Covid geçirmiş aileye ziyaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet oyle tabiki hepimizin istegi bu ama ben bu virusle yasmaaya alismaliyiz ve hepimiz bunu yasayacagiz kafasindayim. Tabiki bunun icin tedbirsiz davranmiyoruz gerekli seyleri yapiyoruz ama hayatima normal devam ediyorum eve kapanmiyorum iyilesenlerle görüşüyoruz onlarda sonucta tekrar kapma riskine sahipse bizde yakalanma riskine sahibiz bunun sonu yokki
Kronik rahatsızlığımdan dolayı fazla dikkat ediyorum onun etkisi üzerimde büyük

Allah'ım kimseyi ikileme sokmasın iki ucu pisli değnek gibi canımın canı anneme gitmeye korkuyorum benim yüzümden birşey olur diye 7 gün sonra bitecek karantinası herhün ağlıyor çocukları özledim diye eşimin ailesi bir ay oldu karantinadan çıktılar onlarda aynı onlara gitmeyede korkuyorum hem çok geziyolar hâlâ hemde bizden bişey bulaşırsa diye

Ben de yeni atlattım bu pis hastalığı doktorumuz 3-4 ay bağışıklık geçerli demişti ama sonra antikorlar azaldıkça tekrar yakalanma riski oluşuyor .. sosyal mesafeli bir şekilde görüşürsünüz en kötü, bir kaç hafta sonra psikoloji de önemli sonuçta.. arada kısa kısa yoklarsınız ailenizi.. Allah korusun başka hastalıklar var, herşey var hayatta, hiç görüşmemekte olmaz..

birincisini hafif atlatıp, 2. 3. ağır geçirenler oluyormuş .Atlattım geçti gitti yok. Onlardan da size geçebilir sizden de onlara..
Aynen, bir kere olduk daha olmayız diye düşünmesinler, covid-19 virüsüne karşı vücudumuzun ürettiği antikorlar, ki o da üretirse bizi en fazla 2 ay koruyormuş, korona olanlar tekrar tekrar korona olabilir, nasıl ki kış mevsiminde defalarca grip oluyorsak, defalarca korona olma ihtimalimiz de yüksek, zira zaten bizi grip yapan virüs ailesinden korona yapan virüs.

O yüzden kimse kırılmasın, gücenmesin de şu dönem kimse kimseye geçmiş olsun gitmesin, hastaları tehlikeye atmaya gerek yok.

Yoo benim ailem annem kardesim daha yeni atlatti yakalanan bir daha yakalanmiyor demiyorum ben iyilesmisler negatif cikmis neden gorusmeyelim bu mantiksiz diyorum biz gorustugumuzde kimse kimseye sarilmiyor öpmüyor dip dibe oturmuyoruz ama her hafta gorusuyoruz ben cok dikkat ettigi halde virus kapanlar biliyorum yani asiri pimpirikli olmaya gerek yok uzerimize duseni yapip gerisini allaha birakalim sizde tedbirlere uyup bu hastaliga hic yakalanmayacaginizi dusunuyorsunuz heralde? Bir suru insan belirtsiz bir sekilde geciriyor sonucta bunuda biliyoruz. İyilesen ailemle gorusurdum gitmem demek sacma bana gore evet dusuncemde bir degisiklik yok
yazdıklarımı ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Ben çevrenizde hastalık geçiren yok demedim, tekrar hasta olan veya uzun süre sonra coronaya rastlanan var dedim. Siz sarılıyorsunuz da demedim, torunları yani küçük çocuklar durmaz dedim . Aşırı pimpirikli olalım da demedim . Belirtisiz geçirenleri bizzat ben söyledim zaten. Ne demek hastalığa yakalanmayacağınızı mı düşüniyorsunuz??? Ne istiyorsunuz herkes illa hasta olsun mu? At gözlüğüyle bakıyorsunuz ,dediklerim ve yazdıklarınızın zerre alakası yok. Size göre herkes hasta olucak yani? valla kronik hastayım idari izinli olmama rağmen izin alamıyorum, +astım hastalığım da olmasına rağmen maske +siperlik +eldivenle solunum zorluğu çekerek çalışıyorum. Her kim amann herkese bulaşıcak diye bu sürecin uzamasına katkıda bulunursa hakkımı helal etmiyorum

Herkes başka bişey söylüyor ama evi dezenfekte ettirecek karantina dönemi bitince zaten çok titiz hassas bu konuda
Yok ya ne dezenfektesi 😂hastane mi orası.Virüs havada durmuyor zaten e evde de temizlik yapılıyordur illa.

