- 21 Ağustos 2015
- 31.942
- 96.967
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ara eczaneyi getirsin Allah askına ablacım yaFilm seyredeyim diyorum. Tatsızım tuzsusjm.usuyorum.annem gelsin de boğaz pastili getirsin.yine 70 yaşındaki anandan fayda var
Öyle soruya böyle cevap.kusura bakma da sorulacak soru mu sordugun.guncel hayatımda öyle sorular sorar mısın.Senden gelecek cevap ancak böyle olur
Seni istemeyen sevmeyen her türlü şiddeti yapan takıntılı saplantili
Mantık dışı hareket eden neyin doğru neyin eğri olduğunu anlamayan
Halen koca diye peşine düşüp engel yemekten bikmadigin koca olmazsa dünya tersine dönecek zihniyette birinden gelecek cevapta bu olur zaten
Kapıma bırakacak.eve girmeyecek.o istediAra eczaneyi getirsin Allah askına ablacım ya
Pastil sanal marketten bile bulunur artık.
Anneyi de mi hasta etcen.
SürtünerekOluş şekli derkenyavrun nasıl oldu ki
Vajinismus olduğunu bilirsek sorarız.Öyle soruya böyle cevap.kusura bakma da sorulacak soru mu sordugun.guncel hayatımda öyle sorular sorar mısın.
Sen niye durmadan çocuģunla ilgili konuşuyorsunÇocuğuna ilgili konuşmayın arkadaşım.o sizin hakkınızda bisi demiyor. Ne işiniz varv7 yaşında çocukla yok huniyle oldu vs diye dalga geçmeye.Allahaskina.yapmayin etmeyin.rabbim verdi onu bana.olsun diye ne dualar ettim.imkansizlar imkânlı oldu rabbim sayesinde.ama şu an ona bir aile ortamı sunamadım.icin mutsuzum.herseyi alsam ilgili bir baba alamayacağım ona.o zaten babasını sormuyor.konuyu açıyorum.ben onun hakkında konuşmak istemiyorum. Sorma lütfen diyor.uzuluyorim
Gerçekten kötüsünüzSürtünerek
Çocuğumun nasıl oluşunu demeyin rahatsız oluyorum demişin bende nasıl oldu oluşu ne demek dedimÖyle soruya böyle cevap.kusura bakma da sorulacak soru mu sordugun.guncel hayatımda öyle sorular sorar mısın.
Olabilir, gerçeği söyledim. Asıl kötülük kendine yaptığın.Gerçekten kötüsünüz
Vajinismus hastasiyim.nasil o dediklerin olsun ki.Çocuğumun nasıl oluşunu demeyin rahatsız oluyorum demişin bende nasıl oldu oluşu ne demek dedim
Evet sordum ne var bunda sen şiddet gören birisin aklıma acaba dedim tecavüz yada zorla bir şeymi oldu diye
Ben senin için üzüldüm dalga geç diye sormadim
He bende senle yaşıyorum dimi senin ne hastası olduğunu bileyim tobe yarabbi töbeVajinismus hastasiyim.nasil o dediklerin olsun ki.
Cidden bunları duyunca anne baba olmak için çabalayan insanlara üzülüyorum cidden üzülüyorumSürtünerek
Allahın işine mi karışıyorsun.rabbim kime nasıl nasip ediyorsa verir.sen kimsin ki yargılayacaksın bunu.herkes kendi hayatına baksın bayan mükemmellerHe bende senle yaşıyorum dimi senin ne hastası olduğunu bileyim tobe yarabbi töbe
Çoğunu bu kadar dilendirisen herkes sorar
Ve sürtünerek olmuş çocuk
Bu konulara çok yorum yaptım onca para harcayan cocuk icin uğraşanlar ömürlerini yok edenler niye sürtünmezler ki
Hey Allahım
Covid olabilirsiniz test verin. Değilim sananlar hep covid çıkıyorhayır yaptırmadım covid değilim diye düşünüyorum, akciğer enfeksiyonu tanısı koyup antibiyotik yazdı doktor. epey faydası oldu.
Allahın işine karışmak mi tobe yarabbiAllahın işine mi karışıyorsun.rabbim kime nasıl nasip ediyorsa verir.sen kimsin ki yargılayacaksın bunu.herkes kendi hayatına baksın bayan mükemmeller
Calisiyorum ama orası da ayrı bir hikaye.kimseye bulaşmıyorum.kimse de bana bulaşmasın.garip iş arkadaslari
Ben de ole düşünüyorum. Kimseye bulaşmam kimse bana bulaşmasın.amac ekmek paradiİş arkadaşlarıyla ilişkinizi mesafeli tutmalısınız. Nasılsın iyi misin. Özelinizi anlatmamalısınız. Mesafeli olunca herkesle iyi olursunuz. Hiçbiri canciğer değildir ama Çok zorda kalınca arayacağım insanlardır. İş dışında hiçbiriyle görüşmem.
Neden ona çocuk vermiyormuş da buna veriyormuş.uzuluyormus.sana ne...Allahın işine karışmak mi tobe yarabbi
Nerde karışmışım sen nasıl okuyorsun nasıl anlıyorsun kendince ne yorum çıkarıyorsun bence sen acilen bir psikiyatri bölümüne yat bir tedavi ol
Sen de bize hep aynı şeyleri yazıp duruyorsun mesela.Psikolog bu adamı bırak dedi.cozumleri gayet iyiymiş.hakliymis kadin.aslinda devam etsem diyorum ama zam yapmış saati 200 lira.ama hep aynı şeyleri konuşuyoruz.isyeri vs.isyeri ekmek kazandığın yer.orayi öyle görüyorum.ben boşverdim işyerini.benim üzerimde konuşalım.diyorum.verim alamadım ama olmazsa online psikiyatri bulacam.cozecem sorunlarimo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?