- 28 Mart 2020
- 4.102
- 16.736
- 208
Koskoca cumhurbaşkanı dediğiniz kişi bizim gibi etten kemikten değil mi? Makam mı koruyor bulaşmayı?
Devlet yöneticileri karantinada kaldı ama.Koskoca cumhurbaşkanı dediğiniz kişi bizim gibi etten kemikten değil mi? Makam mı koruyor bulaşmayı?
kuzenimin kizi kovit suan dun hastaneye kendi imkanlariyla gittiler, covitli hasta bakan hastanelere gidebilirsiniz sadece dediler o kadar.Biz de 2 hafta once karantinadaydik.
Bizi ilac istiyor musunuz diye aradiklarinda bir sorun yasarsak ambulans cagirmamiz gerektigini kendi imkanlarimizla gitmeyecegimizi soylediler.
Okul bu şekilde söylemiş demek ki veliler talep etti veya bu şekilde isteniyor bilemiyorumOkuldan okula farklı uygulama olmaması gerekir. Devletin koymuş olduğu karantina süresi bitince yeni test yaptırmadan okula gitmeye hakkı var çünkü resmiyette de karantinası bitiyor. Ve ayrıca ikinci testi yaptırıp tekrar pozitif cıksa bile karantinası uzamıyor, sistemde de tekrar kanrantina gözükmüyor yani işe her türlü gitmesi gerekir. Bir de ilk karantina süresi bittikten sonra tekrar test yapılması önerilmiyor zaten.
Evet ama resmiyette karantinaya girmeyeceği için devlet rapor yazmayacak bu sefer okul kendimi izin verecek, pek sanmıyorum. Yani ablanız illa okul istedi diye tekrar test yaptırmak zorunda değil onu demek istedim aslında.Okul bu şekilde söylemiş demek ki veliler talep etti veya bu şekilde isteniyor bilemiyorum
Yaptırmasında sorun yok bizim de içimiz rahat eder dün de gidip test oldu zaten pek çekinmiyor test verirken yani sorun olacağını sanmıyorum onun için deEvet ama resmiyette karantinaya girmeyeceği için devlet rapor yazmayacak bu sefer okul kendimi izin verecek, pek sanmıyorum. Yani ablanız illa okul istedi diye tekrar test yaptırmak zorunda değil onu demek istedim aslında.
Özel okullar atar tutar itiraz edildiğinde pekte diretemezler çünkü dayanakları olmuyor genelde.
Okula gitmiyor bulaştırmaz ama sağda solda biri illaki görür. X öğretmen covid karantinda değil mi, biz bir mekanda gördük kendisini derler. Sonra onlar başkalarına söyler okula kadar gider laf. Siz mesela öğrenci ya da öğrenci velisi olsanız bu öğretmen hakkında ne düşünürsünüz? Böyle bir insana güvenebilir misiniz?Yazdıklarımın arkasındayım . Sizin ısrarla okuldaki çocukları öne sürmeniz aşırı anlamsız burdaki herkes ona anlam veremedi neyse daha fazla uzatmayalım
Anladım. Siz ev içinde yine tedbirli davranırsınız sonuca göre fakat resmiyette karantina da olmayacagı için bu sefer ablanız daha zor evinde odasında dururYaptırmasında sorun yok bizim de içimiz rahat eder dün de gidip test oldu zaten pek çekinmiyor test verirken yani sorun olacağını sanmıyorum onun için de
cumhurbaşkanı o kadar korunuyorsa buna rağmen olduysa herkes olsun öylemi?O kadar önlemi olan insan bile oluyor evet.
Bende etten kemiktenim ama o kadar imkanlarım önlemlerim yokKişiselleştirmenin anlamı da yok.