Yok ya ne dezenfektesi 😂hastane mi orası.Virüs havada durmuyor zaten e evde de temizlik yapılıyordur illa.
😂 Yok ay hani şu eve gelip dezenfekte eden şirketler var ya onlardan çağırmayı düşünüyor zaten hiç durmadan temizlik yapılıyor

yazdıklarımı ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Ben çevrenizde hastalık geçiren yok demedim, tekrar hasta olan veya uzun süre sonra coronaya rastlanan var dedim. Siz sarılıyorsunuz da demedim, torunları yani küçük çocuklar durmaz dedim . Aşırı pimpirikli olalım da demedim . Belirtisiz geçirenleri bizzat ben söyledim zaten. Ne demek hastalığa yakalanmayacağınızı mı düşüniyorsunuz??? Ne istiyorsunuz herkes illa hasta olsun mu? At gözlüğüyle bakıyorsunuz ,dediklerim ve yazdıklarınızın zerre alakası yok. Size göre herkes hasta olucak yani? valla kronik hastayım idari izinli olmama rağmen izin alamıyorum, +astım hastalığım da olmasına rağmen maske +siperlik +eldivenle solunum zorluğu çekerek çalışıyorum. Her kim amann herkese bulaşıcak diye bu sürecin uzamasına katkıda bulunursa hakkımı helal etmiyorum
Valla bende sizin beni anladiginizi düşünmüyorum at gozluguylede bakmiyorum daha fazla bisey soylemiycem cunku karsimda yazdiklarimi carpitan birisini görüyorum.

ne yapıyorsanız yapın valla, gerçekten insanlar bir tuhaf, geçmiş olsun a gideyim mi covid geçirmişe, çocuklar ağlıyor, bunun için ölumu göze alıyorsanız gidin. gezmeye başlamaları onların hataları, ben gitmem,gerçekten hem babanne hem anneanne nin covid olması da garipmiş ayrıca.

Hayır tabiki karantinadan çıktılar bir ay oluyo iyileştiler onlar gezmeye bile başladılar ben gitmiyorum ama hep böyle mi olacak nereye kadar ??? Çocuklar babane anane diye ağlıyor özellikle kızım çok özlediler acaba abartıyor muyum diye düşündüm
İyileştiklerine göre giderdim. Yeni normal bu, maske sosyal mesafe hijyene dikkat ederek hayat devam edecek. Hepimiz çalışmaya döndük çarşı pazar market evden bir şekilde çıkıyoruz. Birçok insanla karşılaşıyoruz. Ha gidip sarılıp kucaklaşıp yatılı kalacaksanız o olmaz işte. Bahçede balkonda mesafeli olarak oturabilirsiniz .

ameliyat vs diil ki bu neden gecmis olsuna gidiyorsunuz ki :/
Geçmiş olsuna değil ki hiç mi görüşmeyecez siz olsanız ne yapardınız diye merak ettim çünkü iki taraf ta ailemiz sonuçta ne zamana kadar görüşmicez ki
ne yapıyorsanız yapın valla, gerçekten insanlar bir tuhaf, geçmiş olsun a gideyim mi covid geçirmişe, çocuklar ağlıyor, bunun için ölumu göze alıyorsanız gidin. gezmeye başlamaları onların hataları, ben gitmem,gerçekten hem babanne hem anneanne nin covid olması da garipmiş ayrıca.
Babane değil kp sanayiden bulaştı anneme de dedemi götürdükleri hastanede bulaştı yada cenazeye gelenlerden muhtemelen neyi garip ki ???

İyileşmişlerse giderim. Anam babam. Bu arada okbliyim benim gibi manyak azdır. Ona rağmen giderim. Ölümlü dünya. Ne kadar imkan varsa o kadar görüşürüm Allah izin verdiği sürece.

Geçmiş olsuna değil ki hiç mi görüşmeyecez siz olsanız ne yapardınız diye merak ettim çünkü iki taraf ta ailemiz sonuçta ne zamana kadar görüşmicez ki
Babane değil kp sanayiden bulaştı anneme de dedemi götürdükleri hastanede bulaştı yada cenazeye gelenlerden muhtemelen neyi garip ki ???
Bence biraz daha bekleyin, bünyeleri hassas olabilir su an ve en ufak bir küçük mıkrobu bile daha ağır yasayabilirler

İyileştiklerine göre giderdim. Yeni normal bu, maske sosyal mesafe hijyene dikkat ederek hayat devam edecek. Hepimiz çalışmaya döndük çarşı pazar market evden bir şekilde çıkıyoruz. Birçok insanla karşılaşıyoruz. Ha gidip sarılıp kucaklaşıp yatılı kalacaksanız o olmaz işte. Bahçede balkonda mesafeli olarak oturabilirsiniz .
Yok zaten nereye kadar böyle gidebilir onu merak ediyorum iki üç ay ne kadar yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X