- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Ee bunu dedıgınız benımkı açıklaması ıste.Bencede covid i de bir haftada 3 şehir değiştirdiği için kaptı teste zorla gönderdik pozitif çıkınca da şu hayatta en çok dikkat eden benim nasıl kaptım dedi . Okuttuğu çocuklardan çok annemle babam için üzülüyorum resmen dert
Hanımefendi zekanız mi yok ya gerçekten çocuklarla teması yok yazdım 2 haftadır okula gitmiyor annemle babama teması var . Kimi düşüncem annemle babamı tabiki temaslı olmayan öğrenciler nasıl tehlike altında olsun ? Temas etmediği öğrencileri neden düşüneyimEe bunu dedıgınız benımkı açıklaması ıste.
Hastalığın nerden nasıl geleceği belli olmaz doğru buna katılıyorumHerkes olsun demedim ki onu nerden çıkarttın. Ben olsun millet ölsün mü diyorum Allah aşkına nereye çekiyorsunuz konuyu.
Olacağı, geleceği varsa geliyor diyorum. Ben 2 sene korundum ama bilemem ki ne zaman olacağımı.
İşe gidiyorum her sabah otobüslere biniyorum. İnsanlarla aynı ortamda çalışıyorum. En yakınımdaki eşimden kapmadım ama en alakasız insandan kapacağım belki bilmiyorum ki. O kadar garip bir hastalık ki geleceği varsa bir şekilde geliyor bunu demek istedim. İlk zamanlardaki gibi kapanma da yok ki artık oldukça aktif günler geçiriyoruz malum ne yapalım yani bir şekilde bu hastalıkla yaşamaya alışmak zorundayız. Öyle olmasa esnemezdi kurallar bu kadar. Benim düşüncem bu yönde.
Covid olan bir insan gidip bir kafede kahve yudumlayacak rahatlığa sahipse evet bu bana göre de bencillik.Hastalığın nerden nasıl geleceği belli olmaz doğru buna katılıyorum
Ama çıktım dolastim kahvemide içtim 5.gün geçti ben atlattım bu normal değil doğru değil kişi atlatsa dahi taşıyıcı oluyor test sonucu negatif çıkana kadar beklemeli
Başkasının vebalini girmemeli
Market dediniz gıdecek dıye eliyle temas edecek ordan herhangi bır ogrencı dokunacakmarkete gelip yaslı bır teyzemiz amcamız dokunacak belkı. Ulke olarak hep bırlıkte birbirimizi dusunelımkı ıyı olalım bak sıze hakaret etmedım bu arada.Hanımefendi zekanız mi yok ya gerçekten çocuklarla teması yok yazdım 2 haftadır okula gitmiyor annemle babama teması var . Kimi düşüncem annemle babamı tabiki temaslı olmayan öğrenciler nasıl tehlike altında olsun ? Temas etmediği öğrencileri neden düşüneyim
ama bak sende söylüyorsun korunuyorlardı bulaştı diye :)O kadar önlemi olan insanın çocukları torunları sülalesi var. Hadi çalışanlara maske mesafe kuralı uyguluyorlardır, ya çocukları kardeşleri, torunları? Okula gidiyorlar bizim çocuklar gibi, aile ziyaretleri yapıyorlardır kardeşleri falan. Niye bulaşmasın? İngiltere kraliçesi hatta eski ABD başkanı Trump'da korunuyordu ama onlara da bulaştı.
Kişiselleştirme falan değil, yorumunuza yorum yapıyorum
Size de sevgiler
AminVerem çok kötü bir hastalık tabi ki bir araştırın isterseniz Allah kimseye yaşatmasın. :)
Arabamiz var ama bize ambulans cagirmamiz gerektigi soylendi.kuzenimin kizi kovit suan dun hastaneye kendi imkanlariyla gittiler, covitli hasta bakan hastanelere gidebilirsiniz sadece dediler o kadar.
e bu adamlarin arabasi vardi bindi gitti, olmayan napacak mecbur dolmuş otobus taksi.
yani aslinda kimsenin yapabilecegi bir sey yok bu hastaliga kendin gidebiliyorsan gidiyorsun, gidemedigin durumdaysan ambulans geliyor sanirim artik.
Belki de sizde ifade etme kıtlığı var? Okuttuğu çocuklardan çok anne babamı düşünüyorum yazan sizsiniz. Ben size mesela konu sahibinin anne babasından çok çocukları düşünüyorum yazsaydım ne hissederdiniz?Kaba olucak ama emin oldum bazılarında anlama kıtlığı var . Annemi babamı düşünüyorum derken şu an temas halinde olan öğrenciler değil annemle babam demek istedim bunu algılamak bu kadar zor mu yorum yazmayın rica ediyorum okuduğunu anlayamayanlar polemik için yazıyor
Geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız.Amin
Ben hem verem geçirdim hem kovid geçirdim araştırmama gerek yok
Veremin ne olduğunu uzun yıllardır bilim dünyası araştırdı öğrendi neler olabileceği ne hasarlar bırakabileceği neler yapılabileceği biliniyor ve tedavisi var
Ama kovidin bir tedavisi yok henüz ileri dönemlerde kovid geçirenlerde ne hasarlar kalabileceği bunların sonuçları hakkında bir bilgi mevcut değil henüz
O yüzden bence siz bir daha düşünün acaba hangisi daha tehlikeli
Nerde demiş umurumda değil diye?Ayrıca konu sahıbı sızı şiddetle kınıyorum öğrenciler umurumda degıl annem babam onemlı dediniz hepımızın evladı var okulda benım kızım butun gun 6 saat maske takıyor daha 1.sınıf cocuk cok sınır oldum bu dusunceye.
Oyle acık acık yazmamıs meali buydu ogrencılerden cok annem babama uzuluyorum demıs yukarıda alıntılamıstımNerde demiş umurumda değil diye?
Gösterin beraber taşlayalım.
Aha buyduBencede covid i de bir haftada 3 şehir değiştirdiği için kaptı teste zorla gönderdik pozitif çıkınca da şu hayatta en çok dikkat eden benim nasıl kaptım dedi . Okuttuğu çocuklardan çok annemle babam için üzülüyorum resmen dert
Ee? Sorun ne?Oyle acık acık yazmamıs meali buydu ogrencılerden cok annem babama uzuluyorum demıs yukarıda alıntılamıstım
Çünkü okula gitmiyor kadın. Ama anne baba ile evde ve evde de dikkat etmiyormuş. Ne var ki bunda?Aha buydu
Ama karantına bitince okula gitmeyecek vs açıklama yapmadı ıkı hafta evde kalacak demedi eksık bılgı veriyor konu sahıbı.Çünkü okula gitmiyor kadın. Ama anne baba ile evde ve evde de dikkat etmiyormuş. Ne var ki bunda?
Çünkü şu an riskli olan anne baba. Öğrencilerle teması yokki.Aha buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?