Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Sevgili istemem.karsi cinse ilgim bitti benim.nasil anlatiyim.sevgili mevgili yapmak ben çoluk çocuk sualtı insanın.gecici şeyler zaten istemem. 8 yıl geçti bu adamla.fark etmeden hayatımın kocaman bir parcasi olmus

Hastayım ve tek konum yine bu adam.cok saçma biliyorum.ama iyi ya da kötü 8.senelik ilişkiyi bitirmek kolay değil

Ben onu her gun arıyorum zaten
Yani banlanmak istemiyorum ama nasıl bu kadar yerlerde sürünüyorsunuz nasıl ? Gerçekten döven söven adama gözümü onla açtım deyip devam etmek… Dünyada milyonlarca adam var ki velev ki yalnız kaldınız başka kadınlar saçının telini göstermiyor çiçekler hediyeler adamlar kapıda yatıyor hiç mi demiyorsunuz ben niye böyle biriyim diye.

Psikolog dedi ki bu adam hayatında acil bir tuş gibi olmuş.hep acı çektiğinde bu adamı aramışsın.hayatimda kocaman bir alanı kaplamış.olay bu yani.stokholm sendromu vs diyorlar.alakasi yok.benim.zaten başka seçeneğim hiç olmadı.hayatimdaki kocaman yalnızlık hissini bu adam dodurdu

Sanırım 40 yas krizim de geldi.yalniz mi kalacam diye anksiyete berbat durumda
demeyim demeyim diyorjm kendimi tutamiyorum ya benim anamin hic cani yokmuş heralde ya.
kadin 24 yasinda basinda 2 bebeyle 18 sene tek kalmış, yetmemiş sonrasinda dul kalmış 2 cocugu evlendirmis gelmis 60 yasina iyice tek kalmis o bile sizin gibi krize girmiyor ha.
anksiyete falan degil bu sizinki hastalik takintilisiniz siz beyniniz normal çalismiyo bi psikiyatriye falan gidin siz tekrar.

Mantıklı açıklaması var.psikologum açıkladı.durumlar farklı.benim.durumumda böyle bir sonuç normal. Başka bir sonuç saçma olurdu

Yalnızım durumum bu ömrüm boyunca yalnızdım.olay sadece bu ve benim durumunum için bu normal.kendimi yadirgamiyorum.psikiyatrik durum da degil.sadece yalnızlık daha doğrusu sahipsizlik kimsesizlik

ya alooooo ne demek aci cekince bu adami aramissin ya bu adam ACININ TA KENDISI. deccalin kardesi gibi bisey???

sen psikologa bu adamin seni ve babani dovdugunu, hastanede sana dediklerini falan anlattin mi? psikologu da degistir bence.

Yalnızım durumum bu ömrüm boyunca yalnızdım.olay sadece bu ve benim durumunum için bu normal.kendimi yadirgamiyorum.psikiyatrik durum da degil.sadece yalnızlık daha doğrusu sahipsizlik kimsesizlik
çocuğuna tutun, yetimhane çocuklari var bu hayatta, kim olduğunu bile bilmeyen ait oldugu bir yer bile olmayan bu kadar kendilerine acımiyorlar yalnizligida kendin getirdin, adam babani dovdu yine kollarina koştun.
hic bosyere anlatma yani.

insanlar 40 senelik kocasini toprağa veriyorda yine sizin kadar kocamda kocam demiyor neyse ya zaten ne desek aynen devam ediyorsunuz
O.kadinlaf sosyal ilişkileri iyidir.benim durumumum hep yalnizlikti.hayatimd ailk kez biriyle bisi yaşadım.onu netten buldum.iyi günlerimiz oldu.ben sosyal fobiyim. Yalnız yaşamam beni mahvediyor ama dışarda diyorum ki bireysel ol.ak için ev kurdum.ulan babam evden attı.annem.sahip çıkmadı.ortada kaldım.diyemiyorum.sanki modernmos gibi.ben de ailemle yasmaak isterdim.boyle değil.

onu iste baban dayak yedikten sonra hic bisey olmamis gibi adamin kollarina kosarken dusunecektin hepsi senin kendi hatan hic psikolojinin anksiyetenin yalnizligin sosyal fobiligin arkasina siginma.
yalnizimda deme

ya alooooo ne demek aci cekince bu adami aramissin ya bu adam ACININ TA KENDISI. deccalin kardesi gibi bisey???

sen psikologa bu adamin seni ve babani dovdugunu, hastanede sana dediklerini falan anlattin mi? psikologu da degistir bence.
Psikolog bu adamı bırak dedi.cozumleri gayet iyiymiş.hakliymis kadin.aslinda devam etsem diyorum ama zam yapmış saati 200 lira.ama hep aynı şeyleri konuşuyoruz.isyeri vs.isyeri ekmek kazandığın yer.orayi öyle görüyorum.ben boşverdim işyerini.benim üzerimde konuşalım.diyorum.verim alamadım ama olmazsa online psikiyatri bulacam.cozecem sorunlarimo

Ben ilk konularınızda size üzülüyor adama kızıyordum . Ama artık adama üzülüyor size kızıyorum .
Ne yapsın adam boşanmış hala kurtulamamış , ameliyatlı halinizle tartaklamış , yolda indirmiş yine kurtulamamış . Sizin gerçekten psikolojik tedaviye ihtiyacınız var . Bu adam sizden kurtulmak için daha ağır şeyler yapmadan tedavi olun

Adam yukarı ben ilişkilerimde hatalarımı anladım.psikologla hep aynı şeyleri konisucaz.onu yerine terapi gibi kitap aldım.okuyprum.bu arada öksürmeye başladım offff.

O zaman evlilik icin sağlık raporunu neden aldık birlikte.adam evlenmek istiyor

Ne alaka? Bunlar hep 39 yaşında hala tam olamayan cinsellikten işte. Hayır, ne alaka? Oluş şeklini söyleyince senin çocuğun ahlaksız mı olacak? Bunları yüksek ateşten falan sayıklamışsındır inşallah.

Onları hiç anlatır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…