- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık bakanı bile kontrollü sosyal hayat diyor. Oteller dolu avmler açık cafeler tıklım tıkış ama kimse anasını babasını görmesin diye bir şey yok.Yok zaten nereye kadar böyle gidebilir onu merak ediyorum iki üç ay ne kadar yani
İşte duymaktan baktığım bir cümle "bu kadar mı korkuyorsunuz bu hastalıktan, sende çok ödleksin vs..." Ben bir doktor kızı olarak evet korkuyorum, keşke sizde ciddiyetinin farkına varabilseniz. Aileden olunca korona bulaşmıyor mu? Zihniyete bak, karşılıklı hayret ediyoruz birbirimizeSoktayim su anda ailem hastaligi gecirdi ikinci testleri negatif cikinca hemen gormeye gittim tabikide hicbirimizede bisey olmadi cunku zaten iyilesmislerdi ve testleri negatifti. Burdaki yazilari okudukca hayret ediyorum bukadarmi korkuyosunuz bu hastaliktan ya aile bu yabanci degil
Corona testi negatif olan birinden bulasmiyor evet ben gayet ciddiye aliyorum siz nasil okuyorsunuz yazdiklarimi ben aileden birsi hastaysa bulasmaz yanina gidinmi dedim? Carpitmayi nekadar cok seviyosunuz yaİşte duymaktan baktığım bir cümle "bu kadar mı korkuyorsunuz bu hastalıktan, sende çok ödleksin vs..." Ben bir doktor kızı olarak evet korkuyorum, keşke sizde ciddiyetinin farkına varabilseniz. Aileden olunca korona bulaşmıyor mu? Zihniyete bak, karşılıklı hayret ediyoruz birbirimize![]()
Corona testi negatif.Corona testi negatif olan birinden bulasmiyor evet ben gayet ciddiye aliyorum siz nasil okuyorsunuz yazdiklarimi ben aileden birsi hastaysa bulasmaz yanina gidinmi dedim? Carpitmayi nekadar cok seviyosunuz ya
Tamamda siz hic disari cikmayip eve kapalimi yasiyorsunuz her an bir yerden kapip yayma ihtimali hep var zaten ama hep en kötü senaryoyu düşünüyorsunuz. Siz bu ihtimale göre hareket edebilirsiniz ben boyle dusunmuyorum tam tersini yaptim aileme gittim her zaman gittigimCorona testi negatif.
Diyelim ki siz yolda giderken birinden, bir yerden kaptınız. Gittiniz onlara bulaştırdınız. O zaman iyi mi olacak??
Kimse hastalık olduğu belli olmuyor yani, bilmem anlatabildim mi?
Ve evet bu kadar korkuyoruz hastalıktan.
Çünkü bu hastalık bizim kadar korkmayanlar yüzünden yayıldı.
Hayır tabiki karantinadan çıktılar bir ay oluyo iyileştiler onlar gezmeye bile başladılar ben gitmiyorum ama hep böyle mi olacak nereye kadar ??? Çocuklar babane anane diye ağlıyor özellikle kızım çok özlediler acaba abartıyor muyum diye düşündüm
Allah'ım kimseyi ikileme sokmasın iki ucu pisli değnek gibi canımın canı anneme gitmeye korkuyorum benim yüzümden birşey olur diye 7 gün sonra bitecek karantinası herhün ağlıyor çocukları özledim diye eşimin ailesi bir ay oldu karantinadan çıktılar onlarda aynı onlara gitmeyede korkuyorum hem çok geziyolar hâlâ hemde bizden bişey bulaşırsa diye
Kurban kesim hanede kesildi saolsun o gün hiç birşeye katılmadı kp ben kendimden geçtim zaten çocuklardan korkuyorum o yüzden fikir alıyorumSizin kayın aileniz zaten pozitifken de dışarıda gezmiyor muydu? Kurban kesmişlerdi ya hani? Eşiniz de gitmişti hatta onlarla?
Bence sizin için pozitif negatif pek farketmiyor, yayılıma katkı sağlamaya ant içmişsiniz sülalecek maşallah.
Çocuklarınıza birşey olmasından korkmuyorsanız da ailenize zarar vermekten korkun en azından, bağışıklık sistemleri ne durumda bilmiyorsunuz. Çocuklar üzülüyor ağlıyor diye tehlikeye atılır mı?
Kendiniz görmek istiyorsanız gidip mesafeli görüşürsünüz çocuklara nasıl mukayet olmayı planlıyorsunuz?
Ne kadar süre geçtiEvet kızlar soru basit anne babanız covid geçirip iyileşti ziyarete gider misiniz
"Boşarım" gibi okudum bi anGitmem
Kp karantinadan çıkalı bir ay oldu annemin daha 7 gün sonra çıkacakNe kadar süre geçti
Gitmem kesinlikleKp karantinadan çıkalı bir ay oldu annemin daha 7 gün sonra çıkacak