- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Çok sağolun size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun.Ayni süreçlerden geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum biraz sabredin hepsi geçecek
Hayat hep bi imtihan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun.Ayni süreçlerden geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum biraz sabredin hepsi geçecek
Hayat hep bi imtihan.
Ben artık covidin bagisikliga baktığını düşünüyorum. Bu ara hep böyle çünkü!Hiç bir fikrim yok esim polis ve 3 iş arkadaşında çıktı açıkçası ben eşimden geçti diye düşündüm ama onda negatif çıktı
En azından basınıza hastalık geldıgınde sınanıyorum diyebiliyorsunuz, neden ben demiyorsunuz.Çok sağolun ... Doğru soyluyosunuz ama çok isyan ettim son günlerde şimdi şikayet ettiğim şeyle sinaniyorum biraz daha sabırlı olmak gerek sanırım bu da ders oldu bana
Sağolun ...Evet inanın onların negatif cikmasina da ,hafif geciremme de şükrediyorum eğer eşimde çıksaydı oğlum ortalıkta perişan olacaktı şükürler olsun Rabbime ..ama yine de üzülüyorum oğluma dokunamiyorum yageçmiş olsun Allah beterinden korusun. en azından onlar negatif ve hastane yerine evde tedavi olabiliyosunuz. pişmanlığı bırakıp iyileşmeye bakın. moral çok önemli hastalıklarda biliyosunuz
Ay bende de var şu an sinüs tıkanıklığıkorktum, nasıl gidiyor tedavi öksürük falan sarımsak yutun sabah akşam
Çok sağolun ...Kesinlikle oyleymis resmen bir gün önce ağzımdan çıkan herşey önüme geldi resmenCok cok gecmis olsun , oncelikle moralinizi yüksek tutun, hersey hallolur, amaşu bir gerçek ki agizdan cikan kelimeler gercekten bir sihir gibi dikkat etmek önemli
Amin çok sağolunOf yaacok gecmıs olsun Rabbım tez zamnda kurtarsın ve cocugunuza bır an once kavustursun ınsallah AMIN
![]()
Ne kadar sürede iyilestinizÇok geçmiş olsun.Ayni süreçlerden geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum biraz sabredin hepsi geçecek
Hayat hep bi imtihan.
Olabilir birde ben kendimi çok dinleyen birisi değilim hastalıkları ağır gecirmem çok şükür biraz da o yüzden geç kaldım sanriim doktora göre ciğer sırt ağrısından duramaama lazımBen artık covidin bagisikliga baktığını düşünüyorum. Bu ara hep böyle çünkü!
Yok biraz fevriyim ama hicbisey için neden ben demiyorum biliyorum bunda da bir sebep var mutlaka en basitinden elimdekielrin değerini anlamam gerekmiş ,sarılmanın lüks olduğunu gormem gerekmiş yada evde yalnız olsamda bisey yapamadigimi görmem lazimmis halsizlik ten uyuyup kalıyorum çoğu zaman ilaçlar biraz ağır ...En azından basınıza hastalık geldıgınde sınanıyorum diyebiliyorsunuz, neden ben demiyorsunuz.
Bu bile guzel.
Bundan sonra kıymetini bilirsiniz zamanın, yanınızdakilerın. Daha sakın davranırsınız Iste.
Allah evladınıza kavusurtursun saglıkla. Emin ellerde babasıyla bırlıktesuan, bunu dusunup gene sukredın siz.
Bugün 5. Günüm ilaç tedavim bugün bitti şimdi bekleyeceğim 10. Günden sonra kontrole gideceğim 14 .günüm bitince de sonucun inşallah negatif olursa bitecekNe kadar sürede iyilestiniz
Pandemı ile beraber evde ozgurce sıkılmanın bile luks oldugunu ogrendık.Yok biraz fevriyim ama hicbisey için neden ben demiyorum biliyorum bunda da bir sebep var mutlaka en basitinden elimdekielrin değerini anlamam gerekmiş ,sarılmanın lüks olduğunu gormem gerekmiş yada evde yalnız olsamda bisey yapamadigimi görmem lazimmis halsizlik ten uyuyup kalıyorum çoğu zaman ilaçlar biraz ağır ...
Doğru soyluyosunzu şükür ki babasıyla![]()
Yeni tür diyolar ya belirti vs değiştikçe sanırım farkında olunmuyo en basitinden eğer koku duyum hemen geri gelseydi açıkçası farketmeyecektim çünkü hiçbir şikayetim yoktuSon zamanlarda bayağı konu açihirlar kovidle ilgili çok yayılmaya basladi
Çok geçmiş olsun Allah herkesi esirgesinBugün 5. Günüm ilaç tedavim bugün bitti şimdi bekleyeceğim 10. Günden sonra kontrole gideceğim 14 .günüm bitince de sonucun inşallah negatif olursa bitecek
Sağolun ...Evet inanın onların negatif cikmasina da ,hafif geciremme de şükrediyorum eğer eşimde çıksaydı oğlum ortalıkta perişan olacaktı şükürler olsun Rabbime ..ama yine de üzülüyorum oğluma dokunamiyorum ya
Kesinlikle ...Tez zamanda biter inşallah diyeceğim ama insanlar hiç umursamıyor inanın ben hastende serum tedavm için gittim 2 gün sonra evde kendim taktım gittiğimde çift bkat maske çift eldivenle gittimPandemı ile beraber evde ozgurce sıkılmanın bile luks oldugunu ogrendık.
Meger bir cok sey luksmus. Sıkılmak bile.
İnanmıyorum ya, sız aynı evdesiniz de birazdan kalabalığa karısacaksınız yaKesinlikle ...Tez zamanda biter inşallah diyeceğim ama insanlar hiç umursamıyor inanın ben hastende serum tedavm için gittim 2 gün sonra evde kendim taktım gittiğimde çift bkat maske çift eldivenle gittim
Benim yanımda tedavisi başlayan adamı cikarlen kantinde 10 kisiyle çay keyfi yaparken gördüm bir ton laf ettim yanındakiler diyoki biz aynı evdeyiz zaten sıkıntı yok