Covid ken dışarı çıkmak mümkün mü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee bunu dedıgınız benımkı açıklaması ıste.

Ee bunu dedıgınız benımkı açıklaması ıste.
Hanımefendi zekanız mi yok ya gerçekten çocuklarla teması yok yazdım 2 haftadır okula gitmiyor annemle babama teması var . Kimi düşüncem annemle babamı tabiki temaslı olmayan öğrenciler nasıl tehlike altında olsun ? Temas etmediği öğrencileri neden düşüneyim

Hastalığın nerden nasıl geleceği belli olmaz doğru buna katılıyorum
Ama çıktım dolastim kahvemide içtim 5.gün geçti ben atlattım bu normal değil doğru değil kişi atlatsa dahi taşıyıcı oluyor test sonucu negatif çıkana kadar beklemeli
Başkasının vebalini girmemeli

Covid olan bir insan gidip bir kafede kahve yudumlayacak rahatlığa sahipse evet bu bana göre de bencillik.
Ama çıkıp kendi başına bir doğa yürüyüşü yapıp nefes alması bana göre normal bir şey.

Market dediniz gıdecek dıye eliyle temas edecek ordan herhangi bır ogrencı dokunacakmarkete gelip yaslı bır teyzemiz amcamız dokunacak belkı. Ulke olarak hep bırlıkte birbirimizi dusunelımkı ıyı olalım bak sıze hakaret etmedım bu arada.

ama bak sende söylüyorsun korunuyorlardı bulaştı diye :)
ne kadar korunursan korun o kadar alakasız bir yerden bulaşıyor ki akıl tutulması yaşıyor insan. o yüzden diyorum o kadar korunan insanlar bile oldu diye. bencilce gelmiş olabilir ilk mesajım ama aslında olay bu hastalığın bir şekilde gelecek olması..
böyle olduğu için devlet olarak bu kadar esnettiler zaten.

Verem çok kötü bir hastalık tabi ki bir araştırın isterseniz Allah kimseye yaşatmasın. :)
Amin
Ben hem verem geçirdim hem kovid geçirdim araştırmama gerek yok
Veremin ne olduğunu uzun yıllardır bilim dünyası araştırdı öğrendi neler olabileceği ne hasarlar bırakabileceği neler yapılabileceği biliniyor ve tedavisi var
Ama kovidin bir tedavisi yok henüz ileri dönemlerde kovid geçirenlerde ne hasarlar kalabileceği bunların sonuçları hakkında bir bilgi mevcut değil henüz
O yüzden bence siz bir daha düşünün acaba hangisi daha tehlikeli

Arabamiz var ama bize ambulans cagirmamiz gerektigi soylendi.
Zaten bulundugum sehirde hes kodu tanimlanmamis kartla bile asla bindirmiyorlar toplu tasimaya. O konuda cok katilar birkac kez denk geldim duraktan gecerken bagirmalara.
Pozitif birini hic bindirmezler.

Belki de sizde ifade etme kıtlığı var? Okuttuğu çocuklardan çok anne babamı düşünüyorum yazan sizsiniz. Ben size mesela konu sahibinin anne babasından çok çocukları düşünüyorum yazsaydım ne hissederdiniz?
Öyle yazdınız ama böyle demek istediniz. Bizim gibi anlama kıtlığı olanlar anlayamaz tabi ne demek istediğinizi.

Eğer yapabilirseniz siz de mesajımı iyi okuyup anlayın; çok ters bir ifade dedim, nasıl böyle bir şey düşünürsünüz yazmadım. Herkesin yakını kendine göre kıymetli yazdım.

Siz de geleneğe uymuşsunuz. Bir konu açayım, benim gibi düşünenler tarafından pohpohlanayım, herkes beni övsün... Ama karşıt yorumlara da sinirlenip hakarete başlayayım, okuduğunu anlamayan kıt beyinliler diyeyim.
Sahi konu açma sebebiniz olan ablanızı ihbar ettiniz mi bu arada?

Geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız.
Covidinde covid aşısınında ileri zamanda ne şekilde döneceğini hiç kimse bilmiyor henüz
çünkü daha 2 senedir hayatımızda..
Verem hastalığı çok eski yıllardan beri var eskiden oda bilinmiyordu tedavisi de yoktu. Yakalanan çoğu insan yaşamını yitiriyordu.
Şimdi gayet covidden de veremden de kurtulmak mümkün çok şükür ki..

Nerde demiş umurumda değil diye?

Gösterin beraber taşlayalım.

Konu sahıbı olan hakareti ettin bana bır ogrencı annesı olarak hassas olduğumdan moralim bozuldu ama kotu bırsey demıyorum sıze herkes kıymetli bızım icın.

2 ay once covid oldum.
Gecen haftalarda tekrar hastlandim covid oldum sandim test vermeye gittim.
Bosuna veriyorsunuz suan 2. Kez karantinaya girmeyeceksiniz pozitif bile ciksaniz dediler
Negatif ciktim ama ikinci kez pozitif olanlar karantinaya girmeden rahat rahat geziyorlar demek ki bunu anladim hatta dogru mu anladom hala emin degilim boyle bir sey mumkun mudur
Ama demek ki bunu artik normal bir hastalik halime getirmeye de calisiyorlar.
Ben zaten 7 gunde hastaligin bittigine de kesinlikle inanmiyorum gecen gun arkadaslarim 11. Gun karantinasi biten kisilerle gorustuler suan pozitifler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…