- 20 Ocak 2021
- 2.275
- -116
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Çocukla uyumadı.istanbula gitti. Ben deliriyorum çocuğum çocuğum diye. Adam relaks umrunda değiliz.ne karne hediyeydi ne doğum günü ne birara sor karnesi nasıl diye.boyle baba olmazGeçmiş olsun da herkes covid olunca yalnız zaten. Genel olarak yalnızızhayatımıza bakıyoruz.
ESKİ eşinizi hayatınızdan çıkarıp adam akıllı bir psikiyatrist'e gitmeniz gerekiyor sizin. Çocuğunuz da bu berbat "ilişkinize" şahit olduğu için onu da götürmeniz gerekiyor.
Çocuğunuzdan bahsetmişsiniz, zaten iki tane çocuk gibi davranan ebeveyni varken ona çocukluk yapma hakkı vermemişsiniz ki.
O ahlaksız adam sizi döverken, hakaret ederken hiç mi görmedi? Herif çocuğuyla uyumaktan aciz. Birazcık kendinize yavrunuza saygı lütfen ya.
Geçmiş olsun da herkes covid olunca yalnız zaten. Genel olarak yalnızızhayatımıza bakıyoruz.
ESKİ eşinizi hayatınızdan çıkarıp adam akıllı bir psikiyatrist'e gitmeniz gerekiyor sizin. Çocuğunuz da bu berbat "ilişkinize" şahit olduğu için onu da götürmeniz gerekiyor.
Çocuğunuzdan bahsetmişsiniz, zaten iki tane çocuk gibi davranan ebeveyni varken ona çocukluk yapma hakkı vermemişsiniz ki.
O ahlaksız adam sizi döverken, hakaret ederken hiç mi görmedi? Herif çocuğuyla uyumaktan aciz. Birazcık kendinize yavrunuza saygı lütfen ya.
Eskı esını nıye aradın .Hepımız olduk koronaIsyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Sadece istedim ki iki bisi söylesin iyileseceksin desin vsEskı esını nıye aradın .Hepımız olduk korona
Sadece istedim ki iki bisi söylesin iyileseceksin desin.Eskı esını nıye aradın .Hepımız olduk korona
Biraz önce yine aradım.engeli kaldırmış.acmiyor.mesaj attimEskı esını nıye aradın .Hepımız olduk korona
Inan mutfağa gidecek halim yok ağzımın tadı yok.ckok da ac da değilim.sanirim boğazım aciyo ya o yüzden iştahın kesildi.bir portakal bir elma bir de nar yicem.kahvaltida yeter.sonra netflix storytelSize tavsiyem, iyi hissedene kadar temizliğe de girişmeyin. Yormayın kendinizi. İhtiyaçlar için tanıdıklarınız getirir size. Birkaç günden sonra ağır yorgunluk da geçiyor zaten. Uzun süreli bir yorgunluk kalabilir. Zamanla geçiyor o da. Yürüdükçe rahatlarsınız. Şimdi dinlenmeye bakın.
cocugunuza baba bile olamayan adamla bir daha neden evlenmeye kalkiyorsunuz?Çocukla uyumadı.istanbula gitti. Ben deliriyorum çocuğum çocuğum diye. Adam relaks umrunda değiliz.ne karne hediyeydi ne doğum günü ne birara sor karnesi nasıl diye.boyle baba olmaz
Bilerek yapıosun bence .Sanakızalımfıye .Insan ne yaparsa kendıne yaparSadece istedim ki iki bisi söylesin iyileseceksin desin.
Biraz önce yine aradım.engeli kaldırmış.acmiyor.mesaj attim
Yalnızım çok yalnız.butun bu saçmalıkların sebebi hep yalnız olmam.dsyanilacak gibi değil.olay cinsellik değil.evlilik programlarına amcalar çıkardı derdi ki akşam olunca duvarlar üstüne.ustume geliyor.ne saçmalığı bunlar.bunlar bana olmuyor.o zaman bekardım ailemle yaşıyordum.cocugunuza baba bile olamayan adamla bir daha neden evlenmeye kalkiyorsunuz?
Ben suna ikna etmek istiyorum kendimi.bu adam gerçekten kötü.koronadan ölsem umrunda değil.bu adamla ilgili beynimdeki iyi kısmını silmek istiyorum ki yine arayacağım ikna olana kadarBilerek yapıosun bence .Sanakızalımfıye .Insan ne yaparsa kendıne yapar
Ben bu adamı üç yildir ariyorum.herhalde siz kızasınız diye değil.olayin yakından uzaktan sizinle alakası yokBilerek yapıosun bence .Sanakızalımfıye .Insan ne yaparsa kendıne yapar
yalnizliktan geberirim yinede böyle bir adami aramam ya azicik dirayetli gururlu ol, illa biriyle konuşmak istiyorsan manita falan yap ama bu adamla bir daha evlenmede görüşmede.Yalnızım çok yalnız.butun bu saçmalıkların sebebi hep yalnız olmam.dsyanilacak gibi değil.olay cinsellik değil.evlilik programlarına amcalar çıkardı derdi ki akşam olunca duvarlar üstüne.ustume geliyor.ne saçmalığı bunlar.bunlar bana olmuyor.o zaman bekardım ailemle yaşıyordum.
Şu an akşam olunca aynen depresyona giriyorum.aglama krizleri yalnızlık hissi.hava zaten kapalı.mevsim kış.sadece yuvam.olsun istiyorum
Sanırım 40 yas krizim de geldi.yalniz mi kalacam diye anksiyete berbat durumdacocugunuza baba bile olamayan adamla bir daha neden evlenmeye kalkiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?