cok ozledıgım kısıyle goruntulu gorusuyorum telefonda
gıtmem
gezılecek zaman degıl gerekırse 1 sene daha gıtmem
keske kımse kımseye gıtmese de korona yayılma hızı yavaslasa

Soktayim su anda ailem hastaligi gecirdi ikinci testleri negatif cikinca hemen gormeye gittim tabikide hicbirimizede bisey olmadi cunku zaten iyilesmislerdi ve testleri negatifti. Burdaki yazilari okudukca hayret ediyorum bukadarmi korkuyosunuz bu hastaliktan ya aile bu yabanci degil
İşte duymaktan baktığım bir cümle "bu kadar mı korkuyorsunuz bu hastalıktan, sende çok ödleksin vs..." Ben bir doktor kızı olarak evet korkuyorum, keşke sizde ciddiyetinin farkına varabilseniz. Aileden olunca korona bulaşmıyor mu? Zihniyete bak, karşılıklı hayret ediyoruz birbirimize 😂

İşte duymaktan baktığım bir cümle "bu kadar mı korkuyorsunuz bu hastalıktan, sende çok ödleksin vs..." Ben bir doktor kızı olarak evet korkuyorum, keşke sizde ciddiyetinin farkına varabilseniz. Aileden olunca korona bulaşmıyor mu? Zihniyete bak, karşılıklı hayret ediyoruz birbirimize 😂
Corona testi negatif olan birinden bulasmiyor evet ben gayet ciddiye aliyorum siz nasil okuyorsunuz yazdiklarimi ben aileden birsi hastaysa bulasmaz yanina gidinmi dedim? Carpitmayi nekadar cok seviyosunuz ya

Corona testi negatif olan birinden bulasmiyor evet ben gayet ciddiye aliyorum siz nasil okuyorsunuz yazdiklarimi ben aileden birsi hastaysa bulasmaz yanina gidinmi dedim? Carpitmayi nekadar cok seviyosunuz ya
Corona testi negatif.
Diyelim ki siz yolda giderken birinden, bir yerden kaptınız. Gittiniz onlara bulaştırdınız. O zaman iyi mi olacak??
Kimse hastalık olduğu belli olmuyor yani, bilmem anlatabildim mi?
Ve evet bu kadar korkuyoruz hastalıktan.
Çünkü bu hastalık bizim kadar korkmayanlar yüzünden yayıldı.

Bende gitmem. Yani hastalık o kadar yakınlaşmışken korkarım heran bir tedbirsizlik daha olacak bir yerden bulaşacak diye.
Şu bişey olmazcılara da uyuz oluyorum birşey olmuyorsa bu ölenler hastanede yatanlar nerden çıkıyor acaba, niye aylardır tüm dünya mücadele halinde can sıkıntısı mı sanıyorlar 🙄

Corona testi negatif.
Diyelim ki siz yolda giderken birinden, bir yerden kaptınız. Gittiniz onlara bulaştırdınız. O zaman iyi mi olacak??
Kimse hastalık olduğu belli olmuyor yani, bilmem anlatabildim mi?
Ve evet bu kadar korkuyoruz hastalıktan.
Çünkü bu hastalık bizim kadar korkmayanlar yüzünden yayıldı.
Tamamda siz hic disari cikmayip eve kapalimi yasiyorsunuz her an bir yerden kapip yayma ihtimali hep var zaten ama hep en kötü senaryoyu düşünüyorsunuz. Siz bu ihtimale göre hareket edebilirsiniz ben boyle dusunmuyorum tam tersini yaptim aileme gittim her zaman gittigim
Gibi ve kimse bisey kapmadi. Evet dediginiz gibi olabilirdi ama bu dusuk bir ihtimal. Ben buna gore yasamiyorum ve burnumu disari cikarirsam hasta olurumcu degilim.

hastalik neden yayildi konusuna gelirsek hasta oldugunu bile bile disari cikan yolculuk yapn vs vs bunlar yuzunden yayildi. Cok fazla korkmuyor diye bunlr yuzunden yayildi diyemezsiniz . Ben bahsedilen onlemleri herzaman aliyorum aldim ama hasta olucam diye ödüm patlamiyor bu yuzdende suclu hissetmiyorum

Covid geçirip atlatmış olsam kimse ziyaretime gelsin istemem. Onca şeyi çekmişim yeni kurtulmuşum semptomsuz geçirip geçirmediği bile belli olmayan birinin virüsün farklı versiyonlarını taşımasını istemem

Hayır tabiki karantinadan çıktılar bir ay oluyo iyileştiler onlar gezmeye bile başladılar ben gitmiyorum ama hep böyle mi olacak nereye kadar ??? Çocuklar babane anane diye ağlıyor özellikle kızım çok özlediler acaba abartıyor muyum diye düşündüm

Sizin kayın aileniz zaten pozitifken de dışarıda gezmiyor muydu? Kurban kesmişlerdi ya hani? Eşiniz de gitmişti hatta onlarla?
Bence sizin için pozitif negatif pek farketmiyor, yayılıma katkı sağlamaya ant içmişsiniz sülalecek maşallah.

Çocuklarınıza birşey olmasından korkmuyorsanız da ailenize zarar vermekten korkun en azından, bağışıklık sistemleri ne durumda bilmiyorsunuz. Çocuklar üzülüyor ağlıyor diye tehlikeye atılır mı?

Kendiniz görmek istiyorsanız gidip mesafeli görüşürsünüz çocuklara nasıl mukayet olmayı planlıyorsunuz?

Son düzenleme:
Allah'ım kimseyi ikileme sokmasın iki ucu pisli değnek gibi canımın canı anneme gitmeye korkuyorum benim yüzümden birşey olur diye 7 gün sonra bitecek karantinası herhün ağlıyor çocukları özledim diye eşimin ailesi bir ay oldu karantinadan çıktılar onlarda aynı onlara gitmeyede korkuyorum hem çok geziyolar hâlâ hemde bizden bişey bulaşırsa diye

Çok geziyorlarsa siz daha çok risk altındasınız.

Sizin kayın aileniz zaten pozitifken de dışarıda gezmiyor muydu? Kurban kesmişlerdi ya hani? Eşiniz de gitmişti hatta onlarla?
Bence sizin için pozitif negatif pek farketmiyor, yayılıma katkı sağlamaya ant içmişsiniz sülalecek maşallah.

Çocuklarınıza birşey olmasından korkmuyorsanız da ailenize zarar vermekten korkun en azından, bağışıklık sistemleri ne durumda bilmiyorsunuz. Çocuklar üzülüyor ağlıyor diye tehlikeye atılır mı?

Kendiniz görmek istiyorsanız gidip mesafeli görüşürsünüz çocuklara nasıl mukayet olmayı planlıyorsunuz?
Kurban kesim hanede kesildi saolsun o gün hiç birşeye katılmadı kp ben kendimden geçtim zaten çocuklardan korkuyorum o yüzden fikir alıyorum
Evet sülalecek çok seviyoruz virüs yaymayı ondan olan cenazelere katılmadık pandemi başında ananem koahtan vefat etti geçen ay dedem kalp krizi geçirdi vefat etti gitmedim ama çok seviyorum virüs yaymayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X