Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Film seyredeyim diyorum. Tatsızım tuzsusjm.usuyorum.annem gelsin de boğaz pastili getirsin.yine 70 yaşındaki anandan fayda var
Ara eczaneyi getirsin Allah askına ablacım ya
Pastil sanal marketten bile bulunur artık.
Anneyi de mi hasta etcen.

Öyle soruya böyle cevap.kusura bakma da sorulacak soru mu sordugun.guncel hayatımda öyle sorular sorar mısın.

Sen niye durmadan çocuģunla ilgili konuşuyorsun sayfalarca yazmışsın,burda kimse senin çocuğuna bir sey demiyor.Zavali çocuk, kim ne desin ona.Kendi kendine durmadan bir seyler anlatıyorsun. Psikolog değil cok iyi bir psikiyatriste ve ilaca ihtiyacın var senin.Ister kabul et ,ister etme.Etrafindaki insanları sal artık, resmen herkesin sınavı oluyorsun ,devamli etrafını suçluyorsun, herkes kötü sadece sen iyisin

Öyle soruya böyle cevap.kusura bakma da sorulacak soru mu sordugun.guncel hayatımda öyle sorular sorar mısın.
Çocuğumun nasıl oluşunu demeyin rahatsız oluyorum demişin bende nasıl oldu oluşu ne demek dedim

Evet sordum ne var bunda sen şiddet gören birisin aklıma acaba dedim tecavüz yada zorla bir şeymi oldu diye
Ben senin için üzüldüm dalga geç diye sormadim

Vajinismus hastasiyim.nasil o dediklerin olsun ki.

Vajinismus hastasiyim.nasil o dediklerin olsun ki.
He bende senle yaşıyorum dimi senin ne hastası olduğunu bileyim tobe yarabbi töbe
Çoğunu bu kadar dilendirisen herkes sorar
Ve sürtünerek olmuş çocuk
Bu konulara çok yorum yaptım onca para harcayan cocuk icin uğraşanlar ömürlerini yok edenler niye sürtünmezler ki
Hey Allahım

Allahın işine mi karışıyorsun.rabbim kime nasıl nasip ediyorsa verir.sen kimsin ki yargılayacaksın bunu.herkes kendi hayatına baksın bayan mükemmeller

Allahın işine mi karışıyorsun.rabbim kime nasıl nasip ediyorsa verir.sen kimsin ki yargılayacaksın bunu.herkes kendi hayatına baksın bayan mükemmeller
Allahın işine karışmak mi tobe yarabbi

Nerde karışmışım sen nasıl okuyorsun nasıl anlıyorsun kendince ne yorum çıkarıyorsun bence sen acilen bir psikiyatri bölümüne yat bir tedavi ol

Calisiyorum ama orası da ayrı bir hikaye.kimseye bulaşmıyorum.kimse de bana bulaşmasın.garip iş arkadaslari

İş arkadaşlarıyla ilişkinizi mesafeli tutmalısınız. Nasılsın iyi misin. Özelinizi anlatmamalısınız. Mesafeli olunca herkesle iyi olursunuz. Hiçbiri canciğer değildir ama Çok zorda kalınca arayacağım insanlardır. İş dışında hiçbiriyle görüşmem.

Ben de ole düşünüyorum. Kimseye bulaşmam kimse bana bulaşmasın.amac ekmek paradi

Allahın işine karışmak mi tobe yarabbi

Nerde karışmışım sen nasıl okuyorsun nasıl anlıyorsun kendince ne yorum çıkarıyorsun bence sen acilen bir psikiyatri bölümüne yat bir tedavi ol
Neden ona çocuk vermiyormuş da buna veriyormuş.uzuluyormus.sana ne...
Allahın işine de karışıyor.soyleyince de psikiyatrik tedavinim.oldu peki.sana da tavsiye ederim tedaviyi.artik tıp bebek mi psikiyatri mi hangisini istersen

Sen de bize hep aynı şeyleri yazıp duruyorsun mesela.
Sen nasıl biktiysan biz de mesela senin konularindan artık kusacak duruma geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…