Sevgiler. :)
29 yasindaki kadini zincire vuramayacagina gore bir sey yapamazsin.Merhaba ablam pozitif , bugün karantinasının 6. günü dün gidip test verdi , ben artık iyileştim diye ancak yine pozitif çıktı . Az öncede evden çıkıp gitti ben kahve alıcam araba ile gezeceğim bir yere girmem bişey olmaz diye . Gerçekten aklımı kaçırmak üzereyim evde tutamıyoruz . Sağlık bakanlığını aradım en azından eve gelip kontrol yapın yada arayın diye böyle bir uygulamamız yok dediler bunu yapan ablam öğretmen ve 29 yaşında annemle babamın alerjik astımı tansiyonu var . Ne yapmamız gerekiyor
Kaba olucak ama emin oldum bazılarında anlama kıtlığı var . Annemi babamı düşünüyorum derken şu an temas halinde olan öğrenciler değil annemle babam demek istedim bunu algılamak bu kadar zor mu yorum yazmayın rica ediyorum okuduğunu anlayamayanlar polemik için yazıyorOkula gitmiyor bulaştırmaz ama sağda solda biri illaki görür. X öğretmen covid karantinda değil mi, biz bir mekanda gördük kendisini derler. Sonra onlar başkalarına söyler okula kadar gider laf. Siz mesela öğrenci ya da öğrenci velisi olsanız bu öğretmen hakkında ne düşünürsünüz? Böyle bir insana güvenebilir misiniz?
Ayrıca okuttuğu çocuklardan çok anne babamı düşünüyorum ne demek? Çok rahatsız edici bir ifade. Tamam ablanız okula gitmiyor ama başkalarının çocukları da sizin anne babanız kadar kıymetli.
Kahve içmek işin bahanesi. Evde içilmiyor mu kahve? Bir yere girmeyecekmiş, kahve uçarak gelecek heralde eline. Kalmış çok az zaman, bitir karantina süresini ondan sonra nereye gidersen git. Umarım sınıfta kuralları uygularken veya çocuklara bir şey öğretmeye çalışırken yaptığı aklına gelir de utanır. Kendine öğretmen diyor bir de.
Karantinası bitince duracağını zannetmiyorum zatenAnladım. Siz ev içinde yine tedbirli davranırsınız sonuca göre fakat resmiyette karantina da olmayacagı için bu sefer ablanız daha zor evinde odasında durur
Merhaba ablam pozitif , bugün karantinasının 6. günü dün gidip test verdi , ben artık iyileştim diye ancak yine pozitif çıktı . Az öncede evden çıkıp gitti ben kahve alıcam araba ile gezeceğim bir yere girmem bişey olmaz diye . Gerçekten aklımı kaçırmak üzereyim evde tutamıyoruz . Sağlık bakanlığını aradım en azından eve gelip kontrol yapın yada arayın diye böyle bir uygulamamız yok dediler bunu yapan ablam öğretmen ve 29 yaşında annemle babamın alerjik astımı tansiyonu var . Ne yapmamız gerekiyor
Herkes olsun demedim ki onu nerden çıkarttın. Ben olsun millet ölsün mü diyorum Allah aşkına nereye çekiyorsunuz konuyu.cumhurbaşkanı o kadar korunuyorsa buna rağmen olduysa herkes olsun öylemi?
Peki atlatanlar atlatır taşıyıcı olup bulastirdiklari kişiler atlatamıyor ölüyorsa bunun sucu kim ?
Okuduğunu algılamayan yorum yazmasın rica ediyorumAyrıca konu sahıbı sızı şiddetle kınıyorum öğrenciler umurumda degıl annem babam onemlı dediniz hepımızın evladı var okulda benım kızım butun gun 6 saat maske takıyor daha 1.sınıf cocuk cok sınır oldum bu dusunceye.
O kadar önlemi olan insanın çocukları torunları sülalesi var. Hadi çalışanlara maske mesafe kuralı uyguluyorlardır, ya çocukları kardeşleri, torunları? Okula gidiyorlar bizim çocuklar gibi, aile ziyaretleri yapıyorlardır kardeşleri falan. Niye bulaşmasın? İngiltere kraliçesi hatta eski ABD başkanı Trump'da korunuyordu ama onlara da bulaştı.O kadar önlemi olan insan bile oluyor evet.
Bende etten kemiktenim ama o kadar imkanlarım önlemlerim yokKişiselleştirmenin anlamı da yok.
Sevgiler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?